Ne kadar kafana takarsan o kadar olm.az tüp bebek dene rapor çıkardır beklemek istemiyorsan daha uzun zaman bekleyenler bile var sebeb yokken nasip meselesi ilk gece hamile kalan da oluyoristanbul sultangazıde oturuyorum kadın doguma gıt gel yoruldum 2 yumurta catlatma 1 asılama oldum bebek sahıbı olamadım hala 4 bucuk yıldır evlıyım nasıl bır yol ızlemelıyım bılmıyorum bana akıl verın lütfen...
Hangi hastaneye gidiyorsun canım bende ilk 4 sene nedensiz çoçuğum olmadı.psikoloji ilede alakalı kendini rahat bırak sonra ablam Zeynep kamil hastanesine gidiyordu bende interfilite bolumune gittim ilaçlara başlamadan hamile olduğumu öğrendim ilk bebişim karnımda oldu cebeci medipark hastahanedinde kurtaj oldum ama içimde parça unuttular sonra cebeci bahat hospital Hamza bahat beyin. Hastası oldum 10 senedir oraya gidiyorum memnunum doktor Mustafa balık bey var tüp bebek ve ınterfilşte bölümünde şehir dısındanda hastası geliyor çok memnun herkesistanbul sultangazıde oturuyorum kadın doguma gıt gel yoruldum 2 yumurta catlatma 1 asılama oldum bebek sahıbı olamadım hala 4 bucuk yıldır evlıyım nasıl bır yol ızlemelıyım bılmıyorum bana akıl verın lütfen...
canım bende mustafa beye gıdıyorum asılamamıda catlatmamıda orda oldum ama sonuc alamadım halaHangi hastaneye gidiyorsun canım bende ilk 4 sene nedensiz çoçuğum olmadı.psikoloji ilede alakalı kendini rahat bırak sonra ablam Zeynep kamil hastanesine gidiyordu bende interfilite bolumune gittim ilaçlara başlamadan hamile olduğumu öğrendim ilk bebişim karnımda oldu cebeci medipark hastahanedinde kurtaj oldum ama içimde parça unuttular sonra cebeci bahat hospital Hamza bahat beyin. Hastası oldum 10 senedir oraya gidiyorum memnunum doktor Mustafa balık bey var tüp bebek ve ınterfilşte bölümünde şehir dısındanda hastası geliyor çok memnun herkes
sonuna kadar katılıyorum canım sana ısteyene nasıp olmaz ıstemeyen hemen hamıle kalır buda bızım sınavımız sanırım doktor bızede sızde cıddı bır sorun yok dedıkce heveslenıyorum ama hala beklemedeyımyani afedersiniz milletin çoğu bedava kalıyor hamile bi de istemiyor, (bedensel önemli bir problemi yoksa) bizde parayla bile bir araya getiremiyoruz şu hücreleri, bende beklemedeyim dr a filan gidince pek işi imkansıza taşıyacak problem yok sizde diyor.
Sogan kürünü cok duydum ama hic denemedim benim rahimde sekil problemi var tek rahim iki ayri yerde sogan kürü yararli olurmu bilmiyorumCanım beyin olarak rahatla.yeğeniminde çoçuğu olmuyor du soğan kuru uyguladı birde nette kürler var onları denedi doktor tedavisi de tabii su an 16 haftalık hamile.inşallah Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip eder
Ümit dünyası canım hayat dene kaybedeceğin birseyler yok ya tutarsaSogan kürünü cok duydum ama hic denemedim benim rahimde sekil problemi var tek rahim iki ayri yerde sogan kürü yararli olurmu bilmiyorum
Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim canim benim rahimde septum rahim bolmesi vardi 10 gun once ameliyat oldum diger butun testlerimiz normal cikmisti bizim ameliyat gerekliydi rahime bi aparat takildi o cikicak pazartesi gunu doktorum normal yolla gebelik olusur demisti bana 5 yillik evliyim ve hic gebelik olusmadi bende bakalim bundan sonra ne olucakAyrica prolaktin ve kan pıhtılaşmasına baktir.esine de standart sperm testi yerine su icinde kruger ölçümü gecenden yaptir.daha da birsey cikmazsa zamani vardir.uremeye niyetli yumurta spermlere hicbirsey engel olamiyor gibi.gizli sorunlar da bu güçte yumurta yada spermi üretmek zorlaşıyor.kimyasallar tarafından sürekli zehirleniyoruz cesitli hastaliklar cikiyor üstüne de tedavi yüzünden alınan hormon hapı iğneleri tuz biber ekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?