- Konu Sahibi minikprenses
-
evet kayınvalidemle yaşadığım sorunlar yüzünden bitti evliliğim...eşiminde hep onu haklı görmesi ve ezmesi beni...
eşime görede benim ailem suçlu...
ve bu boşanma sürecinde ailem bana sahip çıkıp beni geri yollamadıkları içinde iyice kin dolu aileme karşı...
neler konuştum istememde istemem diyor...
bence işin içinde farklı bi durum var...bu konudada allaha sığınıyorum ben ve sürekli dua ediyorum...
evet kayınvalidemle yaşadığım sorunlar yüzünden bitti evliliğim...eşiminde hep onu haklı görmesi ve ezmesi beni...
ve bu boşanma sürecinde ailem bana sahip çıkıp beni geri yollamadıkları içinde iyice kin dolu aileme karşı...
bence işin içinde farklı bi durum var...bu konudada allaha sığınıyorum ben ve sürekli dua ediyorum...
ailen tabiki sana sahip cikacaklardi bu gayet normal esin bence bencillik yapiyor
sen onun ailesini istemedigin icin böyle bir dayatma yoluna gitmis
o istemiyorsa senin ailenle görüsmesin ama senin görüsmenede engel olmasin
o senin icin ailesinden vazgectimiki sende simdi kalkip ailenden vazgecesin ne olursa olsun dönüp dolasip siginacagimiz en güvenli kapi ailedir bunu unutma
bence esinle bu konuyu tekrar bir konus sen istemiyorsan görüsme ama banada engel olma bende senin ailenle görüsmem yanliz görüsürüz de
kabul ediyorsa ne ala etmezsede sen elinden geleni yapmis olursun
bana göre esin seni seviyor ama bu kez ipleri tamamen kendi eline almak istiyor buna izin vermemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?