Amaç; "Nabız yoklayalım. Önceki seferlerde olduğu gibi cevap versin, hırsını alsın, diyeceğini desin de rahatlasın, kaldığımız yerden devam ederiz nasıl olsa"...
O "katır inatlı"lardan biri de benim... Lafımdan dönmem için beni öldürmeleri lazım o denli... Yine de bu yaradılıştaki insanlardan biri olarak sizi temin ederim gerçekten seviyorsak ve karşımızdaki hatasını telafi ederse tüm hırçınlığımız geçiyor ve adım atabiliyoruz yani katır inadı hakiki sevgilerde sökmez...
Sizin durumunuzda sizin hatanız bile yok, olsa bile telafi etmek için kendinizi paralarsınız, anlattıklarınıza bakılırsa sürekli yapıcı, destek olmuşsunuz... Bu durumda ne suçunuz var, neyi affedemeyecek, neyin inadını yapıyor olacak? Buna inat değil tepkisizlik, sevgisizlik denir, alışmış köprüleri yıkıp sizin kurmanıza yine kül kömür olun, egosunu besleyin diye naz yapmak denir, erkek adamın naz yaptığı nerede görülmüş?
Önceki konularınızda "Büyütmeyin" dedik, siz de sürekli mağdur olduğunuzu, tek taraflı çabaladığınızı söylediniz, bu konunuzda daha da detaylı yazmışsınız, ilk ilişkiniz olduğu için vazgeçemiyorsunuz, o da bunu çok iyi biliyor, bu nedenle ruhen de bedenen de rahata alışmış... Ne sevginizi kurtarmak için ruhuyla sizi mutlu etme ne de geleceğinizi kurmak için iş bularak bedeniyle çaba sarf etmek derdinde... Bir genç kızın ilk aşkını kaybetmeme gayretinin mükafatı ailesine bile savunamayacağı her yönden miskin bir adamın keyfinin gelip de tepki vermesine bağlı olmamalı... Dile kolay ama ömre de yarar, bırakın ne hali varsa görsün de siz de üç günlük dünyada huzur yüzü görün artık, konu başlığınızda "Artık ben de yalnızım" demişsiniz, huzurlu bir yalnızlık kambur gibi taşıyacağınız bir beraberlikten bin kat daha iyidir...
canım cok tesekkür ederim.. bayılıyorum bu tarafsız yorumlarına.. dün gece iyi geceler diye msj atmıs ama cevap vermedim. ki bu şu demek oluyo bak ben snnle konusmaya calıstım ama sen konusmak istemedin kendin kaybedersin. resmen erkek adam naz yapıyo. o kadar uyuz oluyorumki haksız olduğu halde telefonlarıma cevap vermiyo böyle biişi var mı ya. huzur bulucam canım Allahım görüyo benim neler feda ettiğimi.. insallah bu sefer huzur bulucam..
ah tatlım ya bence bu cocuk umutsuz vaka =( seni gercekten sevseydi seni bu denli üzmezdi ve 3 gün sensiz ve sesini duymadan durmazdı.bence bu cocuk seni mutlu etmez ayrıca sen üniversiteli o daha liseyi bitirmemiş.ne bilim bana hiç iç açıcı gelmedi yani. bence enine boyuna düşün.ilişkinizin artısını eksisini yaz bi kenera ve ona göre yolunu çiz.bu hayatta hiç birşey senin hayatın,senin mutluluğun kadar önemli değil inan bana.kimse için bu kadar fedakar olmaya değmez.sen yüz kere iyilik yap bir kere kötülük yap o yapmış olduğun iyilikler silinir.hiç bişi yapmamış gibi olursun bazı insanların gözünde.senin sevgilin de o insanlardan gibi geldi bana.
ah tatlım ya bence bu cocuk umutsuz vaka =( seni gercekten sevseydi seni bu denli üzmezdi ve 3 gün sensiz ve sesini duymadan durmazdı.bence bu cocuk seni mutlu etmez ayrıca sen üniversiteli o daha liseyi bitirmemiş.ne bilim bana hiç iç açıcı gelmedi yani. bence enine boyuna düşün.ilişkinizin artısını eksisini yaz bi kenera ve ona göre yolunu çiz.bu hayatta hiç birşey senin hayatın,senin mutluluğun kadar önemli değil inan bana.kimse için bu kadar fedakar olmaya değmez.sen yüz kere iyilik yap bir kere kötülük yap o yapmış olduğun iyilikler silinir.hiç bişi yapmamış gibi olursun bazı insanların gözünde.senin sevgilin de o insanlardan gibi geldi bana.
canım ilk başta zor olur ama sonra alışırsın.insan nelere nelere alışıyo.sana değer veren seni seven biri ile birlikte ol.dünyaya bir kere geliyosun seni üzen adam için mi kendini paralıyosun?boşver gidene yol ver.canına yazık yemin ederim.
canım ilk başta zor olur ama sonra alışırsın.insan nelere nelere alışıyo.sana değer veren seni seven biri ile birlikte ol.dünyaya bir kere geliyosun seni üzen adam için mi kendini paralıyosun?boşver gidene yol ver.canına yazık yemin ederim.
canım gercekten cok üzülüyorum.. neye ağlıcağımı şaşırdım..
beni sevdiğini düşünüyodum oysaki yanyanayken o kadar güzeldiki hersey.. ama demekki yalanmış herşey..
canım gercekten cok üzülüyorum.. neye ağlıcağımı şaşırdım..
beni sevdiğini düşünüyodum oysaki yanyanayken o kadar güzeldiki hersey.. ama demekki yalanmış herşey..
sadece yanyanayken mutlu olmak yetmez.her zaman seni mutlu edecek biriyle beraber ol canım benim.hiç üzülmene ağlamana değmez.emin ol o ne ağlıyodur ne de üzülüyodur.zaten üzülse böyle yapmaz.değmicek bi insan için de kendini üzme bu kadar canım ya.
sadece yanyanayken mutlu olmak yetmez.her zaman seni mutlu edecek biriyle beraber ol canım benim.hiç üzülmene ağlamana değmez.emin ol o ne ağlıyodur ne de üzülüyodur.zaten üzülse böyle yapmaz.değmicek bi insan için de kendini üzme bu kadar canım ya.
zaman herşeyin ilacı tatlım.sen onunla devam edersen hep mutsuz olucan.ama ayrılırsan bir kere mutsuz olucan sadece.bence çok iyi düşün ona göre karar ver.