• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık çok bunaldım :(

Chek

Sebebi neydi ki?
Pro Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.324
498
Günaydın bayanlar
Ben 2 senelik evliyim, evliliğimin ilk senesi çok tartıştık şimdi ise ayda bir falan olmaya başladı ama eşimin evlendiğimiz ilk günden bu zamana kadar her tartışmada yaptığı bir şey var o da tartışmaya başlar başlamaz
"boşanalım" "sen de bana sinirlisin sen de beni istemiyorsun boşanalım"

Daha önce barıştığımızda söylüyorum gerçekten boşanmak mı istiyorsun diye yok sinirle söyledim yok sen benim her şeyimsin. Yani ortası yok adam ya benle vıcık vıcık ya da düşman kesiliyor. Bense bi tartışma da bu lafları duymadan karı koca olarak hala birbirimizi severek tartışmak istiyorum. Ki bu lafı dün bağıra çağıra yüzüne söyledim yeter yaşının adamı gibi davran her tartışmanda 18lik bebe gibi boşanalım da yok şöyle de deyip durma dedim. Bir de herkese karşı bi iyi niyetli ama bana gelince ben hep kötü düşünürüm. Birisi laf der kızılacak bir şeydir. Ben söylenirim o anlamda dememiştir olur ama ben aynı lafı desem vay sen çok kötüsün artık onların iyi benim hep kötü niyetli olmamdan bıktım.

Bugünde kalktık kahvaltı yapıyordum midem çok kötü oldu ( dün tartışmanın siniriyle yediklerimi çıkarttım,bir de ağladım) bugün ne enerjim yerinde ne de midem kendinde, Gitmicem bugün kursa dedim yine söylendi naparsan yap dedi kendi hayatın sonra mesaj atmış çok kötü değilsen git diye Bütün gün konuşmayacak, yarında konuşmaz benle muhtemelen.
Ben artık çok bunaldım bu konulardan bi tartıştığımızda haklı olayım ( annesinde de var bu olay hep kendisini haklı görür) Bi tartıştığımızda düşman değil yine karı koca gibi tartışalım. :KK43:

Acaba esinize birilerini kotulediniz de o yuzden mi kotu niyetli oldugunuzu soyluyor. Cunku basta bende esime anne babasinin bana ettigi laflari anlatma gafletinde bulunmustum da kotu niyetli olmustum o yuzden sordum.

O bosanalim dediginde siz de tamam deyin elinden tutup bir avukatin yolunu tutun anlasin cocuk oyuncagi olmadigini. Peki ailenize anlatiyor musunuz bu durumu? Qman bizi iyi bilsinler diye sorunlarinizi ailelere anlatmaktan sakinmayin sonra onu iyi sizi kotu bilirler.

Dengesizmiş eşiniz
Bence sende ona biraz tavır al yani her kavgadan sonra canım-cicim olma..
Ve boşanalım diye tutturunca sizde peki diyip kabul edin. Geri adım atmayın
VE SAKIN ÇOCUK DÜŞÜNMEYİN...

Bunun bi modeli de bende var.
Adına dengesizlik diyoruz.
Zora gelince, köşeye sıkışınca, kavga çıkınca haksız bile olsa ayrılık / boşanma lafı edip duran adamın biraz olgunlaşmamışlık sorunu var demektir.
Malesef çekiyoruz, fakat bir ara çift terapisi almadan değişecek bir durum değil.
Tecrubeyle sabittir.

Evliliklerde her kavgada boşanalım lafı kullanmak çok tehlikelidir nikahı düşürür eğer bide sinirle boşadım seni derse boş olmuş olursun sürekli bu tehlikeli kelimeleri kullananların evindede huzur olmaz eşini ciddi bir şekilde uyar canım birdaha kullanmasın bazı dini tam anlamıyla bilmeyen insanlar bunu yapıyor Allah ıslah etsin canım umarım düzelirsiniz

Günaydın bayanlar
Ben 2 senelik evliyim, evliliğimin ilk senesi çok tartıştık şimdi ise ayda bir falan olmaya başladı ama eşimin evlendiğimiz ilk günden bu zamana kadar her tartışmada yaptığı bir şey var o da tartışmaya başlar başlamaz

Daha önce barıştığımızda söylüyorum gerçekten boşanmak mı istiyorsun diye yok sinirle söyledim yok sen benim her şeyimsin. Yani ortası yok adam ya benle vıcık vıcık ya da düşman kesiliyor. Bense bi tartışma da bu lafları duymadan karı koca olarak hala birbirimizi severek tartışmak istiyorum. Ki bu lafı dün bağıra çağıra yüzüne söyledim yeter yaşının adamı gibi davran her tartışmanda 18lik bebe gibi boşanalım da yok şöyle de deyip durma dedim. Bir de herkese karşı bi iyi niyetli ama bana gelince ben hep kötü düşünürüm. Birisi laf der kızılacak bir şeydir. Ben söylenirim o anlamda dememiştir olur ama ben aynı lafı desem vay sen çok kötüsün artık onların iyi benim hep kötü niyetli olmamdan bıktım.

Bugünde kalktık kahvaltı yapıyordum midem çok kötü oldu ( dün tartışmanın siniriyle yediklerimi çıkarttım,bir de ağladım) bugün ne enerjim yerinde ne de midem kendinde, Gitmicem bugün kursa dedim yine söylendi naparsan yap dedi kendi hayatın sonra mesaj atmış çok kötü değilsen git diye Bütün gün konuşmayacak, yarında konuşmaz benle muhtemelen.
Ben artık çok bunaldım bu konulardan bi tartıştığımızda haklı olayım ( annesinde de var bu olay hep kendisini haklı görür) Bi tartıştığımızda düşman değil yine karı koca gibi tartışalım. :KK43:
Bence iyi bir ders vermelisin mesela yine boşanalım dediğinde toparlanıp evden çıkmaya kalkın sizi engellemeye kalktığında da boşanma lafını duymayacağım bir daha çünkü sen çöplüğünde öterken ben gitmiş olacağım diye blöf yap bence En Büyük KK

Günaydın bayanlar

Sürekli böyle kelimeyi ağzına sakız ettiyse bence tavrını al ..
Barışma hemen o kelimeyi ağzına aldığı anda olayı büyür topla eşyanı gerekirse ya da gerçekten pişman olana kadar konuşma ..
Böyle böyle bir kaç seferden sonra bırakıyorlar derslerini alınca ..
Tecrübe ile sabit.

Aynısının tıpkısı benim eşim. Boşanalım dediğinde, iyi olur ben de bunaldım boşanalım diyorum. Görmezden gelmek ne kadar daha sorunları hasır altı edecek bilmiyorum.. Çok konuştum, düzelmedi. Sevgiyi tüketiyorlar farkında değiller.. Bu sözleri her aklıma geldiğinde kafasını duvarlara vurasım geliyor. O kadar sinirleniyorum artık. Bunun bir çözümü vardır umarım.

O an blöf yapsam umursamaz ki. yani eşyaları toplayıp gitsem o an ayrılırız çünkü o an bambaşka biri oluyor.
Ciddi anlamda düşman kesiliyor bana.
Sabah evden çıkana kadar yine düşmandı işe gitti aşkım iyi misin nasılsın midene dikkat et mesajları atıyor.

Birini kötüleme olayı da duruduk yere annesini babasını kötülemem birini kötülemem
Bi kuzeninin yaptığını anlamıyordu onu kötülüyordum kötülemek denirse
Ama o da hak ediyordu biz evlendik herkes evimize geldi (kuzeni bizden 6 ay sonra evlendi eşimle samimilermiş evlenmeden) bi kere arayıp biz geliyoruz demedi, annesi hep sıkıştırdı onlar evlendi ona gidin vs vs neyse çocukları oldu hastaneye gittik, sonra tekrar gidin diye sıkıştırdılar. Evlerine de gittik ben de giderken buyrun gelin bize de bekleriz dedim verdikleri cevap "bebek var gelemeyiz" ama o haftasonu bebekle gündüz gezmesine gittiler, 1 ay sonra düğünlere katıldılar.
Sonra bi gün bayramda kuzeni ile karşılaştık bebek nasıl büyüdü mü dedi eşim, kuzeni gelip gör merak ediyorsan dedi. Artık dayanamadım bende söyledim "valla hep biz geliyoruz görüyoruz hani bizim tarafa gelen yok" dedim.
Eşim önceleri kuzenimi sevmiyorsun derdi ama son olayları görünce ben davet ettiğimle inş müsait bi gün geliriz yerine gelemeyiz şöyle böyle bahaneler duyunca bana inandı. Çünkü çok sıkılmıştım annesinin kuzenine git baskısından.

Bu sorunlari asmadan aman cocuk yapayim deme canim..Cok sinir bi durum yani seni gercekten sevmiyor olabilir mi?
Bosanmaya yer ararcasina davranmasi oyle dusundurdu bana..Sonraki iyi davranmalari da sucluluk psikolojisi olabilir...

Günaydın bayanlar

Bu sorunlari asmadan aman cocuk yapayim deme canim..Cok sinir bi durum yani seni gercekten sevmiyor olabilir mi?
Bosanmaya yer ararcasina davranmasi oyle dusundurdu bana..Sonraki iyi davranmalari da sucluluk psikolojisi olabilir...

Bana da kavga esnasında dedikleri gitsen umrumda olmaz hissini yaşatıyor.
İyiyken sevmediğini düşünmüyorum çünkü ben adım atmıyorum barışmak için , dün hayatında ben olmayayım dedi
Kendisi şu an aşkım nasılsın hayatım şöyle ben yazmıyorum bile kısa kısa iyiyim diyip geçiyorum. Çorap giy miden kötü vs muhabbetine giriyor artık ayda bir iki ayda 1 tartışıyoruz diğer bütün günler iyi.
Sinirlenince çok ayrı bi insan oluyor, ailesine karşı da böyle sinirliyken herkesi silip atıcam şeklinde davranıyor.
Ben artık yoruldum ama büyük ihtimal değişmeyecek siniri ama en azından boşanalım lafını unutturmak istiyorum:(

Günaydın bayanlar

Sanırım bekarken bende böyleydim.
Öfkeli anımda hemen ayrılalım derdim erkek arkadaşıma.
Sanırım peşimden koşmasını isterdim, asıl amacım asla ayrılmak değildi :)
Sonunda ben ayrılalım dediğim zaman olur diyen bir adamla karşılaştığımda bu huyumdan vazgeçme kararı aldım :KK53:
Nişanlım hayatıma girdi ve sevgilik dönemimizde ne kadar sinirlensemde bu kelimeyi asla ağzıma almadım, nişanlandık ve işin ne kadar ciddi olduğunu gördüm ve kelime haznemden dahi çıkardım bu kelimeyi :KK54:
Allahım kötü şeyler yaşatıp mecbur bırakmasın tabi.
Bence eşinizin şımarıklığı, 2 yıldır evlendiği halde hala bırakamadıysa kaybetme korkusu kalmamış sanırım yada onu gerçekten bırakmayacağınızı düşünüyor.

merhaba , çok zor bir durum çok iyi anlarım . çnkü tıpatıp eşimi tarif etmişsiniz.
kavga edince gözleri dönüyor düşman oluyor nefret fışkırıyor heryerinden. sakinleşince geliiyor sarılıyor en değerlimsin diyor. ama kızgınken neler nelerrr.... çok iğrenç bi durum . artık boşanalım diye kavgalarda bağırdığında he he diyip geçiyorum.. her boşanalım dediğinde saatlerce ağlardım . hatta bana ne kadar cesaretsizsin ayrılmayı bile başaramıyoruz falan diyordu . en son boşanalım dediğinde gözlerinin içine baka baka tamam dedim ! . yarın avukata gidiyorum dedi. sustum. sonra sakince dedim ki avukata giderken benide al iş yerinden dedim. kaldı böyle . niye ne dedi . daha hızlı olur işlemler dedim . anlaşmalı boşanma davası açarız ddim. bunu mu istiyorsun gerçekten dedi . evet dedim. baktı baktı tuttu sarıldı ! sonra diyo senden ayrılamıycağımı anladım . ama yine kavga etsek der yani biliyorum . bende hiç yalvarmam boşanma diye. çnkü barışınca yine boşanmak asla olmaz , seni kimselere yar etmem deemeye başlıycak. sanırım karekter çatışması yaşıyor. ...
yani aynılar çok iyi anlıyorum seni .

Dogru belki de canini nasil daha fazla yakabilirim dusuncesiyle boyle konusuyordur..
Bosanma onerisi senin canini hic yakmiyormus gibi davranmayi dene istersen..
belki vazgecer

Ay bende cok bunaldim valla bende 2 yillik evliyim ve kocamda her tartismada osanalim der. En sonunda ben dedim bosanirsan bosanalim tamam dedim. Nereye gideceksin yok be senden bosanmam ccugumuz anne baba ayri buyusun isteiyorum falan .. bir care bulursan bende faydalanayim bari

18 lik bebe lafına takıldım ben... erkekler bu tarz lafları hiç sevmiyor...

Ben zaten boşanalım dediğinde naparsan yap diyorum o kendi kendine şöyle yaparız avukata gideriz sayıyor
Tepki gelmeyince ben senin için yapıyorum her şeyi yok sen şöylesin sen böylesin vs vs. sayıyor
Boşanmayalım demiyorum ama sinirleniyorum yani her tartışma da böyle olmasına.

Bence iyi bir ders vermelisin mesela yine boşanalım dediğinde toparlanıp evden çıkmaya kalkın sizi engellemeye kalktığında da boşanma lafını duymayacağım bir daha çünkü sen çöplüğünde öterken ben gitmiş olacağım diye blöf yap bence En Büyük KK
Blöf yapim derken ofkeyle oda gurur yapip arkasindan gitmeyebilir cok riskli !

Back