- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.474
- 28
İstediğiniz kadar atar yapın, bunun adı kendine saygı duymamaktir. Biraz da bu kendine saygı meselesini mi sorgulasaniz direkt haksız savunmaya geçmek yerine mesela? Kendine saygısı olan bi insan böyle bi ilişkide ne yapardı, nasıl davranırdı,neleri sineye çeker neleri yutamazdi? Hala beni sevdiğinden eminim diyosunuz, ne önemi var? Peşini bırakmayan, egosunu besleyen, ne olursa olsun orda duran birisiniz işte, böyle birini tahammül edicek kadar sevmek herkesin işine gelir zaten. He siz saniyosunuz ki burda insanlar sizi taşlamaktan zevk aldığı için böyle konusuyo, hayır kendimizi sizin yerinize koyuyoruz yazarken en azından ben. Onun farkındayım bunun farkındayım, ama sevgisinden eminim. Tamam o zaman bütün farkında olduğun mantıklı argümanları bi kenara bırakıp sevginin peşinden maraton kosabilirsin. Bu arada benim bi yakınımın aynı sizin gibi bi sevgilisi vardı onlar 10 yıldır birliktelerdi, kız çocuğun peşini bırakmazdı çocuk da yanında tutucak kadar ilgi gösterir, evlilik konusu geçince aynı sizinki gibi yokuşa sürerdi falan. Sonra çocuk bu kız nasılsa peşimi birakmiyo dedi aldattı kızı kızın ruhu duymadı, onlar beraberlerken 1.5 sene başkasıyla sevgili oldu, kızı terketti, sonra da 1.5 sene birlikte oldugu kızla evlendi çocukları var, mutlu mesut yaşıyorlar. Kız mi? Kız 30unu gecik hala hayatında kimse yok.