Artık çok bunaldım :(

erkeklerin bu tavrı neden bılmıyorum
yanı bır kez bıze aslanlar
ben evlenmeden once esım maco olsun dedım
esımı sectım
esım dısarıya karsı serçe bana maco ya anam kral o paşa o
ama bunun psikolojik bişeyi olmalı yani hepimiz toptan kötü olamayız adamlarda var abi bi sorun bence

peki sen neden mesaj atıyorsun
agırdan alsana bıraz kendını,
cevap verme

Atıyorum gece 11 gibi bay/bayan iş arkadaşı arasın ben küplere binerim bu saatte ne telefonu yok işi düşmüştür, düşünememiştir yok şöyledir yanlışlıkla aramıştır gibi hepsi kötü niyetle aramamıştır düşüncesi değildir
Ama ben yanlışlıkla gece 11 de birini arasam benden düşüncesizi, dikkatsizi rahatsız edeni olmaz çok sinir oluyorum.

Tartışmayı başlatan olayı da anlatayım çok önce yaşandı ama hala net bi açıklaması olmadığı için sinirlendim.
Bir gün eşim eve geldi 1 saat sonra iş yerinden bi kız kendi cep telefonundan aradı X abi güvenliğe numaranı
bırakmışsın bende seni aradım dedi numarayı söyledi son 4 rakamı farklı
Şimdi kıza sinir oldum elindeki numarayı arasa eşim olmadığı ortaya çıkacak
Eşimin onda kayıtlı olduğunu anladım çünkü başka yerden eşimin telefonunu alsa yine farkeder son 4 rakamı farklı olduğunu
Hadi eşimi kaydetti telefona da eşimin numarasının yarısına kadarı neden ezberinde??
Çünkü eşime sordum seni arıyor mu gün içinde diye en fazla senede 1 kez 2 kez aramıştır dedi.
Bende kıza sinir oldum bu durumdan dün yine bu mevzu açıldı hala ne bileyim kız neden aklında tutuyor numaramı dedi bende sinirlendim.. Bu kız neden böyle bişey yaptı bile diyemedi çok normalmiş gibi karşıladı

Cutemom bu arada midem çok bulandığı için kursa gitmedim, ooo uyumaya bahane buldu uyuyor mesajımı görmüyor demesin diye uyumadığımı belli etmek için cevap yazdım.

Blöf yapim derken ofkeyle oda gurur yapip arkasindan gitmeyebilir cok riskli !
ama başka çare de yok gibi görünüyor

konu sahibi arkadaş ya günlerce küsüp konuşmayacaksın
ya da boşanalım dediğinde tamam deyip eşyalarını toplayıp
bikaç gün annene gideceksin
dönmez diye bişey yok dönecektir
gerçekten seviyorsa tabi..

anlıyorum karısık bıraz ısler
bızde esımle cok tartısırız yanı ılk 1 sene etmedıgımız kavgaları edıyoruz oyle dıyım sana
fakat ben hep yazdım ben yayla gıbı ınsanım ama esım masallah 7 sulaleme yetecek kadar dar , sıkıntılı , dırdırcı ve takıntılı.
kadın olsa cekılmez sevısılmezmıs yanı o denlı.
reglı fılan olsa allah mufazaha
bu karı kız muhabbetlerınden nefret edıyorum ve bır cozumu bulamıyorum oturup nromal kasılamaktan baska care kalmıyor
bu evlılıgımde bunu yasamadım . yasasam yanlıs anlasılmaya bıle dusem sonumuz yokolur bıter.
neyse
o yuzden tavsıye veremıyorumda
bence mesajlarına cevap verme emınım oda kızgınken ve sen haksız ısen sana bunu yapıyordur.
ayrıca uyuyabılırsın senın basınımı beklıcek?
kpss kursuna mı gıdıyorsun buarada?

Evet Kpss kursu canımm..
Hayır kız aradı eşim bişey demedi şüpheli.,ama kızı normalmiş gibi karşılıyo ben yapsam suçlu olurdum, düşünsesiz rahatsız etmiş olurdum. Bana tepki gösterdiği gibi başkalarına da göstersin kızın suratına olmasa bile telefonu kapatınca tepki göstersin yok kız haklı ben haksız çıktım. Bu başka biride olsa aynı olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…