Allah gerçekten iyi insanlar karşımıza çıkarsın ben diyorum ki Allahım ben ne yaptım da böyle biriyle evlendim ben.o kadar çok peşimden koşan vardı ki gittim kimle evlendimÖzellikle eşin bir kadına nasıl nazik davranır onu öğrenmeli.. Bazı erkekler dışarda normalden yatakta en yırtıcı hayvanın az kalır dediği saldırgan bir tip olmasını hiç anlamamışımdır nasıl bir açlıksa artık
Boşanırsam bir daha çocuk sahibi olmak için geç olabilirBence senin gibi bir karısı ve çocuğu haketmiyor kendini onun için yıpratma şimdi devir değişti değmeyen insana saçını süpürge etmek yok
Yaşın kaçBoşanırsam bir daha çocuk sahibi olmak için geç olabilir
7 sene içinde 2 tane bile olurBoşanırsam bir daha çocuk sahibi olmak için geç olabilir
Birazda ben onurun dokunmasını istemiyorum itici geliyor bana evliliğimizin başımda yaşattığı şeylerden dolayıSizin karakterinizle alakasi yok vajinanin iliskiye hazirlanmasi icin zevk suyunun gelip orayi icteb islatip kayganlastirmasi lazim.o asamaya gecmeyen her kadinin agrisi olur iliski sırasında.o zevk suyunu da bi zahmet esin sağlayacak.öpecek koklayacak.iliski degil görev yerine getirir gibi davranirsa tabi yanar canınız.nasil insanlar bunlar ya? Ben bir kadin olarak hemcinsime böyle davranilmasindan utanc duydum.sizin adiniza da cok üzüldüm.
30Yaşın kaç
Böyle bir adama çocuk yapmak ne kadar doğru , sözde evlendiği, sevdiği kadına böyle kötü davranan bir adam, çocuklarına neler yapar hiç düşündünüz mü?Boşanırsam bir daha çocuk sahibi olmak için geç olabilir
bu adamdan neden çocuk yapıyorsunuz ki ?Açıkçası ben zevk alacağımı düşünmüyorum çünkü benim eşim ben ne yapsam beni küçük görüyor
O zaman daha kararlı olabilirim boşanmak içinBöyle bir adama çocuk yapmak ne kadar doğru , sözde evlendiği, sevdiği kadına böyle kötü davranan bir adam, çocuklarına neler yapar hiç düşündünüz mü?
Size dokunmasindan bile hoşlanmadığınız adamdan çocuk yapıp zoraki sekilde aile olmaya neden calisiyorsunuz?Birazda ben onurun dokunmasını istemiyorum itici geliyor bana evliliğimizin başımda yaşattığı şeylerden dolayı
Hep hayalim bir çocuğumu n olmasıbu adamdan neden çocuk yapıyorsunuz ki ?
30 dan sonra anne olunmuyormu çocuk olsun diye böyle birine katlanmak doğrumu belki ayrilirsin karşına gerçekten doğru insan çıkar olmazsa tüp Bebek yaparsın ama seni anlar sana böyle davranmaz çocuk larini da düşün öyle biri nasıl baba olur
Bilmiyor um bende evlendiğim için birde çok çocuk e o yüzden evlenmeden önce dokunmasından öpmesinden çok hoşlanırdım şimdi çok kötü geliyorSize dokunmasindan bile hoşlanmadığınız adamdan çocuk yapıp zoraki sekilde aile olmaya neden calisiyorsunuz?
olabilir ancak bu çok tek taraflı ve bencilce bir düşünce, özellikle çocuk için.Bu evliliğe sırf hayalim diye çocuk yapmak yapacağım son şey olurHep hayalim bir çocuğumu n olması
Siz buna gerçekten inaniyor musunuz? Cocuksuzken ve size böyle davranirken gidemiyorsunuz. Ama böyle bir adamdan çocuk yapıp, sonra rahatça gidebileceğinizi düşünmeniz çok saçma. Sizi kendi malı gibi gören adam , malının çocukla gitmesine hayatta izin vermez. Doğacak çocuğa yazık cidden, size nasıl davranıyorsa, ona daha beter davranır. Belki bu adamdan çocuk yapmamak sizin için en hayırlısıdır .O zaman daha kararlı olabilirim boşanmak için
Vajinusmus olduğunuzu evlenince farkettiniz ve esiniz pek anlayis göstermedi bu konuda sanirim.siz de soğudunuz.bilmiyorum ne desem ama saygı olmayan evlilik? Bilemiyorum.Bilmiyor um bende evlendiğim için birde çok çocuk e o yüzden evlenmeden önce dokunmasından öpmesinden çok hoşlanırdım şimdi çok kötü geliyor
Adam olsaymış da zevk verseymiş o zaman ay ağzımı bozdurdu bana. Canım senin hödük kocan hiç ön sevişme falan yapmadan sana hiç kendini iyi hissettirmeden iki güzel söz söyleyip seni havaya sokmadan ne yapıyor acaba? Söyle ona parayla ilişki kurduğu rol yapan kadınlara çok alışmış o! Kadına emek verirsen sevgi verirsen güzel söz söylersen sıcak bir sevgiyle yaklaşırsan o zaman kadın zevk alır. Ne bu böyle ya o kadar haklısın ki... Bu adamla aynı yastığa baş koyduğuna şükretsin. Sen bu halde denemeye ve kendini suçlamaya devam etme. Hatalı olan deneyimli olan o. O sana şefkat gösterecek yol gösterecek bilmiyorsa da öğrenecek bu ne ya eziyet. Allah sana bu beladan kurtulma gücü versin canım benim.Evet bütün kadınlar zevk alır bir tek sen böylesin sen sorunlusun diyor daha önce bende kendimi sorunlu görüyordum artık görmüyorum belki de onunla yapamıyorum
Bak üst katımda bir kadın boşandı ve daha bir yılı bile olmadan evlendi. Hayat mucizelerle dolu. Var bunda da bir hayır de yoluna bakmayı dene canımHep hayalim bir çocuğumu n olması