• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık beynim durdu kızlar!!!

UmudumVaR1525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
284
58
48
Merhaba kızlar. Artık gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. Buraya bi kaç sene önce konu açmıştım. Bilenler bilir. Bilmeyenler açtığım konuyu okursa ne demek istediğimi anlarlar. Ben 7 senedir evliyim ve 3 yaşını henüz doldurmamış bi kızım var. Evlendiğim günden beri hiç huzur bulamadım. Hergün kavga hergün tartışma, eşimin lüzumsuz küsmeleri, yatak ayırmaları derken annemin bu tartışmalara şahid olması ve karışması vs... Bu süreçte çok yıprandık hepimiz ve eşimin hatalarını saymıyorum bile. Eşim ailemden ev almak için 40.000 tl istedi ve ev felan almadı fakat işin garibi parayı ne yaptığını bir türlü söyletemedik. Tek şüphelendiğim şey biz ev alacağımız sırada eşimin abisi hiç parası yokken köye 2 katlı ev yaptırdı ve ben parayı eşimin abisine verdiğini düşünüyorum. Tabi ki inkar ediyor. Bir diğer konu ise eşimin annesi ile telefon konuşması kayıtlarının tesadüf eseri elime geçmiş olması. Kızım kayınvalidemin telefonuyla oynarken gelen ses içime şüphe düşürdü ve ben gizlice dinledim. Kaynanam eşimi olur olmaz doldurmuş resmen. Eşimse söylenen herşeye inanmış tabi ki. Ben eşimin ağzını aradım ve yine inkar etti. Böyle olunca bende bişeyler bildiğimi söyledim. Tartışma büyüdü ve ben ailemin parasını abine yedirdiysen kızımızı bile düşünmeden yaptıysan bunu hakkımı helal etmiyorum dedim. Kızlar yumuşatarak anlatıyorum bu arada bilginize. Eşim annesine iftira attığımı düşünüyor fakat ortada bi kayıt var. Neyse 10 gündür hiçbir şekilde konuşmuyoruz. Bu durum benim artık katlanacağım bir durum olmaktan çıktı. Bana sürekli hakaretler yağdıran, beni maddi ve manevi anlamda yemiş bi adamdan bahsediyorum. Ben dayanamadım ve annemi aradım ağladım. Annemde tabi üzüldü ve artık boşanmamı istiyor. Bense daha halen ne bekliyorum bilmiyorum. Belki beni aldatmıştır bile bunu bilemiyorum. Annem ve abim beni almaya gelecekler. Çünkü annem benim adıma karar almış boşanacaklar demiş ve abimde çıkıp gelecek. Sevgi ve saygının olmadığı bir evde sadece kızımı düşünüyorum. Eğer annem ve abime ben gelmiyorum dersem bir daha bana asla sahip çıkmazlar biliyorum. Ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok.

Aen karar vermeden anneni devreye sokman yanlıs sen belki barısırsın ama annen hep kim duyacak.
40 binin hesabını versin madem bir yola girdin kv kp herkesi topla ailen verdigimiz para nerde ev alınmadı diye sorsun

Merhaba kızlar. Artık gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. Buraya bi kaç sene önce konu açmıştım. Bilenler bilir. Bilmeyenler açtığım konuyu okursa ne demek istediğimi anlarlar. Ben 7 senedir evliyim ve 3 yaşını henüz doldurmamış bi kızım var. Evlendiğim günden beri hiç huzur bulamadım. Hergün kavga hergün tartışma, eşimin lüzumsuz küsmeleri, yatak ayırmaları derken annemin bu tartışmalara şahid olması ve karışması vs... Bu süreçte çok yıprandık hepimiz ve eşimin hatalarını saymıyorum bile. Eşim ailemden ev almak için 40.000 tl istedi ve ev felan almadı fakat işin garibi parayı ne yaptığını bir türlü söyletemedik. Tek şüphelendiğim şey biz ev alacağımız sırada eşimin abisi hiç parası yokken köye 2 katlı ev yaptırdı ve ben parayı eşimin abisine verdiğini düşünüyorum. Tabi ki inkar ediyor. Bir diğer konu ise eşimin annesi ile telefon konuşması kayıtlarının tesadüf eseri elime geçmiş olması. Kızım kayınvalidemin telefonuyla oynarken gelen ses içime şüphe düşürdü ve ben gizlice dinledim. Kaynanam eşimi olur olmaz doldurmuş resmen. Eşimse söylenen herşeye inanmış tabi ki. Ben eşimin ağzını aradım ve yine inkar etti. Böyle olunca bende bişeyler bildiğimi söyledim. Tartışma büyüdü ve ben ailemin parasını abine yedirdiysen kızımızı bile düşünmeden yaptıysan bunu hakkımı helal etmiyorum dedim. Kızlar yumuşatarak anlatıyorum bu arada bilginize. Eşim annesine iftira attığımı düşünüyor fakat ortada bi kayıt var. Neyse 10 gündür hiçbir şekilde konuşmuyoruz. Bu durum benim artık katlanacağım bir durum olmaktan çıktı. Bana sürekli hakaretler yağdıran, beni maddi ve manevi anlamda yemiş bi adamdan bahsediyorum. Ben dayanamadım ve annemi aradım ağladım. Annemde tabi üzüldü ve artık boşanmamı istiyor. Bense daha halen ne bekliyorum bilmiyorum. Belki beni aldatmıştır bile bunu bilemiyorum. Annem ve abim beni almaya gelecekler. Çünkü annem benim adıma karar almış boşanacaklar demiş ve abimde çıkıp gelecek. Sevgi ve saygının olmadığı bir evde sadece kızımı düşünüyorum. Eğer annem ve abime ben gelmiyorum dersem bir daha bana asla sahip çıkmazlar biliyorum. Ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok.
eşinle sanırım internetten tanıştın büyük sahtekarlık yapması akıllara zarar çok dua et bence bende dua edeceğim senin için

Aen karar vermeden anneni devreye sokman yanlıs sen belki barısırsın ama annen hep kim duyacak.
40 binin hesabını versin madem bir yola girdin kv kp herkesi topla ailen verdigimiz para nerde ev alınmadı diye sorsun
Hani derler ya şeytan tüyü var diye herkesi bir şekilde ikna ediyor. Çok fazla yalan konuşuyor. İnsanlarda inanıyor .

Paranin nereye gittigini ispat etmesini iste bnce. Ilk sartim bu yoksa annemlerle gidicem de. Zaten bu reste cvp vermezse o zaman sıkıntı büyükmüş derim.

Evliliğiniz fazlasıyla yıpranmış. Bu adam senelerdir böyleyse artık değişmez. Madem aileniz arkanızda bence daha fazla kendinize zulmü etmeyin. Kızınızın böyle bir ortamda büyümesi de sağlıklı değil ki.

doğru konuyu mu okudum bilmiyorum ama yerinizde olsam anneme de pek güvenmem
eşinizden paranızı bir şekilde almaya çalışın alamıyorsanız da maddi biraz birikmişiniz olsun dönüyorsanız da anne evine öyle dönün bence

Parayi ne yaptigini ogrenmeden birakmayin bence. Esinizin size bunu soylememesi cok agir bir sey. Aileniz paramizi istiyoruz diye tuttursun bakalim ne diyecek.

bence aileni dinle..en azından biraz uzak dur...para olayı gerçekten çok saçma..Allah yardımcın olsun..

Bosansam hepsi yanina kalacak demissinde guzel kardesim. Evli iken uulmekten baska neye isine yariyor? Kendini nekadar erken kurtarirsan adamdan okadar kârdir senin icin.
Bence ailenin bu destegini kaybetmeyi goze alma.
Adam olacak bir durumu yok. Daha koskoca 40.000 tl nin hesabını soramamissin evli kaldigin surece neyi odeteceksin ki adama da bosanirsam yanlarina kâr kalir diyorsun?

Bence iyi düşün, cocugunu düşün.

Annesi ile ne konusmuslar ki? Annesi konusmada paranin abiye verildigini mi söylemiş?

Abiye verilmedi ise bile ben yine helal etmem ki cunku ortada para yok ve nereye harcandigi belli degil. Amacina uygun lullanilsaydi amenna ama ortada yok nereye harcadi belli degil ve sirf abisine verdiyse mi helal etmiyorsun? Ben olsam her halukadede helal etmem.
Ister abisine, ister kari kiz, yada herhangi bit iyi amac icin. Fark etmez. Senin haberin olmadan yapilmis ve ailende magdur edilmia. Dolandirilmia resmen.

Iyi dusun...

çok erken evlenmişsibn daha evlendğnn ilk zamanları yalanlarını duydugun adam dan ne beklersin ki

Böyle bir adamdan nasıl çocuk yaptın be kardeşim :/

Sanki ayrılmanız senin ve çocuğun için en hayırlısı olacak gibi görünüyor.

Ne ahlaksız ne geniş ne gurursuz insanlar var yahu okurken ben iğrndim. Annenizi dinleyin. Parayıda kuruşu kuruşuna isteyin. Mahkemede dolandırıcılık içinde dilekçe versin avukatınız. Kolay mı öyle enayi yerine koymak. Kızınız böyle karaktersiz biriyle büyüyeceğine ailenizle büyür sizin gibi aileniz gibi içten temiz bir birey olur.
Kolay lokma olmadığınızı gösterin. Ve şunu unutmayın -eşiniz ailenizin parasını ÇALMIŞ- bu çalmaktır dolandırıcılıktır.

Çok sinirlendim okurken arada kalacağınız bişey yok ailenize karşı çıkmayın. Anneniz sizi geri çekiyorsa vardır bildiği.

Back