- 16 Kasım 2022
- 42
- 2
- 24
- Konu Sahibi bsrapapatya
Kizlar ben hep buraya yazdım evlilik hakkında artık dayanamıyorum ben bu adama ama cocugumsuz asla yapamam boşanmak istiyorum vede çocuğumun velayetini ben almak istiyorum ama buna karşı cikiyo ben onsuz asla yapamam bu işler nasıl oluyo anlatın nolurr bakın şimdi geçen tartıştık normal bir konu yalan yok asla aldatma yok sadece dediğim şey ya birgün sende bana hediye yap yüzük al seviniyim dedim ben sana hediye almam diye başladı konu neyse piskolojik şiddet uyguluyor küfürler herşey işte sanki anasıni bilmem ne ettiler diyo artık takatim kalmadı akşama kadar huysuzlugu devam etti akşam yine başladı sözlü kavgalar sonra bana oruçlu halimle şiddet uyguladı hala kolumda ayağımda morluk var iki gün ağrısını çektim ama aileme bişey diyemiyorum dedim senden boşanmak istiyorum sonra işte özür diliyo dünde yine konu aciyo özür diliyo dedim ne özrü artık seni affetmiyorum ya dedim bu bir değil iki değil 4 5 oldu bide dalga geçer gibi demezmi iki oldu ya çocuğumun psikolojisinde bozuldu benim çocuğum bana çok düşkün bildiğin anlatiyo 3 yaşında anne seni böyle yitti böyle vurdu diye korkuyo ya bugünde dedim ben artık istemiyorum seni diye çünkü şiddetin her türlüsü var duymadığım şeyleri duydum babamdan görmediğim bir fiske bile vurmayan babamdan...eşimden şiddet gördüm canım çok yandı işte bugünde boşanmak istediğini yine diyince işte sana bu çocuğu asla vermicem yok hizmetçi tutarım yok köye goturucem yok tek geldin bu eve tek gidersin diyoo ya cildiricam ben dedim asla vermem hiç öyle bişey düşünme bile dedim ben onsuz yapamam çalışırım bakarım ona ailem var ahh diyorum ailemi dinleseydim istemediler kaçtım ben şimdi pişmanlığını yaşıyorum keşke sakat olsaymisimda ailemin yanında olsaymisim diyorum çok pişmanım cokk nolur anlayın benii ben napicam bu durumlarda devlet kime veriyor çocuğum icin zaten duruyorum korktuğum için inanın hiç çekilecek gibi değil usandım nolur birseyler yazın bana bide hiç cocugumsla ilgilenmez bı arada babacim der ne yedir ne iciri ne parka götürür ne oynar öyle sorumsuz bir baba