Ben varim. Bende bu ay klomen+ovitrelle kullandim 5. Gunum. Test yaptinmi sonucuu merak ediyorumKızlarr burda olan varmıı
Amin insallah canim sanada nasip olur.
Benimde senin gibi hic bir problemmim yoktu esiminde 3 kez asilama bile oldum hic tutmadi bizim burda bi teyze var ona durumumu sohbet muhabbet sirasinda anlatmistim.dediki bana eger hic bi sikintin yoksa gobek dusuklugun olabilir veya rahmin kaymis olabilir adet oldugunun ilk 3 gunu gel bana sana masaj yapim dedi.
Ben o ay cok dikkate alip gitmemistim kadina ama gecen ayda asilamam turmayinca canima tak etti ne kaybederimki gideyim dedim.iyikide gitmisim rahmimin sola kaydigini soyledi kadin bana bu gebelige engel olabiliyormus 3 gun cok kuvvetli masaj yapti ilik su ve sabunla cok sukur bu ay hamile kaldim :)
Evet genelde adet bitiminden hemen sorna yapiyorlarmis ama bizim teyze beni adetliyken cagirmisti insallah faydasini gorursun :) yanliz masajdan sonra kesinlikle agir kaldirmamaya dikkat etmen gerek olabildigince ozen goster bunacanım banada göbek düşmesi var dediler ama bana adet bittikten sonra gel dediler bugün adetim bitti sanırım bugün yarın gideceğimm
Canımm ya çok üzüldümmSlm kizlar Burda hamileyim deyip sevincimi paylastigim arkadaslara bügün malesef ikinci melegimide kaybetigimi paylasmak istedim malesef bir hafta önce Gene 6 haftalikken kimyalsal gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin
Canımm ya çok üzüldümmSlm kizlar Burda hamileyim deyip sevincimi paylastigim arkadaslara bügün malesef ikinci melegimide kaybetigimi paylasmak istedim malesef bir hafta önce Gene 6 haftalikken kimyalsal gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin
Canım bende HAMİŞİİİMMM :)))))))) üç gün oldu öğreneli ama daha yeni olduğu için hcg değerim 41.83 çıktı bir sürü doktora sordum hepsi var dedi inşallah ayın 22sindede bebeğimi görücem ultrasonda :)))) ama korkuyırum kimyasal gebelik falan diye hiç yaşamadım ama hep içimde bi korku var ya öyle olursa diyeEvet genelde adet bitiminden hemen sorna yapiyorlarmis ama bizim teyze beni adetliyken cagirmisti insallah faydasini gorursun :) yanliz masajdan sonra kesinlikle agir kaldirmamaya dikkat etmen gerek olabildigince ozen goster buna
Ayyyy cokkkk sevindim gülüm ya Allah haylisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahCanım bende HAMİŞİİİMMM :)))))))) üç gün oldu öğreneli ama daha yeni olduğu için hcg değerim 41.83 çıktı bir sürü doktora sordum hepsi var dedi inşallah ayın 22sindede bebeğimi görücem ultrasonda :)))) ama korkuyırum kimyasal gebelik falan diye hiç yaşamadım ama hep içimde bi korku var ya öyle olursa diye
Cok sukur bak bebegin insallah seninle kalir hep cok sevindim insalllah tamamina ererCanım bende HAMİŞİİİMMM :)))))))) üç gün oldu öğreneli ama daha yeni olduğu için hcg değerim 41.83 çıktı bir sürü doktora sordum hepsi var dedi inşallah ayın 22sindede bebeğimi görücem ultrasonda :)))) ama korkuyırum kimyasal gebelik falan diye hiç yaşamadım ama hep içimde bi korku var ya öyle olursa diye
Allah tamamına erdirsin canim aklina kotu seyler getirme herseyin hayırlısı insallah Bebisin seninledirCok sukur bak bebegin insallah seninle kalir hep cok sevindim insalllah tamamina erer
Cok merak ediyorum canim cook gecmis olsun bu arada benimde ilk dis gebelik dediler sonra da kimyasala döndü 550 ile basladim 490 diye yavas yavas düşüşe geçti acaba kimyasalda biyke mi oluyorSlm kizlar Burda hamileyim deyip sevincimi paylastigim arkadaslara bügün malesef ikinci melegimide kaybetigimi paylasmak istedim malesef bir hafta önce Gene 6 haftalikken kimyalsal gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin
Amin canım benimmm inşallah ama korkuyorum ilk kez hamileliği tadıyorum ama heran bişey olcakmış gibi hissediyorum ondan sevinemiyorum bileAyyyy cokkkk sevindim gülüm ya Allah haylisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
İnşallah canım aminnn allah razı olsunn :)Cok sukur bak bebegin insallah seninle kalir hep cok sevindim insalllah tamamina erer
Ya işte ister istemez geliyo canımAllah tamamına erdirsin canim aklina kotu seyler getirme herseyin hayırlısı insallah Bebisin seninledir
Korkma gülüm inşallah hayirlisiyla önce keseyi sonra melginin kalp atisini sonrada annesini heycanlandiran arada tekmelerini duyacaksin inşallah kalbini ferah tut Allahin iziniyle kucagina alirsin inşallah canımAmin
Amin canım benimmm inşallah ama korkuyorum ilk kez hamileliği tadıyorum ama heran bişey olcakmış gibi hissediyorum ondan sevinemiyorum bile
Gecmis olsun canım kimyalsal gebelik te yüksek olan kan degerin hizli bir sekilde düsüp kanama yapmana sebep oluyor ve parca halinde yavas yavas düsüyor ama dis gebelikte kese olmasi gereken yerde görünmüyor ama kanda yapilan tahlil deyerin yükseliyor genelde yumurtaliklara denk geldigi icin keseyi ordan almak icin kürdaj yapiliyor eyer sen kürdaj olmadiysan ve kimyalsal gebelik yasadiysan gebelik kendiliginden bozulduysa korunmanada gerek kalmiyor hayirlisi canım ya Allah kimseye yasatmasinCok merak ediyorum canim cook gecmis olsun bu arada benimde ilk dis gebelik dediler sonra da kimyasala döndü 550 ile basladim 490 diye yavas yavas düşüşe geçti acaba kimyasalda biyke mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?