Artık bende anne olmak istiyorummm :(

Ayyyy ikinci kez yaptim gülüm Allah a sükür daha net cikti Ayyy Ben hamileyimmmmm simdi cokkkk sükürrrr Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsinnn inşallah canım
Ayyy canım ya çokkkk sevindim vallaa :))) Rabbim inşallah bizlerede nasip eder sen tedavi görüyomuydun canımm?

Ayyyy ikinci kez yaptim gülüm Allah a sükür daha net cikti Ayyy Ben hamileyimmmmm simdi cokkkk sükürrrr Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsinnn inşallah canım
Ayyy canım ya çokkkk sevindim vallaa :))) Rabbim inşallah bizlerede nasip eder sen tedavi görüyomuydun canımm?

Amin yaa canım inşallahh kısmet Rabbim hayırlısından sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsinn en kısa zamanda bizde bu duyguyu yaşarız inşallah :)(

Amin yaa canım inşallahh kısmet Rabbim hayırlısından sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsinn en kısa zamanda bizde bu duyguyu yaşarız inşallah :)(
AMİN CANISI inşallah sen klomen ve iğne tedavisi olmuştun demi yanlışmı hatırlıyorum acep

Hayirlisiyla bekledigim haberi aldim sükürler olsun gülüm Allah sizlerede nasip Eder inşallah inanki sevincten agladim ayyyy Ben hamileyimmmmm diyetedavi görmüyordum canım doktor sadece beklememi soylemisti cunku ikimizdede sorun yoktu ama uzun sürdü nasip canım hayirlisi böyledir inşallah

[photo=medium]1247939[/photo]kizlar gebelik testim hamile ve bir iki haftaliktir diye yaziyor:)

Canım benim ya çookk sevindim Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin bu güzel duyguları bizlere ve tüm bekleyenlerede nasip eder inşallahhh dikkat et kendine canım olurmu

Maşallah canım benimm Rabbim hayırlısuyla kucağına almayı nasip etsin bebişini :)) canım belirtilerin varmıydı hamileliğine dair? Merak ettim ya :)
Tskr ederim gülüm Allah sizlerede nasip etsin inşallah canım regl günüme iki gün kala hafif silik cikmisti testim ama regl günümde digital gebelik testi aldim kesin sonuc veren bir Test diye biliyorum ve sabirsizlikla yaptim üc dakika sonra hamile bir veya iki haftaliktir diye yaziyordu sevincten bagirdim valla belirtilere gelince göyüslerim arada sizliyorlardi ve dokunamiyordum cok sismislerdi kasik agrisi eklendi ve ayaklarimin alti yaniyordu canım:)

Umarim en kisa zamanda bebis mujdesi alirsin. ben de sekiz aylik evliyim. esimde de bende de hicbi sorun cikmadi tahlillerimizde. ama benim adet duzensizligim var. tekrar doktora gidecegim. insallah tez zamanda mujdeli haberi aliriz. Allah hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…