Slm kızlar 3 yaş 3 aylık oğlumun inatlaşması krizleri artık dayanabileceğim boyutları aştı,doğduğu ilk günden beri çok zor bir bebekti,bir de 8 yaş abisi var.Her şey onun istediği gibi olacak her yerde her an bir kriz çıkartabilir gerçekten mental olarak çöktüm,4 yaş da geçer mi şu anki duruma göre 4 yaş da dahi geçmeyeceğini düşündüğüm için çok huzursuzum hayat kalitem yerlerde.. Bugünü anlatayım.. Büyük oğlumu bilsem sınavına götürdüm,ona da değişiklik olsun diye yanımda götürdüm kimseye de bırakmak istemedim,Evden çıkmadan başladı mont giymiycem,bere takmayacağım hava yağmurlu ve soğuk,soğuk dedim üşürsün dedim dinlemedi bir ceket aldı zar zor,okula vardığımızda üşüyorum dedi.. Çocukları sınava cagirdiklarinda büyük oğlumu gönderdim bende girecem diye kriz çıkardı bir öğretmen o kapıdan giriş sağladı da zar zor sakinleşti,abiyi beklemeyelim diye bir kriz sınav 20 dk sürüyor,beni oradan oraya sürükledi krizlerle,inatlarla karşı çıktığimda bağırmalarla,abisi çıktı bu sefer gelmiyorum dedi arabaya binmedi zorla bindirdim,Arkadan bana vurmaya çalıştı ben araba kullanırken vb. umarım anlatabilmişimdir dayanacak gücüm kalmadı inatlari krizleri bitmek bilmiyor, önerisi olan var mi