heeeeh bende bu adam nerden tanıdık dıorum . bak canım benımde 4 yıl suren bı ılıskım vardı benım hayatımı mahvettı zor kurtuldum oda oglak burcuydu vee aynı senın sevgılının yaptıklarını yapıodu ve neler ogrendım daha sonrada megersem baskalarıyla fıngrdemek ıcın aldattıgı ıcın bana byle davranıomus :)). gebersin cenazesne gtmem.
bende yalnızım artk
Kesinlikle yazma
ararsada acma
ya burnu sürtecek yada bu is bitecek
Bende senin gibi cok cektim, cok sabrettim, deger görmedim, ilgi görmedim, bir fedakarlik görmedim
tekmeyi vurdugum gibi gitti, o oldu..
Sende kendini geri cek
gercekten bukadar degersiz degiliz !!!
Elin oglu istedigi gibi oyniyamaz bizle..
yardım lütfen.. arkadasın söylediği mesajı atayım mı yoksa atmayayım mi.. lütfen yardım edin..
Bence at.İnatçı diyorsun en azından neyin ne olduğunu bilsin.Sonunada iki kişilik ilişkiyi ben tek başıma yaşayamam artık bizim için çabalayan selena yok yaz gönder.
yolladım canım.. simdi cevap atmaz. gururuda inadıda kimseye benzemez
Aşkta gurur olmaz.Hep sen mi çabalıcaksın, birşeyleri düzeltmeye çalışacaksın? Kıymetini anlar, zamanla üzerine düşer canım.Cevap atarsa yaz buraya.
Aşkta gurur olmaz.Hep sen mi çabalıcaksın, birşeyleri düzeltmeye çalışacaksın? Kıymetini anlar, zamanla üzerine düşer canım.Cevap atarsa yaz buraya.
Bekle.. Cevap verme.. Birkaç gün arama.. Biliyorum zor insan kendine yediremiyor ama dayan bakalım üstüne düşücekmi birşeyleri değiştirmeye çalışcak mı? Yapmazsada zaten gözden çıkarmış olur bu ilişkiyi..
Bekle.. Cevap verme.. Birkaç gün arama.. Biliyorum zor insan kendine yediremiyor ama dayan bakalım üstüne düşücekmi birşeyleri değiştirmeye çalışcak mı? Yapmazsada zaten gözden çıkarmış olur bu ilişkiyi..
O daha işin vehametinin farkında değildir.. Yine ben nasıl alsa bir ara alırım gönlünü diyordur şu an senden emin olduğu için uğraşmaz bile..Hele bir kaç gün geçsin sensiz mesajın araman olmadan bak beyfendi nasıl tutuşuyor..
CEVAP: 'kararını vermişsin'..
bittiyse bitti katır inadı var adamda ya.. cok kkırgınım..
gelir o sürüne sürüne gelir merak etme.bi bakcak ki 3 bucuk yılını ugruna harcayan kendini parçalayan kızın gitmş oldugu kalın kafasına dank edince gelicek.ama sen kabul edip hala aynı bahaneleri tantanaları cekerim diosan kabul edersn yoksa herkes kendi yoluna . kim daha cok deger veriosa onun yanında olmalısın.hayata 1 kere geliniyo. bunca gözyaşını döktürdükten kalbini yorduktan sonra pişman olup gelse ne fayda söylesene.. pek bi doluyum bu konuda daha fazla knşmayayım en iyisi..hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?