- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
Bence eşini byle yaparak sizi zorla yenmenizi sagliyor çok yanlis gaza getiricek sözde hırs yapın istyr elinizi masaya koyun konusun bu durumu ben iki yıllık evliyim eşim adam gibi adam.olmasa kesin vajinismus olurdm hiç zorlamadi ağrıyor dur dedm tmm dedi. Halada kasarm ama vajinismus deglm çok şükür istemsizce böyleyim ama mutluyumDaha önce hep ezik gibiydim özellikle vajinismus olduğum dönemde ozaman daha kötü davranıyordu Şimdi bende sesimi çıkarıyorum.ga başkası olsa eşine destek olur bem vajinismusı kendim yendim sen yapamazsın beş yıl geçse yenemezsiniz diyordu bu şekilde yendim
Evet ben zaten yendim yanlış eşim sen yok şuranı şöyle yapman lazım buranı böyle yapman lazım diyip duruyor bir ayağımı oynatsam kalmıyor .açıkcası hiç zevk almıyorum halbuki evlenmeden önce bile daha çok zevk alırdım dokunmaktan bile şimdi çok itici geliyorBence eşini byle yaparak sizi zorla yenmenizi sagliyor çok yanlis gaza getiricek sözde hırs yapın istyr elinizi masaya koyun konusun bu durumu ben iki yıllık evliyim eşim adam gibi adam.olmasa kesin vajinismus olurdm hiç zorlamadi ağrıyor dur dedm tmm dedi. Halada kasarm ama vajinismus deglm çok şükür istemsizce böyleyim ama mutluyum
Allah yatdımcın olsun canımBende sinir oluyorum bugün de gelmiş ben seni çok seviyorum özür dilerim dedi sürekli
Çok güzel yazmış dayler dayler.. Bir kere seni hakir görenle neden zaman harcayasın.. İkincisi sana böyle davranmaya ne hakkı var.. Üçüncüsü sen bu adamla durduğun her gün bir gün daha kaybediyorsun mutlu evli cocuklu olmak için.. Dünyada ondan baska erkekmi yok.. En önemlisi de diyelim cocuk yaptın bu adamla, bu seferde cocuk var o yüzden belkide daha kötü davranışlarını sineye mi cekeceksin Böyle iyice psikolojin bozulmayacak mı? Böyle bir ortamda cocuk nasıl büyüyecek Belkide şimdiye kadar cocuk olmaması daha iyi oldu.. Yok ben bu adam dan cocuk yapacam illa diyorsan bunlara razımısın eğer cevabın hayırsa tek gün daha kaybetme bırak, evet her türlü cekerim diyorsan da ne diyeyim Allah yardımcın olsun..Bir rehber öğretmen olup, pedagojik eğitim alarak, anne-çocuk sağlığı, çocuk psikolojisi, aile ve çocuk ile ilgili de bilgi sahibi olduğun halde hala 'çocuk en büyük hayalim' 'boşanırsam çocuk yapmak için geç kalmış olurum, 30 yaşındayım' gibi cümleler kurarak, asla sağlıklı olamayacak bir aileye çocuk getirme çabanı anlamam mümkün değil! Yani aslında eşinle bir aile hayalin yok, şuan tek ihtiyacın döl. Üstelik rehber öğretmensin ve sorunlu aile yapılarında nasıl çocukların dünyaya geldiğini, ne gibi zorluklar yaşadıklarını yakinen bilensin. Bak arkadaşım, meslektaşın olarak sana sıralı birkaç zorunlu tavsiye vereceğim;
1. Beklemeden, işler iyice çamurlasmadan şu koğuş ağasindan kurtul.
2. Kendini keşfet, gerek sosyal, gerek cinsel anlamda nelerden hoşlandığını anlamaya çalış, araştır, gez, dolaş, kafanı dağıt.
3. Boşanmanın ardından bir psikolojik destek al, çünkü bu herif seni sağlam sindirmiş. Neredeyse sen bile inanacaksın seksin zevk almadan da yapılabileceğine.
4. Normal bir insan karşına çıkarsa çocuk için değil, aile olmak eşlik etmek için evlen (veya birlikte ol, her neyse)
5. Evleneceğin kişiyle de zevk için seviş, sakince, keşfederek, arzulayarak. Çocuk olursa ne ala, olmazsa da başka birçok yöntem var. Yaşın cok genç. Önünde nerden baksan en az 10 yıl var bunun için. Ama bu adamla 1 sn cekilmez.
Not: onca yazdıklarında düşünmediğin tek mevzu çocuğun hayati ve psikolojisi. Lütfen en once bunu düşün.