Artık dayanacak gücüm kalmadı

Sizin konularinizi ,yorumlarınızı özellikle okuyorum. Yaşadığınız şeyler bir çok kadinin/erkeğin altından kalkmayacagi kadar zor psikolojik açıdan. Ama yorumlarınızı okuduğumda, kızınıza olan saygınızı/sevginizi ve yine onun için dik durma çabanızi takdir ettim. Keşke günlük yaşantımızda tanışıyor olsaydık eminim ki bana güç veren kadınlardan olurdunuz.
Sizin gibi tabiri caizse "feleğin çemberinden gecmis" güçlü bir kadına tavsiye vermek haddime değil ama tüm bunlar kızınız içinde bulunduğu şartları kendisi için mükemmel hale getirmeye çalışan kadinin çektiği sıkıntıları anlayacağı yasa gelince bitecek bence. Gururla bu benim annem diyecek ,sizden bahsederken gözleri dolacak ,gurur duyacak işte o zaman hepsi geçecek emin olun.. Kendinizi tukenmis hissetmeniz normal, neden ben demeniz normal zor bir surec ve sizde bir insansiniz. Stres , sıkıntı her turlu hastaligin sebebi kızınıza ve mutlulugunuza odaklanin lutfen . Size ve kızınıza mutlu bir hayat diliyorum umarım hersey gönlünüzce olur

Son düzenleme:
Yaşadıklarınız evet çok zor, ama siz çok güçlüsünüz. Sizin yaşadıklarınızı yaşayıp ses çıkarmadan, bilip susan insanları gördükçe hellal olsun size diyorum, siz çok şey başaran bir insansınız. Kendi gücünüz herşeyi yapmaya yeter, ama şuan demekki biraz dinlenme, kenara çekilip izleme zamanı kendinize çok yüklenmeyin. Evet hayat zor, sorgulanacak çok olaylar var ama şükür size destek olan, sizinle beraber gülüp eğlenip, sizin gözünüze bakan bir evladınız var. Herşeyi başarırsınız ama önceliğiniz sağlık inş temiz haberi gelecek, siz iyi olmalısınız ki evladınız, aileniz iyi olsun, bakın herkes kendi hayatına bakıyor, kimse kimse için zaman harcamıyor o yüzden öncelik kendiniz ve sağlığınız,gerisi olur gider.

Bu konuştuklarınız Alllaha isyan farkındamısınız?

Merhaba öncelikle Rabbim sıkıntılarınızı tez vakitte gidersin.
Bol bol inşirah süresini dinlemeniz ve okumanızı tavsiye ederim.

Allah korktuğunuza uğratmasın.
Bundan sonra herşey güzel olur dilerim kızınız ve sizin açınızdan.
Üzülmeyin isyanda etmeyin(zor biliyorum ama)bir kapı kapanırsa diğeri açılır.

Allah hiç kimseyi ve hiçbir şeyi unutmaz dini inancınız nedir bilmiyorum ama sonsuz bir ilme sahip olan Allah'ın sonlu olan varlıkları unutması gibi bir durum asla düşünülemez. Allah yanılmaktan, değişmekten, unutmaktan münezzehdir öncelikle bunun bilgisini vereyim. Üst üste gelen olumsuzluklar sizi dibe çekmiş ama siz bir annesiniz ve yavrunuz için daima dik ve güçlü olmanız lazım umarım şüphelenildiği gibi kanser değilsinizdir Rabbim sizi yavrunuza bağışlasın ve umarım işinizi kaybetmezsiniz ama şunu da unutmayın rızkı veren Allah bize maaşlarımızı veren Ahmet-Mehmet vesile siz işverene değil Allah'a dayayın sırtınızı o sizi zorda, yavrunuzu da rızıksız bırakmaz merak etmeyin.

Eşin bu kadar günaha girip seni de mutsuz ettikten sonra hala nasıl mutlu olabiliyor en çok da bunu sorguluyorsun dimi?
Merak etme ablacım emin ol devran dönüyor. Herkesin zamanı var. Boşver onlar şimdi mutlu olsunlar daha doğrusu öyle sansınlar nasılsa zamanı gelince Allah alıcak intikamını.
Çok zor biliyorum. Her şey üst üste geliyor, bütün zorluklar seni buluyor. Ama şöyle düşün gecenin en zifiri zamanı sabah olmadan hemen önceki zaman. Az sonra güneş doğacak sabah olacak. Sen de şu an o en zifiri zamanındasın. Az sabret güneşin doğmak üzere
Seni sımsıkı kucaklıyorum

Herseyin çok üst üste geldiği bir yıl yaşadım.Her sabah yeni bir gün diye başladığım hikayemde hayal kırıklıkları , kalp kırıklıkları, ihanet ve bol bol NEDEN? sorusu vardi.Hastalik şüphesi ve kızımın psikologunun söylemleri beni daha da içinden çıkılmaz bir ruh haline soktu."Bana birsey olursa kızıma kim bakar?? Yavrum buna nasıl katlanır?? " korkusu kalbimi,ruhumu paramparça etti.(Test,biyopsi sonuçlarım henüz çıkmadı)
Evde mutlu anne maskesiyle rol yaparken içimi size döktüm.İçten dualarınız , dilekleriniz için yürekten teşekkür ederim.Allah kimseyi çaresiz dertlerle ve evladıyla sınamasın
İyi yada kötü tüm kullarının kalbine göre versin.

Elinde tutsaydin ne demek ya adam adam olsaydı da elini birakmasaydi karısının adam aldatmasın diye maymunluk yapacak kadınlar elinde tutsaydinmis
Bazen her şey üst üste geliyor maalesef
Guzel günler de yakındır inşallah toparlarsiniz bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…