Evet artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki aldatmayan erkek görünce artı puan oluyo gözümüzde.Özünde çok iyi bir insandır mesela efendidir,yardımseverdir.Erkeklerin çoğu elini ev işine,bulaşığa sürmez mesela değil mi? Aslda öyle bir insan değil.Bir de bana karşı bi kötülüğünü görmedim bu zamana kadar.Kötülüğünü görmedim derken şöyle biz üniversitede tanıştık mesela sınıf arkadaşıydık ve okulumuz büyük bir şehirdeydi,türkiyenin bir çok üniversitesine göre kampüs ortamı,öğrencilik ortamı daha canlı,rahat bir öğrencilik hayatına sahipti bu tarz bir ortamda 4 senesini benle geçirdi mesela,benle öylesine takıldığını hissetmedim hiç bir zaman.Ve ben insanlara çok zor güvenebilen biriyim özelliklede hayatıma sevgili olarak girecekse.O yüzden onun bu yanları çok hoşuma gitti,sevgim zaten var sevgimin yanında bu özellikleri içinde çoğu zaman kaybetmek istemedim.Çünkü insanlar zıvanadan çıktı artık iyice bir daha kolay kolay böyle birini bulamam diye düşündüm.Ama sadece bunlar yetmiyormuş sanırım.