Artık ben buraya eşimle ilgili başlık açmaktansa yoruldum çok mutsuzum

sevişirken hakaretler edip kaba davranip zevk almanızı mı bekliyor? o tarzın da meraklısı var ama muhatabı siz değilsiniz ...pes...bu adamdan çocuk yapmak isteyip istemediğini otur düşun bence

Sanırım artık Vazgeçeceğim yordu beni

Kızlar tüm bunlardan sonra sabah kalktım moralim dünden bozuktu sen kahvaltı hazırla ben duş alıp geleceğim dedim.yumurta pişirmiş mutfak masasının üzerine öylece koymuş masa yanacak diyorum bağırmaya başlıyor. Sen bana insan gibi davranmıyorsun dedi bende asıl sen bana insan gibi davranmıyorsun dedim oda benim senle konuşacak birseyim yok dedi düşünüyorum ne yapayım kızlar rehber öğretmenim inanın biri bana danışsa kesinlikle ayrılmasını söylerim

Ve sen böyle bir adamdan hala çocuk mu yapmayı düşünüyorsun ?

Ve sen böyle bir adamdan hala çocuk mu yapmayı düşünüyorsun ?
Sanırım artık düşünmüyorum dediğiniz gibi belki de Allah vermiyor böyle bir aile ye yazık olacak çocuğa.şiödide gelmiş bana sarılıyor özür diliyor ben sinirli olduğum için dedim diyor

Eşiniz korkunç bir eş, kötü de bir baba olur büyük ihtimalle. Daha çok gençsiniz, sizi gerçekten seven ve değer veren biriyle tanışmak için asla geç değil. Böyle hayat arkadaşlığı olmaz olsun.

çok özür diliyorum ama böyle kaba bi adamla ne yapsanız boş önce onun kendini düzeltmesini söyleyin,kendini bu kadar ezdirme yazık

Psikolojik değil daha önce ağrım olmuyordu bu ay ilk defa ilaç kullandım yumurta geliştirici
Bende kullandım ama ağrım olmadı. Hamile olabilir miisniz peki şuan. Çünkü yumurta döllenince ilişki de ağrı yapıyor. Sizde ilk defa bu ay böyle oldu demişsiniz

Bende kullandım ama ağrım olmadı. Hamile olabilir miisniz peki şuan. Çünkü yumurta döllenince ilişki de ağrı yapıyor. Sizde ilk defa bu ay böyle oldu demişsiniz
Yok zannetmemÇünkü bugün çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonrasında çatlıyormuş .ilaçtan zannediyorum ama aşırı ağrı oldu böyle vajinal ultrasonsan baskıdan çok daha fazla öyle düşünün

Oh be içimden dikenler cikti okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…