Artık bende anne olmak istiyorummm :(

İnşallah canım
Korkma gülüm inşallah hayirlisiyla önce keseyi sonra melginin kalp atisini sonrada annesini heycanlandiran arada tekmelerini duyacaksin inşallah kalbini ferah tut Allahin iziniyle kucagina alirsin inşallah canım :KK46::dua:
İnşallah canım Rabbim cümlemize sağlılı evlatlar nasip etsin bu ayın 21inde gidicem bakalım dua edin bana inşallah görürüm bebeğimi :)

Arkadaşlar allah dan hayırlısı isteği ben 9 gün oldu regl olmadım günüm geçti yani. Adet olmam inşallah diye dua ediyordum adet olmamamız hamile olmanız anlamına gelmiyor malesef gebelik de yok ben de ne oldug belli değil. Doktor 17 için randevu verdi sabah kan vereceğim idrar testleri hep negatif kan da çıkacak herşey bakalım ne oldu da adet olmadım bu arada 7 aydır deniyoruz hamile kalamadım diye doktora gitmiştim. Adet in 3 günü gel dediği ay adet olmadımallah yardımcımız olsun sevgiler..

Arkadaşlar allah dan hayırlısı isteği ben 9 gün oldu regl olmadım günüm geçti yani. Adet olmam inşallah diye dua ediyordum adet olmamamız hamile olmanız anlamına gelmiyor malesef gebelik de yok ben de ne oldug belli değil. Doktor 17 için randevu verdi sabah kan vereceğim idrar testleri hep negatif kan da çıkacak herşey bakalım ne oldu da adet olmadım bu arada 7 aydır deniyoruz hamile kalamadım diye doktora gitmiştim. Adet in 3 günü gel dediği ay adet olmadımallah yardımcımız olsun sevgiler..
Ben olsam meraktan catlardim canım iyi sabrediyorsun ben daha adet gunum gelmeden yapmaya başlıyorum:halay:allah insallah hayirlisiysa eger nasip eder insallAh bebisin vardır onun habercisidir:anne:

Ben olsam meraktan catlardim canım iyi sabrediyorsun ben daha adet gunum gelmeden yapmaya başlıyorum:halay:allah insallah hayirlisiysa eger nasip eder insallAh bebisin vardır onun habercisidir:anne:
inşallah canım benim yaa. sabrediyorum ama birde bana sor kan testinde çıkacak hersey ama akıntım cok fazla hiç adet belirtisi yok agrı vs... sadece tatlı canım istiyor hayatımda ilkkez adet gecıkmesi yaşıyorum.. geç döllenme oldugunda idrara hcg geçmi geçiyor ben test yaptım hatta digital idrar testi ile geceden kalan ilk idrarımla yaptım yine negatif

Benim gecikmenin 3.gunu yaptigimda çıkmıştı 75 di hatta düşüktü bana göre yogun akintim vardi test yapmadan onceli belirtim birde bel agrim vardi yastik koymadan duramiyirdum resmen kopuyordu

Bir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık :KK43:

Bir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık :KK43:
Canim ben ankarayi bilmiyoeum ama istanbulda 20den kucukte olsa evli oldugu zaman muayne ediyor infertilite bolumu diye biliyorum.
Ayrica doktorununda dedigi gibi imfertilite bolumune gitmende fayda var onlar daha farkli yaklasiyorlar bu konulara kisirlik bolumu cunku kadin hastaliklari bolumunden daha kapsamli calisiyorlar. Gerci ozel hastanelerde infertilite bolumu varmi bilmiyorum.bende istanbulda devlet hastanesinde infertiliteye gitmistim hala oraya kontrellerime gidiyorum normal doktora daha gecis yapmadim insallah bu aydan sonra gecicem

Arkadaşlar ben 1 sene 3 aydır evliyim ve sadece 3 ay bebiş düşünmedik 1seneden beri bebeğimizin olması için çabalıyoruz ama olmuyo üstelik bütün tahliller yapıldı hiçbi sorun yok çok şükür ne bende ne eşimde klomen tedavisi görüyorum 3 aydır falan bu ayda Dr.um klomen+çatlatma iğnesi verdi dün kullanamaya başladım klomeni. İnşallah benimde bebeğim olur lütfen bana akıl verin neden böyle uzun sürdü bebişimin gelmesi :KK43:(

Back