Davranış Bozuklukları Artık Dayanamıyorum :(((

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
benimkucuk oglum 6 yasinda anamdan dogduguma pisman etti benilaelaelaelaelaekilolu olmasina ragmn yeme canim sagligin icin kotu olabilir myve ye bak guzel hazirladim derim tukurur kusacam seni duymuyorum seni duymuyorum bagiriyor yemiyor elimden glen herseyi yaptigimi dusunuyorum antidepresanlarla idare ettim artik biraktik onuda problem bitmezzzzzzzzz onceye gore cok cok iyiyiz istirmalari abisini morartmalari azalttiŞenizbende esneklestim tabiki her zaman dgil

Bir keresinde annem hazirlaniyor dugune gidecekler babamla. Bende gitmek istedim annem olmaz dedi. Basladim aglamaya. Annem döndu bana aynen sunu dedi: kizim sen aglasan da, aglamasan da seni gereken yere göturecez, gerekmeyen yere göturmeyecez. Bosuna aglama. Bende sustum ve bidaha istedigimi yaptirmak icin hicbizaman aglamadim.

ferhunde, öncelikle başın sağolsun, Allah sabır versin. bir öğretmen olarak, yıllardır öğrencilerimden edindiğim izlenimler beni hep şaşırtmıştır. okulda yaramaz, haylaz olan öğrencilerin velileriyle görüştüğümde çocuklarının evde çok sakin olduklarını söylerken; okulda sakin olan öğrencilerimin velileri de evde hiç söz dinletemediklerini, zorluk yaşadıklarını söylüyorlar. umarım geçen süre zarfında sorunların çözümlenmiştir.

Allah sabir versin yerinizde olsam biraz kendime bakarim. surekli ev ev cocuklar
esinizde de kabahat var pskologla gorusmeye o gitse keske

Son düzenleme:
yurtdisinda dikkatimi ceken ve beni sasirtan seylerden biri de cocuklarin egitimi...

burda cocuklar ailelerinden asiri cekiniyorlar. anne-babalarinin bir bakisiyla mesaji alip sus pus oluyorlar. simariklik yapip yerlere yatarak aglarlarsa anne-baba asla orali olmuyor. kesinlikle ooooglum aglama, kizim yapma diye birsey yok. yoldaysa yurumeye devam ediyor. bakiyor ki kimse tinlamiyor, cocuk annemler gidiyor diye susup yetisiyor. ve bu disiplin yetiskinliklerinde de devam ediyor. markette asla sunu al bunu al diye diretmek yok. hayirdan anliyorlar. cok ilginc geliyor hala her seferinde. oysa biz annelerin bir cimdigiyle sus-pus olusumuzla bilinirdik...

Bende sizin gibi zor zamanlar yaşıyorum... Kızım 3.5 yaşında, ne iyilikten anlıyor, ne kızmamdan...
Yazdıklarınıza katılıyorum, kararlı olmaktan geçiyor herşey. Fakat benim annem benden daha çok ilgi verip, oyunlar oynadığı için çocuğum ona daha bağımlı. Ne yazık ki kendimden çok fazla birşey katamıyorum çocuğuma, bence anne ve baba en azından 3 yaşına kadar kendisi büyütmeli çocuğunu, tabi imkanlar dahilinde...
Şimdi, yani bugün hep yargılıyorum kendimi; ben nerde yanlış yapıyorum yada yaptım diye... Sanırım kreşe vereceğim kızımı, hem kendi sağlığım açısından, hemde çocuğumun çoklu ortamda yaşıtlarıyla kendine katacağı daha fazla birşey olması için...
Sevgiler...

5 yasindaki kizim hersyi aglayarak anlatiyor,tirnak yiyor ve dudagini agzini cigneyerek kanatiyor. Ne yapmam lazim, yardim?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…