Artık bende anne olmak istiyorummm :(

Slm kizlar Burda hamileyim deyip sevincimi paylastigim arkadaslara bügün malesef ikinci melegimide kaybetigimi paylasmak istedim malesef bir hafta önce Gene 6 haftalikken kimyalsal gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin:(

Amin insallah canim sanada nasip olur.

Benimde senin gibi hic bir problemmim yoktu esiminde 3 kez asilama bile oldum hic tutmadi bizim burda bi teyze var ona durumumu sohbet muhabbet sirasinda anlatmistim.dediki bana eger hic bi sikintin yoksa gobek dusuklugun olabilir veya rahmin kaymis olabilir adet oldugunun ilk 3 gunu gel bana sana masaj yapim dedi.
Ben o ay cok dikkate alip gitmemistim kadina ama gecen ayda asilamam turmayinca canima tak etti ne kaybederimki gideyim dedim.iyikide gitmisim rahmimin sola kaydigini soyledi kadin bana bu gebelige engel olabiliyormus 3 gun cok kuvvetli masaj yapti ilik su ve sabunla cok sukur bu ay hamile kaldim :)

canım banada göbek düşmesi var dediler ama bana adet bittikten sonra gel dediler bugün adetim bitti sanırım bugün yarın gideceğimm

canım banada göbek düşmesi var dediler ama bana adet bittikten sonra gel dediler bugün adetim bitti sanırım bugün yarın gideceğimm
Evet genelde adet bitiminden hemen sorna yapiyorlarmis ama bizim teyze beni adetliyken cagirmisti insallah faydasini gorursun :) yanliz masajdan sonra kesinlikle agir kaldirmamaya dikkat etmen gerek olabildigince ozen goster buna

Arkadaşlar merhaba ben de uzun surdedir bebek isteyenlerdenım. 4 gun adetım geçti ıkı gun evvel dayanamadım gebelik testi yaptım sonuç negatif.yaptığım testten sonra bugun 2.gunum karnımda kasıklarımda şişlik Adet olacakmışım gibi ağrı var hamilelik belirtileri bunlarmı bilemıyorum önerilerinizi paylaşırmısınız.sizin nasıl oldu gebelik belirtiniz. 4 gun sızce normal bir gecıkmemı mevsımse falan

Slm kizlar Burda hamileyim deyip sevincimi paylastigim arkadaslara bügün malesef ikinci melegimide kaybetigimi paylasmak istedim malesef bir hafta önce Gene 6 haftalikken kimyalsal gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin:KK43:
Canımm ya çok üzüldümm :(((( Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkınızda hayırlısı buymuş demekki :((( üzülme allahım kuluna çekemeyeceği dert vermezmiş inşallah en yakın zamanda hayırlısından eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip eder ikiz üçüz olur sağlıklı sıhhatli olur inşallah :((

Slm kizlar Burda hamileyim deyip sevincimi paylastigim arkadaslara bügün malesef ikinci melegimide kaybetigimi paylasmak istedim malesef bir hafta önce Gene 6 haftalikken kimyalsal gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin:KK43:
Canımm ya çok üzüldümm :(((( Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkınızda hayırlısı buymuş demekki :((( üzülme allahım kuluna çekemeyeceği dert vermezmiş inşallah en yakın zamanda hayırlısından eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip eder ikiz üçüz olur sağlıklı sıhhatli olur inşallah :((

Evet genelde adet bitiminden hemen sorna yapiyorlarmis ama bizim teyze beni adetliyken cagirmisti insallah faydasini gorursun :) yanliz masajdan sonra kesinlikle agir kaldirmamaya dikkat etmen gerek olabildigince ozen goster buna
Canım bende HAMİŞİİİMMM :)))))))) üç gün oldu öğreneli ama daha yeni olduğu için hcg değerim 41.83 çıktı bir sürü doktora sordum hepsi var dedi inşallah ayın 22sindede bebeğimi görücem ultrasonda :)))) ama korkuyırum kimyasal gebelik falan diye hiç yaşamadım ama hep içimde bi korku var ya öyle olursa diye :(

Canım bende HAMİŞİİİMMM :)))))))) üç gün oldu öğreneli ama daha yeni olduğu için hcg değerim 41.83 çıktı bir sürü doktora sordum hepsi var dedi inşallah ayın 22sindede bebeğimi görücem ultrasonda :)))) ama korkuyırum kimyasal gebelik falan diye hiç yaşamadım ama hep içimde bi korku var ya öyle olursa diye :KK43:
Ayyyy cokkkk sevindim gülüm ya Allah haylisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah :KK46::halay::halay::21::21::KK68::KK68::KK9::KK9::KK9:

Canım bende HAMİŞİİİMMM :)))))))) üç gün oldu öğreneli ama daha yeni olduğu için hcg değerim 41.83 çıktı bir sürü doktora sordum hepsi var dedi inşallah ayın 22sindede bebeğimi görücem ultrasonda :)))) ama korkuyırum kimyasal gebelik falan diye hiç yaşamadım ama hep içimde bi korku var ya öyle olursa diye :KK43:
Cok sukur bak bebegin insallah seninle kalir hep cok sevindim insalllah tamamina erer

Cok merak ediyorum canim cook gecmis olsun bu arada benimde ilk dis gebelik dediler sonra da kimyasala döndü 550 ile basladim 490 diye yavas yavas düşüşe geçti acaba kimyasalda biyke mi oluyor

Amin

Amin canım benimmm inşallah ama korkuyorum ilk kez hamileliği tadıyorum ama heran bişey olcakmış gibi hissediyorum ondan sevinemiyorum bile
Korkma gülüm inşallah hayirlisiyla önce keseyi sonra melginin kalp atisini sonrada annesini heycanlandiran arada tekmelerini duyacaksin inşallah kalbini ferah tut Allahin iziniyle kucagina alirsin inşallah canım :KK46::dua:

Cok merak ediyorum canim cook gecmis olsun bu arada benimde ilk dis gebelik dediler sonra da kimyasala döndü 550 ile basladim 490 diye yavas yavas düşüşe geçti acaba kimyasalda biyke mi oluyor
Gecmis olsun canım kimyalsal gebelik te yüksek olan kan degerin hizli bir sekilde düsüp kanama yapmana sebep oluyor ve parca halinde yavas yavas düsüyor ama dis gebelikte kese olmasi gereken yerde görünmüyor ama kanda yapilan tahlil deyerin yükseliyor genelde yumurtaliklara denk geldigi icin keseyi ordan almak icin kürdaj yapiliyor eyer sen kürdaj olmadiysan ve kimyalsal gebelik yasadiysan gebelik kendiliginden bozulduysa korunmanada gerek kalmiyor hayirlisi canım ya Allah kimseye yasatmasin:(

1. Teşekkür ederim canim sagolasin 560 tan 490 dustu sonra en son carsamba günü 48 e düştü kanama 560 zamanlarda oldu 4 gun sürdü kesildi sonra ara ara akintiyla birlikte geliyor gun icinde ya 1 ya 2 defa hic tedavi olmadim degerim kendiliğinden düştü diye 0 olmadan doktor bisey diyemem dedi deger hic artmadi hep düştü ama az az birden degil 3 ay korun dedi hsg istedi bu 2. Marttada kalbi durdugu için kurtaj olmustum doktor rahim dinlensin acele etme dedi

Bende klomen ve çatlatma ipnesiyle hamile kaldım.rabbim ol deyince oluyor gerisi hikaye aslında. Gereken şey bol dua ve doktorunun söylediklerini yapmak.rabbim en kısa zamada kucağını doldursun inşallah..

Back