Artık dayanacak gücüm kalmadı

Sarahben

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
810
2.035
Ailemle mutlu yaşadığım; içini kızımın kahkahalarının doldurduğu bir yuvam vardı.
Aldatıldım, adliyeler, raporlar, türlü rezilliklerr.
Boşandım.Gitti 1 ay sonra evlendi...
Çevre dedikodusu , kocanı elinde tutsaydinlar vs bitmedi...
Kızım iyi değil pedagoglar, psikologlar..
2 haftada bir babasiyla alma- verme savaşı..
Maddi olarak çökmüş durumdayim, çalış çalış...
Geçen hafta yüksek ihtimal kanser olabileceğimi öğrendim..
İşlerim iyi şükür derken bugün çok yıllık eski yöneticimin beni işten çıkarmak için öneride bulunduğunu öğrendim...
İşsiz kalırsam daha zor ,çok zor günler bekler..
Artık insanların kötülüklerine dayanacak gücüm kalmadı...
Artık son 2 yıldır yaşadıklarımı kaldıracak gücüm kalmadi...
Ne bu lanet mi?? Allah beni unuttu mu? Neden bu kadar üst üste geldi herşey.Hayatim boyunca bir kulunu incitmedim.Yerdeki karıncayı öldürmedim.Neden bu kadari? Neden ben??
Kimseyle konuşmak, duymak istemiyorum.Kızımı alıp uzaklara gitmek istiyorum sadece.
Çok yoruldum.
Nolur bana psikiyatrist, ilaç vs tavsiye eymeyin.Bunlar dertlerime deva olmuyor.
Neden mi yazdım? Birileri beni duysun istedim.

Allah sifanizi versin. Umarim kanser degilsinizdir ki oyleyseniz stresten uzak durmaniz lazim. Sizin yorumlariniza hep denk geliyorum cok uzgun oldugunuzu hissediyordum, siz guclu bir kadinsiniz. Kiziniz icin sapasaglam durun. Kendinizi degmeyecek olan bir adamin yaptıkları için uzmeyin, yasandi bitti ve geride kaldi. Kızınız sizi guclu, saglam gormeli ki dahada çok etkilenmesin. Insallah bu günlerde gececek hersey daha guzel olacak. Her karanligin ardi aydinliktir, tum guzellikler sizinle olsun

Bazen hayat birden bize binbir b* atiyor ve biz öylece bakakaliyoruz ilk. Ben size "Pozitif düsünmen lazim" gibi cümleler kurmayacagim, cünkü bunlarin böyle durumlarda gayet fayda etmedigini yasadim. Size tek söyleyebilecegim: olanlari oldugu gibi yasayip kabul edin. Kendim icin hep buna "acinin icinde oturmak" diyorum. Ben otururdum ve aci tüm etrafimi sardi. Buna bir süreligine izin veriyorum. Ama ondan sonra benim imkanlarim ne ona bakarim. Su anda önceliginiz sagliginiz olmali. Kacmanin, umutsuzluga düsmenin bir faydasi yok. Bende bir ara oturup "Allah beni unuttu mu?" Diye sorguladim. Ama unutmadi, birakmadi da. Ama benim elimden geldigini yapmam gerekti. Tüm yorgunluguma ve bitkinligime ragmen. Pes etmeyin. Zor olacak, yalan yok..Ama basarabilirsiniz

Bunca yıllık evliliği bir şekilde yürütmüş, yıllarca aynı işyerinde sebat etmiş, nurtopu gibi bir çocuk büyütmüşsünüz. Yapabildiklerinize ve sahip olduklarınıza odaklanmaya çalışın lütfen. Hepimizin karanlık zamanları oluyor. İki yıl sonra belki bambaşka, çok daha güzel bir yerden bakacaksınız hayata. Bedeninizi de ruhunuzu da hırpalamayın. Umarım ferahlıklara çıkarsınız tez zamanda

bazen olur öyle, her şey üst üste gelir, neden dersin...ama her inişin bir çıkışı vardır. nefes aldığın sürece umut vardır. her şeyin başı sağlık, inşallah hiç bir şeyiniz yoktur. o düzlüğü geçtiniz mi gerisi kolay, göreceksiniz...

O elinde tutsaydın lafını söyleyeni
Hani diş macunu çok az kalır sıkmakla çıkmaz
Altan sıkma aparatını bağlarsın çevirirsin son zerresine kadar çıkarya macun
İşte o şekilde sıkmak istiyorum
Bunu söyleyen düz ahlaksızdır
Kocandan daha çok ahlaksızdır
Artık kimse
Neden ben deme bazen iyi şeyler olur bazen kötü
Nasıl iyiye neden ben demiyorsan kötüye de dememek lazım
Sabır dilerim umarım bir an önce düze çıkarsım

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Kanser değilsinizdir inşallah. Moralinizi bozmayın şimdi.
Her şerde bir hayır vardır. Böyle düşünün. Eski eşiniz için üzülmeye değmez. Konuşanlara gereken cevabı verin. Kimin ne olacağını Allah bilir. İş konusunda çıkarsanız destek olacak birileri var mı? Aileniz destek olur mu? Tekrar iş bulursunuz, bir kapı kapanır bir kapı açılır. Belli olmaz belki o yönetici işten çıkartılır. Gerçekleşmeyen bir şey için üzülmeyin.

İnşallah kanser degilsindir.rabbim dusmanima dahi vermesin.sinaniyosun belkide.eger kanser değilsen ki degilsindir inanıyorum.o zaman dünyalar senin olacak. Sağlık olduğu zaman gerisi geliyor.evet biraz yipranacaksin yorulacaksin sonra kızımla mutlu günler yaşayacaksın. Seni aldatan o erkek musvettesine saniyomus hayat güzel olacak. Burnundan geleceği günler olucak.sadece bu süre icerisinde işine odaklanmak işin.gerekirse sorunlarını müdürüne anlat ve bu işe ihtiyacin olduğunu söyle. Önce sağlığını hallet daha sonra işini. Bunları garantiledikten sonra tamamdır. Bu süreçte destek almalisin ama. Ailenden olabilir arkadaşlarından. Kızını ara ara babasinafa verip kendine zaman ayir derim. Allah yardimcin olsun

Hep iyi şeyler yalnız bizim başımıza gelmiyorsa kötü şeylerde yalnız bizi bulmuyor.

Acının içindeyken zannediyoruz ki sadece bizim aldığımız nefes ciğerimizi yakıyor, tüm hücrelerimiz o acıya bulanmış kalbimizi sıkıştırıyor.

Bu dünya da ne bir şeylerin ilkiyiz ne sonu.

İnkar etmek, isyan etmek hiçbir fayda vermez.

Dilerim ki kanser değilsinizdir, dilerim ki içinizdeki o güçlü kadın elinizden tutar ve sizi ayağa kaldırır.

Selametle...

Güzel kadınsın niye kocanı elinde tutamadın diyen birkaç teyzeyi sağa sola fırlatma isteğini bastırmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Onları kale almayın, milletin ağzı torba değil ve cahiller her yerde. Çocuklar boşanmanın ilk zamanlarını kolay atlatamıyor, kızımın kendi babası olmamasına rağmen günlerce okula gitmek istemedi, oğlum bana yapışık yaşamaya başladı, babası gibi benimde gideceğimi düşünüyordu. Zamanla alışıyorlar. İnşallah kanser değilsinizdir, şuan için sağlığınıza odaklanın, iş bulunur ama sağlık bulunmaz. Umarım kızınızla birlikte çok mutlu bir hayatınız olur

Bazen acının etrafını dolaşamazsınız, içinden geçmeniz gerekir. Sizin yorumlarınızı çok okudum az buçuk biliyorum hikayenizi. İnşallah kanser değilsinizdir. Kızınızla mutlu hayatınızı okuruz. Yukarda bir arkadaş yazmış, olanı olduğu gibi kabul edip yolunuza devam etmelisiniz. Ne zaman duygularınızı paylaşmak isterseniz biz buralardayız.

Bazen yabancı birine dert anlatmak daha kolay ve rahatlatıcı. Umarım herşey sizin için yoluna girer. Bugünleri kötü anı olarak hatırlarsınız.

Bazen hayat hepimizi için böyle leş gibi bir yere dönüşüyor.
Çukurun dibine batıyor insan.
Bu dünyada hiç varolmamış olmayı diliyor.
Çok zor da olsa bitiyor ama o döngü.
Bitince çıkaracağım dersler sana kazanç, direnç kuvvet oluyor.

Hikayenizi biliyorum. Ara ara konularınıza denk geliyorum. Kalpten huzur, mutluluk, sağlık ve rahatlık diliyorum. Yüzünüz hep gülsün kızınızla beraber

Boşanmak maddi manevi çok zor bir şey.
Yaşamadım, Allah kimseye yaşatmasın ama bazı yakınlarım çocukla boşanmak zorunda kaldılar. Gördüm , üzüldüm , üzülüyorum da. Burada yazılıp geçildiği kadar kolay olmuyor gerçekten. Rabbim inşallah bu durumda olup içi yanan herkese ferahlık versin. Güç versin.
Dilerim sağlığınız yerindedir.
Siz körü körüne ayrılmamışsınız, yanlış bir şey yapmamışsınız, insanların lafına asla bakmayın. Bol dua edin. Bende sizin için ediyorum.

Hikayelerinizi biliyorum. Bir çok yorumunuza denk geldim. Benim yaşadıklarımla ilgili çok pozitif söylemleriniz olmuştu.
Yasananlar kolay değil, bazen üst üste gelir herşey sizinki de öyle olmuş. Ama siz çok güçlü ve pozitif birisiniz bunlarıda atlatırsınız eminim. Kazanmak için bazen kaybetmemiz gerekiyor. Bir bakıyoruz herşey yok olmuş gitmiş hayatımızdan. Sizin kaybetme sınırı son bulmuş artık eminim kazanılacak günler çok yakın. Biraz daha sabır. Kendiniz için, yavrunuz için sağlığınız için. Allah unutmaz sınar. Güzel günler çok yakında gelecektir. Motivasyonunu düşürmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…