artık bu kadar olmaz...

size karşı tepkilerini biliyorsunuz, nasıl insanlar olduklarını biliyorsunuz.. ee neden halen ''nezaman dersen yardım ederim ben'' modundasınız ? yaranabileceğinizimi sanıyosunuz ? niye halen totolarını kaldırıyosunuz ?
çocuğum küçük, sürünerek baktım öyle hastaydım diyosunuz, kapınızı çalan olmamış..
umreden ateşli gelmişler çıkmış yine siz bakmışsınız..
madalya takmıyolarki arkadaşım, kocanla aranı iyi tut, gerisine kapat kapını..

boyle durumlarda araya mesafenin babasini koyarak kendni iyi hissedeblrsn. konsma ya kocana da soyle durumu anlat. eminim anlayisla karsilayacaktr. asagi inme. bayramdan bayrama derler ya ayni o seklde dvm et. emin ol hix yuzlerine bakma en iyisi sen olursun.

yok ben artık onu o kadar iyi tanıyorum ki; onun tek derdi misafirimin geldiğini görünce çağırıp nasılsa gelemeyeceğim, insanlara da çağırdım ama gelmedi diyecekti. nitekim öyle de oldu.
Senin durum benimkiyle birebir ayni canim bende kv , elti ile ayni binadayim su akonusacakgibavir aldilar tabi bende onlara. Kv yle kusum eltimde kaba saba eli belinde mahalle karilari olurya onlardan iste . tum diyalogumu kestim hic biriyle konusmuyorum haksiz muamele den skldim artik , dun eltimi gordum kapida yuzune baktim hic konusacakgibi durmuyodu bednde selam bile vermedim , hep g.tlerini kaldiracak adam ariyorlar ama bitti artikk. Yanindan yurudum gectim sokakta aglayarak ve esime kizarak yurudum anliycan kimseye yaranilmza vede yaranmak zorundada degiliz . ha huzurlumu olcaz hayir ama en azindan haksizliga bas kaldiracagiz ezdirmeyecegiz kendimizi .

siz hastayken kapınızı çalmayan insanla neden ilgileniyosunuz ki? şımartmayın.

çok sıkılıyosanız bi işe girin yada bi kursa falan gidip yeni çevre yapın kendinize. sizi üzen insanlarla ısrarla görüşmeye çalışmak saçma. keyfinize bakın.

niye ağlıyosunuz ki? elti için değer mi? konuşmayın olsun bitsin

sen sürekli onları pışpışladıgın için dışlanıyorsun
sen onlar hastayken git çorba yap yedir
ama iyi oldukları zaman eltini çagırmışlar
hastaykende senden medet ummuşlar
böyle insanlara iyilik yaramıyor ne yazıkki
işin varsa yaparım falan deme
ne münasebet küçücük çocukla niye yapasın

kaynanan için gram laf etmem Allah eşine hidayet versin..gerçeği görmesine rağmen yuvasının huzurunu bozuyorsa Allaha havale edilmesi gereken kişi eşiniz.

kaynanan için gram laf etmem Allah eşine hidayet versin..gerçeği görmesine rağmen yuvasının huzurunu bozuyorsa Allaha havale edilmesi gereken kişi eşiniz.
bu konuda çok üzülüyorum ama elimden gelen birşey yok, olanların farkında kendisi de söylüyor ama hiçbirşey yapmıyor malesef. bir kaç kez konustu annesiyle ama işine geldiği gibi şekil vermekte üstüne yok kayınvalidemin, o da haliyle annem diyor... yeri geldi boşanmayı düşündüm, ama seviyoruz birbirimizi. sevgisinden asla şüphem yok ama annesi söz konusu olunca o mutsuzsa herkes mutsuz..

yapacak bir şey yok böyle gidersiniz aynı babam ve babaannem..her şeyin farkında olan babam bizi yemekten hiç vazgeçmedi...sonuç kendisinden uzak duran iki evladı var.

al aynı babannem.. çok sever " ee ben sana önceden söylemiştim" demeyi, aynısını yapardı anneme annemde sessiz garibim küçük yaşta evlenmiş ezmiş annemi hep, ama diğer geline laf yok ... her işine koştu, hasta oldu baktı, misafirini ağırladı ama şimdi akıllandı 25 senelik evlilikten sonra (ki benim babam annemi asla ezdirmez onun yanında hiçbişey yapamazdı da söyleyemezdi de annemin kendi saflığı).. sende hiç koşma işlerine çünkü sen ağzınla kuş tutsan diğeri daha iyi olur tecrübeyle sabit.

Ama davranmak zorundasın. Niye gelmedin derse, anne eve geleni kapıdan mı kovayım, ayıp bişey dersin. Şimdi tartışsan eşinle aranız açılacak ne gerek var. Tavır yapacam diyorsan ille de eşinin yanında yapma. Eşine hiç sorun yokmuş gibi davran, kayın validene yapacağını yaparsın yine.

yapılanları Allah'a havale ediyorum. dilerim herkes ettiğini bulur ama olmuyor... haksızlığa uğrayan hep üzüldüğüyle kalıyor.
Malesef kuzum nerde yanlis yapiyoruz biliyomusun ederinden fazla deger veriyoruz .
niye ağlıyosunuz ki? elti için değer mi? konuşmayın olsun bitsin
Eltim icin aglamadim ben, esimin beni zorla o binaya oturtup tum bunlara sessiz kalmasina kizdigimdan agladim hic hoslanmadigim bi yasam tarzi cunki ama elimden huc bu sey gelmedi canim

Ya altlı üstlü oturan gelin ve kayınvalıdelerin aralarına neden böyle kara kedi girmiş gibi oluyor hep. Çok üzücü bir durum ya :/ Bence pişgin olun gerçektne. Kimse için kendinizi kahretmeye,üzülmeye değmez. Saygıda kusur etmeyin. Ama hiçbir şey yokmus gibi davranın. Bırak umursamayın. Ha eğer az da olsa insanlıkları varsa. Karşınıza alıp bütüün aklınıza takılanları sorun,onalrla paylaşın nedne böyle böyleyiz,niye böyle oluyor vs diye.. Eğer yapıcı olucağına ve çözüm olucağına inanıyorsanız tabiki.. ama' onlar böyel insan değiller,konustum olmadı olmuyo ..' dıyorsanız. Dediğim gibi umursamayın bile. Çok net. Pişgin olun..

Piskin olsak bu durumda olmazdik tatlim
Konu sahibi arkadasimdan cok ozur diliyorum benimle ayni durumda olunca dayanamadim kendimide kattim

Konuşmamak bence çözüm değil. Sen konuşmayıp eşin konuşunca o da sinir bir durum oluyor. Hem nereye kadar küs kalabilir ki insan kocasının annesiyle? Eğer eşinle sorunun yoksa bence eşine söyle elimden geleni yapmaya çalısıyorum ama yine de böyle yapıyorlar. Susmaya sabretmeye çalışıyorum ama hep aynısı. Seni üzmemek için katlanıyorum hepsine de. Zaten erkekler dile getirmeseler bile annelerinin huylarının çok farkında oluyorlar. İnşAllah güzellikle hallelebilir.

Benim kayınvalidem de iyidir hoştur ama hep ben bilirim hep benim dediğim olsun havasındadır. Bende onu hiç bozmam ama biz eşimle kendi istediğimizi yaparız. Sorarsa da oğlun öyle istedi diyorum ya da eşim ben öyle yapmasını istedim anne sen karışma diyor. Biz bi de uzak oturduğumuz için çok sorun olmuyo ama birlikte geçirdiğimiz zamanlarda bunu uyguluyoruz. Geline laf demek kolay oluyo ama oğullarına kıyamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…