Artık ben buraya eşimle ilgili başlık açmaktansa yoruldum çok mutsuzum

Ben daha önce demiyordum artık bu kadar diyorum ya bu kadar oluyor olursa olur olmazsa olmaz diyorum çünkü o bana iyi davranmıyor
İşte onun sana böyle davranması kötü ne demek senin yüzünden olmuyor acımıyor sen abartiyorsun kim acı duymak isterki adam anlayışsız bir kere o zaman bu hamileligindede ağrım var desen inanmaz

İşte onun sana böyle davranması kötü ne demek senin yüzünden olmuyor acımıyor sen abartiyorsun kim acı duymak isterki adam anlayışsız bir kere o zaman bu hamileligindede ağrım var desen inanmaz
Evet bütün kadınlar zevk alır bir tek sen böylesin sen sorunlusun diyor daha önce bende kendimi sorunlu görüyordum artık görmüyorum belki de onunla yapamıyorum

Psikolojik değil daha önce ağrım olmuyordu bu ay ilk defa ilaç kullandım yumurta geliştirici
Siz cinsel ilişkiye girmekten zevk almadığınız, sizi aşağılayan ve size kötü davranan bir adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Bence yol yakınken kurtulun , evlilik kötüyken, doğacak çocuk o evliliği düzeltmez. Siz oğlumuza ya da kızınıza bu babayı mi layık gördünüz ?

belki kendini yetersiz hissederdir. sana yüklenirdir. sen yinede çoçuk yapmadan önce onun davranışları törpüleyebiliyormusun ona bak

Siz cinsel ilişkiye girmekten zevk almadığınız, sizi aşağılayan ve size kötü davranan bir adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Bence yol yakınken kurtulun , evlilik kötüyken, doğacak çocuk o evliliği düzeltmez. Siz oğlumuza ya da kızınıza bu babayı mi layık gördünüz ?
Evet sanırım. Artık öyle olacak ben bir şeyleri düzeltmekten yoruldum

belki kendini yetersiz hissederdir. sana yüklenirdir. sen yinede çoçuk yapmadan önce onun davranışları törpüleyebiliyormusun ona bak
Daha önce hep ezik gibiydim özellikle vajinismus olduğum dönemde ozaman daha kötü davranıyordu Şimdi bende sesimi çıkarıyorum.ga başkası olsa eşine destek olur bem vajinismusı kendim yendim sen yapamazsın beş yıl geçse yenemezsiniz diyordu bu şekilde yendim

Evet bütün kadınlar zevk alır bir tek sen böylesin sen sorunlusun diyor daha önce bende kendimi sorunlu görüyordum artık görmüyorum belki de onunla yapamıyorum
bence o adam kendini bu kadar yıpratmaya değmez hiç bir kadın öyle biriyle birlikte bile olmak istemez bırak yanına gitmeyi birlikte bile olmak istemez çünkü kadınlar onlara oyuncakmis duyguları yokmuş sadece zevk aletiymis gibi bakilmasindan nefret ederler biz eşimiz afedersin ilişkiden sonra arkasını dönse uyusa bile sorun yapan insanlariz öyle birine kim katlanir

Sizin karakterinizle alakasi yok vajinanin iliskiye hazirlanmasi icin zevk suyunun gelip orayi icteb islatip kayganlastirmasi lazim.o asamaya gecmeyen her kadinin agrisi olur iliski sırasında.o zevk suyunu da bi zahmet esin sağlayacak.öpecek koklayacak.iliski degil görev yerine getirir gibi davranirsa tabi yanar canınız.nasil insanlar bunlar ya? Ben bir kadin olarak hemcinsime böyle davranilmasindan utanc duydum.sizin adiniza da cok üzüldüm.

Evet buna katılıyorum
Özellikle eşin bir kadına nasıl nazik davranır onu öğrenmeli.. Bazı erkekler dışarda normalden yatakta en yırtıcı hayvanın az kalır dediği saldırgan bir tip olmasını hiç anlamamışımdır nasıl bir açlıksa artık🤢🥴

Evet sanırım. Artık öyle olacak ben bir şeyleri düzeltmekten yoruldum
Bir insanı düzeltmeye çalışmanız en baştaki hatanız zaten. Kocanız böyle bir insan ve size böyle davranmaya devam edecek . Bulunduğunuz il ya da ilçedeki Baro dan yardım isteyin, size bir avukat görevlendirip yardımcı olacaklardır.

bence o adam kendini bu kadar yıpratmaya değmez hiç bir kadın öyle biriyle birlikte bile olmak istemez bırak yanına gitmeyi birlikte bile olmak istemez çünkü kadınlar onlara oyuncakmis duyguları yokmuş sadece zevk aletiymis gibi bakilmasindan nefret ederler biz eşimiz afedersin ilişkiden sonra arkasını dönse uyusa bile sorun yapan insanlariz öyle birine kim katlanir
Haklısınız yani ben diyorum bende mi tuhaflık var.bes dakika içinde olması gerekiyor gibi diyorum biraz beş ondakika geçsin zaten ağrım var yavaş olalım duymadığım hakaret kalmıyor

Bir insanı düzeltmeye çalışmanız en baştaki hatanız zaten. Kocanız böyle bir insan ve size böyle davranmaya devam edecek . Bulunduğunuz il ya da ilçedeki Baro dan yardım isteyin, size bir avukat görevlendirip yardımcı olacaklardır.
Öyle birsey yapmam sanırım sadece en fazla ayrılırım

Haklısınız yani ben diyorum bende mi tuhaflık var.bes dakika içinde olması gerekiyor gibi diyorum biraz beş ondakika geçsin zaten ağrım var yavaş olalım duymadığım hakaret kalmıyor
Bence senin gibi bir karısı ve çocuğu haketmiyor kendini onun için yıpratma şimdi devir değişti değmeyen insana saçını süpürge etmek yok

X