Gebeliğe Hazırlık Artik dayanamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
4 senedir cock istiyoruz olmadi ocak ayinda ameliyat oldum endometriozis 1-2 evreymisim odaklarim yakildi dogal yolla dene denildi.

Neyse kafamdan atayim strres yapmayayim diyorum. Ama 5 aydir cekmedigim sey kalmadi.

Asiri sancili adet, sinirlilik,mide bulantisi, üsüme ,koku hassasiyeti,bel agrisi, kalcanin ustunde nedenini bilmedigim bir agri zonklama, kasik agrilari

Artik cildiricamm... 5 ayin 4 ayi bu sikayetlerle gecti..! Doktorumu aradim ameliyatla ilgili birsey degil dedi. Ama cildiriyorum artik..

Sat 1 mayis. 5 mayistan beri ishal ve mide bulantisi var. Ates falan yok. Üsutme falan da degil.. Mide bulantisinin hormonal oldugunu dusunuyorum cunku gecen ayda adet gunumde baslayip 1 hafta surdu. Ama omrumden omur gitti. 3 gundur bisey yiyemedim. Su icsem kotu oluyorum.

Doktorum sehir disinda ama tahammul edemiyorum artik. Kuru bir mide bulantisi var asiri gerginim
. Kizlar boyle seyler yasayanlar varmi artik cileden ciktim kendimi cok kotu hissediyorum...!

Rabbim şifa versin insallah. Anliyorum bunaldiniz ama dua edin bol bol.. Bu da bir imtihan başa gelen çekiliyor. Bizlerinde imtihani buymuş :( 26 yasindayim bende de bircok kadin hastaligi cikti mucadele etmeye calisiyorum. Allah daha beterinden saklasin hepimizi..

Rabbim şifa versin insallah. Anliyorum bunaldiniz ama dua edin bol bol.. Bu da bir imtihan başa gelen çekiliyor. Bizlerinde imtihani buymuş :KK43: 26 yasindayim bende de bircok kadin hastaligi cikti mucadele etmeye calisiyorum. Allah daha beterinden saklasin hepimizi..

Amin insallah canim. :(

Tüm bu saydiklarinizin hepsini bende yasadim endometriozis hemde ileri derecede tüm yumurtalık ve barsaklarimi sarmisti laparoskopi yöntemiyle ameliyat oldum sakin olun sabırlı olun dua edin şu anda 10 yaşında 1 oğlum var Rabbim sizede şifa versin ve kimseyi evlat hasretiyle sinamasın çok geçmiş olsun

Tüm bu saydiklarinizin hepsini bende yasadim endometriozis hemde ileri derecede tüm yumurtalık ve barsaklarimi sarmisti laparoskopi yöntemiyle ameliyat oldum sakin olun sabırlı olun dua edin şu anda 10 yaşında 1 oğlum var Rabbim sizede şifa versin ve kimseyi evlat hasretiyle sinamasın çok geçmiş olsun

Sizdemi yasadiniz bu bulantilar agrilar sancilar normalmi cidden kafayi yicem zehir oldu bana bu 5 ay

Ben ağustos ayında yorganla yattigimi biliyorum bulantılar kokular üşüme sıcak basmasi kramplar berbat ağrılar asiri sinir bende oldu sonra atlattım tüm bunları yinede siz doktorunuzla görüşün her bunye aynı olmayabilir sakin olun fakat anlamadigim ameliyattan sonra 5 aydır hala bunları cekiyormusunuz ben yaklaşık 1 aydan daha az bir süre bu ağrılarla yaşadım laparoskopi öncesi zaten kabus gibiydi ağrılarım daha sonraki asamalarda yani adet donemlerimde ilk 2 gün hafif bir sancı oluyodu o kadar

Ben ağustos ayında yorganla yattigimi biliyorum bulantılar kokular üşüme sıcak basmasi kramplar berbat ağrılar asiri sinir bende oldu sonra atlattım tüm bunları yinede siz doktorunuzla görüşün her bunye aynı olmayabilir sakin olun fakat anlamadigim ameliyattan sonra 5 aydır hala bunları cekiyormusunuz ben yaklaşık 1 aydan daha az bir süre bu ağrılarla yaşadım laparoskopi öncesi zaten kabus gibiydi ağrılarım daha sonraki asamalarda yani adet donemlerimde ilk 2 gün hafif bir sancı oluyodu o kadar

Ilk ay normal adet oldum. Ama diger adetlerim cildiricam yazarken bile kotu oluyorum. Adete 13 gun kala basliyor siddetli sanci bas agrisi sinir kasik agrisi kalca ustunde agri koku hasssasiyeti usume. Adet olmadan once mide bulantisi. Adet bitene kadar devam ediyor bazn daha uzun suruyor. Mesela 1 mayista adet oldm 5 mayista bulantim basladi.
Hala devam ediyor. Hayattan sogudm hcbir sey yiyemiyorum. Hani boyle usutme mide bulantisi degil kokulara karsi daha cok oluyo. Cay kokusu su kokusu cildiricam gercekten. Suan hala var hamileler bu mide bulantisina nasil dayaniyorlar suan onlari bariz anladimmn :(

Ilk ay normal adet oldum. Ama diger adetlerim cildiricam yazarken bile kotu oluyorum. Adete 13 gun kala basliyor siddetli sanci bas agrisi sinir kasik agrisi kalca ustunde agri koku hasssasiyeti usume. Adet olmadan once mide bulantisi. Adet bitene kadar devam ediyor bazn daha uzun suruyor. Mesela 1 mayista adet oldm 5 mayista bulantim basladi.
Hala devam ediyor. Hayattan sogudm hcbir sey yiyemiyorum. Hani boyle usutme mide bulantisi degil kokulara karsi daha cok oluyo. Cay kokusu su kokusu cildiricam gercekten. Suan hala var hamileler bu mide bulantisina nasil dayaniyorlar suan onlari bariz anladimmn :KK43:
Sizinki oldukça uzun sürmüs bilemedimki benim laparoskobide bütün odaklar temizlendi ve patolojiye gitti kısa bir süre daha ağrıları çektim sonra dediğim gibi bu bahsettiginiz ağrılarim bitti kısa süre sonrada hamile kaldım çok kafaniza takio psikolojinizi bozmayin ama mutlaka doktorunuzla görüşün şifa dileklerimle

Sizinki oldukça uzun sürmüs bilemedimki benim laparoskobide bütün odaklar temizlendi ve patolojiye gitti kısa bir süre daha ağrıları çektim sonra dediğim gibi bu bahsettiginiz ağrılarim bitti kısa süre sonrada hamile kaldım çok kafaniza takio psikolojinizi bozmayin ama mutlaka doktorunuzla görüşün şifa dileklerimle

Kafama takmasam keske. Ama mumkun degil ki agrilar bulantilardan.. Tesekkur ediyorum sagolunn

Back