- 19 Nisan 2014
- 4.434
- 12.934
- 498
sağol canım iyiyim ben de.. sevindim iyi olmana.. çok öpüyorum seni dikkat et kendine.. :)hatırlamazmıyım hayatım iyim çok şükür sen nasılsın
sende kendine dikkat et hayatım öpüldünsağol canım iyiyim ben de.. sevindim iyi olmana.. çok öpüyorum seni dikkat et kendine.. :)
abin hiç yardım etmiyormu canım ?
ALLAH yardımcınız olsun canım.Bende patronuna borçla borç kapanmadığı konusunda katılıyorum.Yapılandırmayı deneseniz?
Bu banka işleri beni hep germiştir.350 euro amcama borcumuz var eşimle bu bile uykumu kaçırıyorsa babanıza ALLAH kolaylık versin.
Abinizin yardımcı olması gerektiği kanaatindeyim.Hadi arabaya ihtiyacınız var diyelim en azından 1 tanesi satılabilir.Diğerini işi olan kullanır.
abim yeni işe girdi bir ay bile olmadı
Bizde en azından ne yapılabilir diye düşünmeye çalışıyoruz canımcığım.şu saatten sonra arabalar umrumda bile değil. yeterki geceleri babam rahat uyuyabilsin. onu öyle gördükçe çok üzülüyorum
Bu kadar borç içinde 2 araba çok mantıksız. 2 arabayı bırak, onlara alınan benzin bile mantık dışı. Aİleyi bir araya toplayın, konuşun. 2 araba da satılsın, borçlardan bir düze çıkın önce.teşekkür ederim yorumlarınız için. abimin düğün sırasında yapılan borç 50 bindi eşyalar da dahil olmak üzere. o zaman kredi çekmişti babam 70 binlik sadece kredi borcumuz vardı ödeniyordu. sonra abim işten ayrıldı bebeği oldu derken babamın masrafı daha da çoğaldı ve kredi kartlarına dadanıldı. o zamanlar bende çalışmıyor okuyordum. yani 3 eve birden bakıyordu babam. kredi kartları katlandı katlandı.
emekli maaşının bi kısmı zaten krediye gidiyor. aylık abime harcadığı miktar 1000 tlyi geçiyor. bu sefer kredi kartı aylık tutarlarını ödemek için sağdan soldan borç aldı. kredi kartları bi yandan boşalıyor bi yandan doluyor. aman aman çok lüks bi hayatımız da yok. market alışverişi+faturalar giderimiz bu kadar.
anlamıyorum paranın bereketi hiç mi olmaz. bu arada benim kredi kartı da babamda ve sonuna kadar dolu
babam şuan benim nişanım düğünüm olsa eminimki elinden geleni fazlasıyla yapmaya çalışır.
kıyamıyorum canı sıkkın gördüğümde babamı içime öküz oturuyor kalkmıyor.
abim yeni işe girdi bir ay bile olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?