Artık bende anne olmak istiyorummm :(

Ya canım kendini öyle düşüncelere sokma yok inşallah öyle bişey yoktur bak ne güzel Rabbim nasip etmiş sana bu sevinci yaşatmış inşallah bebeğini sağlokla alırsın kucağına. Bu arada doktor bakmadımı ne durumda bebiş diye?
inşallah ya :( pazartesi günü keseyi görebiliriz belki dedi kan vericem yine onla birlikte doktora gidicem işte çok heycanlıyım bebek olsa bi dert olmasa bi dert hiç dert bitmiyor of

Haklısın cnm ben bi araştıriyim :KK66: bu arada ben hsg çekilmedim acaba öyle bi problem olabilirmi tüplerle alakalı sen çektirdin demi?
evet çektirdim benimkiler açık çıktı,bu masaj rahimdeki kan dolaşımınıda hızlandırıyormuş ve tıkalı kanallarıda açabiliyormuş demişti bana teyze işinin ehli birini bulmaya çalış olurmu belki bir yararını görürsün inşallah

inşallah ya :KK43: pazartesi günü keseyi görebiliriz belki dedi kan vericem yine onla birlikte doktora gidicem işte çok heycanlıyım bebek olsa bi dert olmasa bi dert hiç dert bitmiyor of
Haklısın valla oda zor ama bak benim komşumun başınada böyle bişey geldi daha yeni oldu olay oda iki aylık hamile ve bi ay önce gittiğinde doktor keseyi göremediğini ve kimyasal gebelik olduğunu söyledi kan tahlili yapıldı kız delirecekti senin gibi içi birbirini yediben dedimki sakin ol plumlu düşün dedim ve kan tahlilindede çıköadı ve sonra alttan muayene edince çıkto çok şükür içini ferah tut canım inşallah görünür bebişin :)

kimyasal gebelik nasıl oluyor onu nasıl anlıyorsunuz yani acaba benimkide öylemi oof sürekli evhamlardayım acaba keseyi görebilcekmiyim acaba kalbi atıcakmı acaba sağlıklımı olcak deli deli sorular
sakin stres yapma saglikla karninda büyütürsün inşallah böyle seyleri düsünme:KK46:kimyalsal gebelikse kendi kendine gebeligi sonladirir saglikli gebelik ve ilerleme olmayacagi icin regl kanamasi gibi cözülür Allah kimseye yasatmasin:(

Haklısın valla oda zor ama bak benim komşumun başınada böyle bişey geldi daha yeni oldu olay oda iki aylık hamile ve bi ay önce gittiğinde doktor keseyi göremediğini ve kimyasal gebelik olduğunu söyledi kan tahlili yapıldı kız delirecekti senin gibi içi birbirini yediben dedimki sakin ol plumlu düşün dedim ve kan tahlilindede çıköadı ve sonra alttan muayene edince çıkto çok şükür içini ferah tut canım inşallah görünür bebişin :)
çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz inşallah benim içinde sizin içinde hep gönlünüzce gider herşey :)

evet çektirdim benimkiler açık çıktı,bu masaj rahimdeki kan dolaşımınıda hızlandırıyormuş ve tıkalı kanallarıda açabiliyormuş demişti bana teyze işinin ehli birini bulmaya çalış olurmu belki bir yararını görürsün inşallah
İnşallah canım senin söylediğinde bana vesile olır inşallah ama ben iğneden çok ümitliyim inşallah olur ya :)

çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz inşallah benim içinde sizin içinde hep gönlünüzce gider herşey :)
İnşallah amin valla hep dua ediyorum Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah :) ama lütfen içini ferah tut bak maşşallah Rabbim nasip etmiş bebiş vermii sende kendini sıkıntıya koyup olumsuz düşünüpbebişide etkileme yazık bak ona canım :)

çok üzüldüm ya Rabbim inşallah en yakın zamanda bizlerede bi mucize gösterir aynı duyguları bnde yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum cnm
Allah seninde dualarini Kabul Eder en kisa zamanda canina can atar yillardir bekledigin melegini sana nasip Eder insallah.en zoruda mutlu bir evliligin olmasina Rahmen evde bir eksikligin farkinda olman.öylesi bir eksiklik ki bazen cevrenden bile uzaklasmak istiyorsun Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:(

Allah seninde dualarini Kabul Eder en kisa zamanda canina can atar yillardir bekledigin melegini sana nasip Eder insallah.en zoruda mutlu bir evliligin olmasina Rahmen evde bir eksikligin farkinda olman.öylesi bir eksiklik ki bazen cevrenden bile uzaklasmak istiyorsun Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:KK43:
Evet aynı duyguları bnde yaşıyorum canım seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcımız olsun :( aminn :( bu arada az önce çatlatma iğbesi vuruldum ilk iğne vurulmam inşallah bebişim gelir ya :(

Kizlarrrrrrr Ben bu Sabah ilk idrarla Test yaptim ikinci cizgi silik hemen cikti cokkkk heyecanliyim yarin tekrarlarim testi inşallah cıkar dua Edin kizlar :KK36:
Canısı tekrarlayabildin mi testini insallah bu defa kırmızı cizgiyi çok net görürüsün :dua:

Ayyyy ikinci kez yaptim gülüm Allah a sükür daha net cikti Ayyy Ben hamileyimmmmm simdi cokkkk sükürrrr Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsinnn inşallah canım :halay::rapci::KK68:
GÖZÜN AYDIN canım rabbim sağlıklı sıhatli tamamına erdirip kucagına almayı nasıp etsin :)baktımda bu forumda yazısan 4 kişi var ikisi güzel haberler verdi :) darısı suskunkdn la benim başıma insallah :)

GÖZÜN AYDIN canım rabbim sağlıklı sıhatli tamamına erdirip kucagına almayı nasıp etsin :)baktımda bu forumda yazısan 4 kişi var ikisi güzel haberler verdi :) darısı suskunkdn la benim başıma insallah :)
Darisi ikinize inşallah Sizdende en kisa zamanda iyi haberler aliriz inşallah canım :KK68::KK68:

Arkadaşlar ben 1 sene 3 aydır evliyim ve sadece 3 ay bebiş düşünmedik 1seneden beri bebeğimizin olması için çabalıyoruz ama olmuyo üstelik bütün tahliller yapıldı hiçbi sorun yok çok şükür ne bende ne eşimde klomen tedavisi görüyorum 3 aydır falan bu ayda Dr.um klomen+çatlatma iğnesi verdi dün kullanamaya başladım klomeni. İnşallah benimde bebeğim olur lütfen bana akıl verin neden böyle uzun sürdü bebişimin gelmesi :KK43:(
Merhaba bende aynı durumdayım doktora ilk gıttınde bebegın olmadıgını söyledın ne yaptı kandan mı basladı bız ya ıyı bır doktor bulamadık yada yanlıs zamanda gıttık bende sorun yok mu varmı bılmıyorum sadece kanda ckıyor muu en bastan anlatırsan sevinirim canımm çok tecrübesizim

Merhaba bende aynı durumdayım doktora ilk gıttınde bebegın olmadıgını söyledın ne yaptı kandan mı basladı bız ya ıyı bır doktor bulamadık yada yanlıs zamanda gıttık bende sorun yok mu varmı bılmıyorum sadece kanda ckıyor muu en bastan anlatırsan sevinirim canımm çok tecrübesizim
Canım önce biz gittiğimizde beni alttan muayene yaptı drum sonra gerekli olan kan testlerini yaptı daha önce eşime tahlil yapıldı ve hiç bi sorun çıköadı şükürki ama daha rahim filmi çekinmedim drum daha erken dedi ve tedaviye başladı klomen kullanıyodum yaklaşık üç aydır ondan sonuç alamayınca klomen tekrar kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum daha yeni inşallah herkesi sevindiren Rabbim bizide sevindirir :((( işte şuan regl günümü beklemekteyim kasımın 10unu bekliyrm :(

Back