• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık beynim durdu kızlar!!!

Kızlar yorumlarınız için sağolun. Sizlerede cevap yazamadım. Kendimi o kadar çok üzdüm ki hastanelik oldum geçen gece. Şiddetli baş dönmesi ile birlikte dengemi yitirip düşüyorum sürekli. Eşim de dikkat çekmek istediğimi düşünmüş Ben yerde kendime gelmeye çalışırken yardım etmek yerine umursamaz bir tavırla bunları düşünmüş. 2 gündür benimle konuşuyor fakat kuyruğuna basmaya görün 360 derece dönüyor. İnanın konuşmaya bile mecalim kalmadı. Daha 23 yaşındayım. Ama bu gidişle 30 umu göremeyeceğim .

ne olmasını bekliyorsunuz allah aşkına işte ülkede kadin cinayetleri böyle oluyor demek ki...

adam cinnet getirecek ve seni güçsüz görecek ya (en iyi ihtimalle) size şiddet uygulayacak ya da sizi öldürecek. yapmaz demeyin her gün neler duyup okuyoruz.

ben olsam düşünmezdim bile madem ailen sahip çıkıyor kızımı da alıp kendi başıma büyütürdüm.

Bence bi 40 bn daha yedirmek için bekliyorsunuz burda kaç tane kadın var ailesi arkasında durmadığı için kocanın eziyetine katlanan pes valla

Merhaba kızlar. Artık gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. Buraya bi kaç sene önce konu açmıştım. Bilenler bilir. Bilmeyenler açtığım konuyu okursa ne demek istediğimi anlarlar. Ben 7 senedir evliyim ve 3 yaşını henüz doldurmamış bi kızım var. Evlendiğim günden beri hiç huzur bulamadım. Hergün kavga hergün tartışma, eşimin lüzumsuz küsmeleri, yatak ayırmaları derken annemin bu tartışmalara şahid olması ve karışması vs... Bu süreçte çok yıprandık hepimiz ve eşimin hatalarını saymıyorum bile. Eşim ailemden ev almak için 40.000 tl istedi ve ev felan almadı fakat işin garibi parayı ne yaptığını bir türlü söyletemedik. Tek şüphelendiğim şey biz ev alacağımız sırada eşimin abisi hiç parası yokken köye 2 katlı ev yaptırdı ve ben parayı eşimin abisine verdiğini düşünüyorum. Tabi ki inkar ediyor. Bir diğer konu ise eşimin annesi ile telefon konuşması kayıtlarının tesadüf eseri elime geçmiş olması. Kızım kayınvalidemin telefonuyla oynarken gelen ses içime şüphe düşürdü ve ben gizlice dinledim. Kaynanam eşimi olur olmaz doldurmuş resmen. Eşimse söylenen herşeye inanmış tabi ki. Ben eşimin ağzını aradım ve yine inkar etti. Böyle olunca bende bişeyler bildiğimi söyledim. Tartışma büyüdü ve ben ailemin parasını abine yedirdiysen kızımızı bile düşünmeden yaptıysan bunu hakkımı helal etmiyorum dedim. Kızlar yumuşatarak anlatıyorum bu arada bilginize. Eşim annesine iftira attığımı düşünüyor fakat ortada bi kayıt var. Neyse 10 gündür hiçbir şekilde konuşmuyoruz. Bu durum benim artık katlanacağım bir durum olmaktan çıktı. Bana sürekli hakaretler yağdıran, beni maddi ve manevi anlamda yemiş bi adamdan bahsediyorum. Ben dayanamadım ve annemi aradım ağladım. Annemde tabi üzüldü ve artık boşanmamı istiyor. Bense daha halen ne bekliyorum bilmiyorum. Belki beni aldatmıştır bile bunu bilemiyorum. Annem ve abim beni almaya gelecekler. Çünkü annem benim adıma karar almış boşanacaklar demiş ve abimde çıkıp gelecek. Sevgi ve saygının olmadığı bir evde sadece kızımı düşünüyorum. Eğer annem ve abime ben gelmiyorum dersem bir daha bana asla sahip çıkmazlar biliyorum. Ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok.
sen paranı al önce vermezler kalır onlarda.kesınlıkle git ailenle sizi yemıs bunlar ama 40 000 tl al kesın

Back