Canım tahmin ediyorum ki ilgisizlik hepimizde vardır ara sırada olsa.. Ama sınırları önemli.. Süreklilik kazandığı an birşeyler yoldan çıkmış oluyor.. Sen üstüne gitmemekle üzmemeye çalışmakla zaten yapabileceğini yapmışsın.. Yapıdır bazıları düşüncesiz olabilir birşeyleri ancak söyledikten sonra anlayabilir ama hoşçakal mesajınada cevap vermeyecek kadarda ileri götüremez seven insan.. Bence sen biraz uzak dur ondan.. Bakalım arayacak mı?
biraz kendini geri çekme zamanı gelmiş canım.. arama tut kendini.. mutlaka arayacaktır.. sen biraz kararlı ol.. mutlaka çalışacak işine gücüne bakacak ama seni de ihmal etmeyecek.. daha önce de söyledim aşılmayacak şeyler değil bunlar.. aslında sorumluluk sahibi bi adam olması güzel bişey ama sorumluluklarının arasında sen de varsın bunu unutmamalı.. eğer çaba gösterirse bi şans vermelisin ona.. ama çabayı görmelisin.. dediğim gibi bi süre arayıp sorma.. msj da atma.. hatta ilk bi kaç msj ına cevap verme.. merak etsin seni.. bu kız bu sefer ciddi diyip tutuşsun ki anlasın.. kaybetme korkusu olmayan insan ne yazık ki çok hoyratça kullanıyor sevgimizi..
simdi 'vay be' diye mesaj atmıs. ne yapıyım kızlar..
Canım üzüldüm ya.Bir süre mesaj atma, tut kendini.Eğer dayanamaz mesaj atarsan tükürdüğünü yalamış olucaksın ve hep peşinde koşturacaksın.Bir süre kafanı dinle yaşadıklarınızı değil, yaşattıklarını düşün.Senin için çabalamasına fırsat ver.Aptal değilsin, aşıksın.Herşeyi ikiniz için yaptın, kendini üzme.:2: Kabuğuna çekil, senin gibi ikiniz için çabalasın.
benım sevgılımde babasının yanında çalşısıo yazları ıkımzde aynı unıdeyız .
ne kadar yoruldugunu anlatamam yanı çocuk kan ter ıcınde kalıo ama benı ılgsız asla bırakmaz yorgun olmasına ragmen işten gelır gece 3lere kadar benle konusur .
bence sevgılının kı bahane ılgıszlık ıcın . sakın mesaj atma . birde burcu ne canım ?
canım yanıyo ya.. bu kadar değersizmişim onun gözünde.. daha mesaj atmıcak zaten bttiyse bitmiştir. keşke bnde onun gbi olabilseydim.. ilk zamanlar yanımdan ayrılmazdı.. hele arkadasımdan numaramı almak için çırpınışı cıkmaya basladık ödülüm bu oldu. off of canım of
Erkek arkadaşın senin sevginden emin olduğu için çabalama istediğinde bulunmamış.Nasıl olsa sen ikiniz için çabalıyordun.Tekrardan senin için çırpınmasını bekle.
Ben tek başıma ikimizin yükünü aldım, bizim için uğraştım.Herşeyin düzeleceğini söyledin ama düzeldiği yok ben bu yükün altında kalamıyorum gücüm kalmadı artık diyebilirsin.Yada hiç mesaj atma arar heralde.
aynen calsıyo yoruluyo biliyorum ama bumu yani.. hiç mi 1 saatin yok senin diyorum diyorumda kime diyorum..
oğlak canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?