Artık beynim durdu kızlar!!!

Kızlar yorumlarınız için sağolun. Sizlerede cevap yazamadım. Kendimi o kadar çok üzdüm ki hastanelik oldum geçen gece. Şiddetli baş dönmesi ile birlikte dengemi yitirip düşüyorum sürekli. Eşim de dikkat çekmek istediğimi düşünmüş Ben yerde kendime gelmeye çalışırken yardım etmek yerine umursamaz bir tavırla bunları düşünmüş. 2 gündür benimle konuşuyor fakat kuyruğuna basmaya görün 360 derece dönüyor. İnanın konuşmaya bile mecalim kalmadı. Daha 23 yaşındayım. Ama bu gidişle 30 umu göremeyeceğim .

ne olmasını bekliyorsunuz allah aşkına işte ülkede kadin cinayetleri böyle oluyor demek ki...

adam cinnet getirecek ve seni güçsüz görecek ya (en iyi ihtimalle) size şiddet uygulayacak ya da sizi öldürecek. yapmaz demeyin her gün neler duyup okuyoruz.

ben olsam düşünmezdim bile madem ailen sahip çıkıyor kızımı da alıp kendi başıma büyütürdüm.

Bence bi 40 bn daha yedirmek için bekliyorsunuz burda kaç tane kadın var ailesi arkasında durmadığı için kocanın eziyetine katlanan pes valla

sen paranı al önce vermezler kalır onlarda.kesınlıkle git ailenle sizi yemıs bunlar ama 40 000 tl al kesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…