Artık çok yoruldum bu hayatta...

sende dekiii onlar ailense
biz kimiz ben çoçugun biz ailen degilmiyiz..ozaman ananaı çok seviyodun niye benle evlendin .çoçukyaptık...görücü usuluylemi evlendiniz siz

mesela öyle ama ben bu dediğinizi kaynanama söledim direk arkadaşa söleseydiniz demişsiniz..
oğlunu çok seviodun ölürümde benim ölümü çiğnemden almassın o kızı deseydin dedim..
yha konuyu açan arkadaşıma sölüorum aynı evde mi yaşıodun kaynanala orasını anlamadım..?
ben zaman zaman aynı evde yaşıorum ve sabah uyandığımda onun evimde olduğunu bilmek güne kötü başlamamın sebebi oluo hiç uyanmak istemiorum..

bence esinle bir evlilik terapistine gitseniz iyi olur bir teklif et bakalim hala evliligini kurtarmak istiyorsa kabul etmek zorunda

boşar ama çoçukları var..evliliği kurtarma yoluna gitmek gerek bence..CADIARZU

canım seninn durumun nebilmiyorumkismile

anlaşılan siz hala eşinizi seviyorsunuz... eşinizle son bir kez konuşun derim ben.. siz onun ailesiyle o da sizin ailenizle görüşmesin... ama ailemi silemem deyin.. kabul ediyorsan bu, etmiyorsan boşanalım... sana bir hafta düşünme süresi veriyorum.. deyin.. kararlı olun.. bakın eşiniz nasıl koşa koşa geliyor bir hafta sonra.. tabi sizi seviyorsa..

sonrada güzel bir tatile çıkın.. başbaşa.. aşk tazeleyin..

Canım diğer konunuda biliyorum.eşinin bu isteği bulunmasına neden olacak kadar ne yapmışki ailen..e diyelim sildin ve tekrar beraber oldunuz ve Allah korusun bir süre sonra tekrar aynıaşamada buldunuz kendinizi,şu anda yalnız değilsin,sildiğin takdirde ozaman kimin yanına kimin şefkatine sığınacaksın?

İstemem de istemem demesi senden yana mı anlamadım burasını neyi veya kimi istemiyor.

Eğer seni istemem diyorsa boşan o zaman zorla güzellik olmaz.

Yok aileni istemem diyorsa karar gene senin .

deniycem güzelim...teşekkürler...

ayyy kıyamammmm sen eşini çook seviyosun cnm benim.. keşke aileni ikna etsen de son bi şans verseler.. ama bi daha seni üzerse eşin bu sefer ailen biz demiştik dicekler.. çok temkinli davran... eşin barişma yanlısı değil mi..

taviz verme bence..
ne demek ailenle görüşme..
eşin çocukça davranıyor. yaşı kaç merak ettim.

canım eşinle devam edip etmeme konusunu bilemiyorum ama aileni sakın silme..

eşim 25 yaşında güzelim...
ailemi tabiki silmiycem...
benim isteğim hiçbişey yaşanmamış gibi tekrar mutlu olmak ama sanırım artık çokkk zorrrrrrrrr

eşim 25 yaşında güzelim...
ailemi tabiki silmiycem...
benim isteğim hiçbişey yaşanmamış gibi tekrar mutlu olmak ama sanırım artık çokkk zorrrrrrrrr

Canım daha önceki konunu da biliyorum, ne olur artık kendini yıpratma, yazık sana... Değecek mi düşün, artılarını eksilerini karşılaştır, Ya eşin bir daha aynı tavrı sergilerse o zaman ne yapacaksın? Nereye döneceksin sana kim sahip çıkacak? Ya da çocuğunla baba evinde ne kadar rahat olacaksın? Bunları çok iyi düşün... Eşine güvenmen lazım.. Sana o güveni vermeye çalışıyor mu? Senin için birşeyler yapmaya çalışıyor mu? Ben hiç sanmıyorum... Çalışsa kendi isteğini yaptırmak için diretmez, ortak bir yol bulmaya çalışır, Ama seninki bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyor... Gerçekten denemek istiyorsan bir evlilik terapistine gitmeyi öner eşine, Birşeyler yapmaya çalışıyorum ama ne yapacağım, nasıl yapacağım bilmiyorum, Gel bir evlilik terapistine gidelim beraber hem kendimize hem evliliğimize hem de çocuğumuza şans verelim de. En azında yürümeyecekse bile boşanmaya daha sakin ve mantıklı bir şekilde yaklaşırsınız.

kaynana yüzünden biten bir evlilik daha.
tebrikler kaynanaklava:

Benim de aynı sebepden bitti ve bittikten sonra eşim gerçekleri gördü ama çok geç kaldı, ben başka bir lehre gitmek üzereyim ve bittiği halde hala eşim diyorum. Evliliğm bitti ama sevgim bitmedi, sadece çok kırıldım ve güvenim bitti, bu çok garip bir his, allah düşmanımın başına vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…