- 23 Haziran 2014
- 380
- 372
Su satirlari aglayarak yaziyorum cunku artik sıkildim artik bunaldim ve ne yapacagimi bilemez hale geldim. Yaz basindsn beri cok ciddi saglik skntilari yasiyorun ve hic biri derdimi bulamiyorlar sirtmda yanma karincalanma uyusma arka kaburgamda agirlik hissi yasiyordum gitmedigim doktor kalmadi sonuc yok tabi degisiklikler bunla sinirli degil daha fazlasida var vucudumda kirmizi noltalarin artmasi gibi ... en son 2 haftadir kaval kemigimde hic bir yere vurmama ragmen asiri agiri ve sisme oluyor aslinda artik sorunum saglik degil derdim kendimle neden Allahim neden bulamiyoar bir kez daha bacagimi da gostermeye halim taakatim kalmadi cevrem tarafindan hastalik hastasi olarak adim cikti hayir kabul etmiyorum vucudumda ciddi birseyler oluyor fakat ben bunu bir turlu neyden kaynaklandigimi bulamiyorum kafayi yemek uzereyim artik hayatima yoluma devam edemiyorum cocugumla ilgilenemiyorum ne zaman bitecek bu iskence artik yoruldum ya neyim oldugu ortaya ciksin yada vucudumda sacma sapan degisiklikler olmasim artik tukendim maf oldum ailem esim cevrem beni paranoyak olarak goruyor ama ben icten ice biliyorum birseylerin yolunda gitmedigini kotuyu cagirmak degil bu aslinda sanki icimde kotu bir his var yoruldum nolur gecicek deyin bitsin artik