• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık çok yoruldum bu hayatta...

minikprenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
1.176
1
156
Diğer
merhabalar canlarım...
bu sitede bu ikinci konum...daha öncede konu açmıştım okuyanlar bilir az çok durumumu..
aslında böyle sık sık yazıp sizleride yormak istemiyorum ama içime attıkçada dağ olup büyüyor bu dertler...
biliyosunuz ben ayrılık aşamasındayım ve bi bebeğim var...suan duygularım karmakarışık...boşanma süreci devam ediyor ama ben hala gelgitler yaşıyorum...benm durumum çok zor bi durum...eşim ve ailem arasında kalmış durumdayım...evliliğim devam ederse ailemi silmem isteniyor...devam etmezsede eşimi silmek zorunda oluyorum...
ikisini biraraya sokmak için uğraşıyorum ancak artık çok fazla bunaldım....
bu hayata bi kez geldik kimsenin birbirini üzmesini sevmiyorum ben...aşırı duygusal biriyim...ve bu dünyanın diğer tarafını düşünen inançlı biriyim bu yüzdende iyice duygusallaşıyorum..kendime yeniliyorum...
eşimle çok fazla severek evlendik...deli gibi ve çok kısa sürdü evliliğimiz.eski günlerimizi özlüyorum hep...birlikte vakit geçirdiğimiz anları anıyorum sürekli...
ve birbirimize haksızklık ettiğimizi düşünüyorum...daha yaşanacak güzel anlarımızın olduğunu ama bunları yarıda bıraktığımızı düşünüyorum...üstelik birde meyvemiz var artık...
boşanmak çok kolay ama ya bundan sonrası diyorum...biz böyle olmak içinmi evlendik diyorum...bu yüzdenmi bu derece sana inandım güvendim sevdim diyorum kendime...bizim hayallerimiz vardı diyorum ve hep ağlıyorum...işin içinden çıkamıyorum...
böyle bi durumda siz olsanız nasıl davranırdınız...bana tavsiyeleriniz neler...
ama lütfen lütfen kendinizi benim yerime koyarak cevap verin..tüm benliğinizle...
çok teşekkürler hepinize....iiki varsınız...

bence eger esını gercekten sevıyorsan hemen pes etme...ustelık bebegın de var ailenı sılmek ısteyen kım ?kımsenın oyle bır hakkı yok

aile ve eşş üffff ne zor yha.. :(
ne desem aklın karışır Rabbim kolaylık versin kalbinin sesini dinle..bebeğin var :(

zor bi durum gerçekten
eşin ne düşünüyor bu konuda
oda senin gibi düşünüyosa açıkça konuşarak aşabilirsiniz bu durumu

öncelikle slm senin diger konunu az cok biliyorum
simdi siz kayinvaldenizle ayni evde sorunlar yasadiginiz icin ayrildiniz degilmi peki senin ailenle esinin sorunu nedir tam onu anlayamadim ben

Bosanma karari bugünden yarina verilen bir karar degildir bana göre, bir sabah uyanip bugün bosanacagim diye düsünmüyordur insan.

Bosanmayi kim istedi? Bosanma faktörü bir tek ailelermi? Neden bu durumdasiniz?

Nicin ayrilma sürecine girdiniz, Yani esin ve ailenin arasi mi bozuk? onlarmi tartisti aralarinda, yoksa seninmi esinle problemlerin var ?? bunlari cevaplarmisin tatlim

evet kayınvalidemle yaşadığım sorunlar yüzünden bitti evliliğim...eşiminde hep onu haklı görmesi ve ezmesi beni...
eşime görede benim ailem suçlu...
ve bu boşanma sürecinde ailem bana sahip çıkıp beni geri yollamadıkları içinde iyice kin dolu aileme karşı...
neler konuştum istememde istemem diyor...
bence işin içinde farklı bi durum var...bu konudada allaha sığınıyorum ben ve sürekli dua ediyorum...

evet kayınvalidemle yaşadığım sorunlar yüzünden bitti evliliğim...eşiminde hep onu haklı görmesi ve ezmesi beni...
ve bu boşanma sürecinde ailem bana sahip çıkıp beni geri yollamadıkları içinde iyice kin dolu aileme karşı...
bence işin içinde farklı bi durum var...bu konudada allaha sığınıyorum ben ve sürekli dua ediyorum...

canim ya :teselli:
esinin arkanda durmamasi cok kötü bence, Ne olursa olsun e$ler dayanisma icerisinde olmali, eger kocan arkanda durmuyorsa ne yapsan bos aslinda, hep baskasinin lafina bakar benneyaptımki
insallah en kisa zamanda akli basina gelir, sen üzme kendini, olacaga ve ölecege care yok :çok üzgünüm: sen üzülmeki bebeginde üzülmesin :teselli:

Senin arkanda duran bir ailen ve seni ezen/ezdiren ve ailenin dağ gibi arkanda olmasından rahatsız olan bir eşin var.

Bence eşini seçersen çok büyük bir taviz vermiş olacaksın ve eskiden yaşadıklarının daha ağırını yaşayacaksın, çünkü eşinin tarafı olası bir ayrılıkta ailenin desteğine güvenemeyeceğini biliyor olacak, ve belki de bu gerçek olacak..

Kimler senden aileni silmeni isteyebilir ki, ne hakla, bu ne cüret? Bunu kabul ettiğinde başına gelebilecekleri düşünmek bile istemiyorum :a015:

Daha önceki konunda da yazdığım gibi;

Aileni sil diyen birinin çözüm aradığına inanmıyorum ben. Hem ayrıca nedense kendi ailelerine gelince silemiyorlar. Sahipsiz insan hoşlarına gidiyor bu erkeklerin. Ve büyük ihtimalle sizin ailenizin hiçbirşeye karıştığı bile yoktur. ıstiyorsan kızım ,biz senin arkandayız diyorlardır büyük ihtimalle.

Ne aile için eşin, ne eş için ailenin bırakılmasından yana değilim. Bunu isteyen taraf kim ise ,işin içinde hiçte iyi niyet beslemiyordur. Kimse kimseyi sokaktan bulmadı, siz nasıl kabulleniyor iseniz, eşinizde sizi ailenizle kabul etmek durumunda.

En azından ailenizle ciddi sorunlar yaşıyor ise, ben görüşmem diyebilir, ama sizin silmenizi isteyemez. Böyle bir hakkı yok.

Bence, eğer devam etmek adına bir karar alırsanız dahi böyle bir şartı kabul etmeyin.

ailen tabiki sana sahip cikacaklardi bu gayet normal esin bence bencillik yapiyor
sen onun ailesini istemedigin icin böyle bir dayatma yoluna gitmis
o istemiyorsa senin ailenle görüsmesin ama senin görüsmenede engel olmasin
o senin icin ailesinden vazgectimiki sende simdi kalkip ailenden vazgecesin ne olursa olsun dönüp dolasip siginacagimiz en güvenli kapi ailedir bunu unutma
bence esinle bu konuyu tekrar bir konus sen istemiyorsan görüsme ama banada engel olma bende senin ailenle görüsmem yanliz görüsürüz de
kabul ediyorsa ne ala etmezsede sen elinden geleni yapmis olursun
bana göre esin seni seviyor ama bu kez ipleri tamamen kendi eline almak istiyor buna izin vermemelisin

ailen tabiki sana sahip cikacaklardi bu gayet normal esin bence bencillik yapiyor
sen onun ailesini istemedigin icin böyle bir dayatma yoluna gitmis
o istemiyorsa senin ailenle görüsmesin ama senin görüsmenede engel olmasin
o senin icin ailesinden vazgectimiki sende simdi kalkip ailenden vazgecesin ne olursa olsun dönüp dolasip siginacagimiz en güvenli kapi ailedir bunu unutma
bence esinle bu konuyu tekrar bir konus sen istemiyorsan görüsme ama banada engel olma bende senin ailenle görüsmem yanliz görüsürüz de
kabul ediyorsa ne ala etmezsede sen elinden geleni yapmis olursun
bana göre esin seni seviyor ama bu kez ipleri tamamen kendi eline almak istiyor buna izin vermemelisin

o benim onu hala çok sevdiğimi biliyor...ama ailemin baskısı ile evliliğimi bitirdiğimi düşünüyor..çünkü ailem bu güne kadar hep sustu sabretti beni ezmelerine bile bişey demedi..şimdi artık pes dediler ve beni asla geri yollamadılar buda ona tav oluyor işte...
nasıl olsa beni seviyor diyor ve her dediğini yaptırmaya çalışıyor...ben yapmayıncada tamam bitsin sen kendin istedin diyor...
en son gecen hafta görüştük ve çocuk yüzünden çok kötü tartıştık ve birdaha bei arama falan dedi sinirle...bende aramam dedim ve öle kaldı...şimdi çocuğu almaya geliyor ve tek kelime bile etmiyoruz buda beni çok üzüyor..uğruna herşeyi feda ettiğim adamın bana böyle yapması beni çok üzüyor..sürekli aklım onda...

sen eşinii seviyosun anladıgım kadarıyla sadece ailesine senden daha fazla sahip ıkmaı haklı bulması kopma noktasına getirmiş seni.ailenin sahip çıkması çok ğüzel bişey..ama sen kalbinde u evliliği bitirememisinki..başkalarını araraya sokmayın ne onun ailesi nede kendi aileniz sadece başbaşa bi konuşup karara verin.bide çoçugunuz varmış..yazık degilmi ona yanii eşiniz baba olmuş evladı var aile kurmuş senle daha neye diretiyoo..eger çıkılamıcak durumsaysan.ayrılmka EN ıYıSııı

bence ailenizin bu duruma karışması hoş değil kendi kararlarınızı kendiniz alın

ama açık açık yazılmayıncada bizim yazdıklarımızda yanlış olabilir ,

konu kapalı şekilde yazılmış yorumlamak zor oluyor!!!kaydirigubbakcemile

Boşanıcak kadar mı etkiledi kayınvalden ben 6 yıldır çekiorum:(
yani sonu ayrılıksa nie çekioruz bu kadar boshayallersmile

valla kısa sürede çok fazla etkiledi...eşimi elinin içine almış her dediğini yaptırtıyor...
kafamda bu evliliği bitirebilmiş değilim...eşimle kaç kez konuşmaya çalıştım ama sabit fikirlerini kıramadım...böyle oluncada çok üzülüyorum...
bence insan istedikten sonra başarabilir mutlu olmayı diyorum ama doldurulmuş kafasını boşaltamıyorum ki...

Back