• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Anne Olmak İstiyorum

Nurcansny

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
73
31
18
İstanbul
Kac kere yazdım bilmiyorum kaç kişiye sordum kaç doktora gittim hatırlamıyorum.
25 Yaşındayım.1.68 Boyum birde fazladan 105 kilom var.
Biliyorum kilo ver çocuk olacak diyosunuz ama hamile kalan bir sürü kılolu insan var etrafımda hemde benden daha fazla.
Doktora gittim kilo ver yumurtalıkların tembel dedi. 10 kilo verdim.
Çorekotu bal kürü , incir kürü , havuç kürü yaptım. Glukofen kullandım şekerimi düzenliyor kılo vermemı kolaylastırıyor diye. Ovulasyon testi aldım. 2 senedir korunmadan beraber oluyoruz. DOktora gidiyorum sorun yok diyor ama olmuyor biliyorum Allahım nasip etmezse olmaz ama benim bebeğim olmıcakmı :(

Kac kere yazdım bilmiyorum kaç kişiye sordum kaç doktora gittim hatırlamıyorum.
25 Yaşındayım.1.68 Boyum birde fazladan 105 kilom var.
Biliyorum kilo ver çocuk olacak diyosunuz ama hamile kalan bir sürü kılolu insan var etrafımda hemde benden daha fazla.
Doktora gittim kilo ver yumurtalıkların tembel dedi. 10 kilo verdim.
Çorekotu bal kürü , incir kürü , havuç kürü yaptım. Glukofen kullandım şekerimi düzenliyor kılo vermemı kolaylastırıyor diye. Ovulasyon testi aldım. 2 senedir korunmadan beraber oluyoruz. DOktora gidiyorum sorun yok diyor ama olmuyor biliyorum Allahım nasip etmezse olmaz ama benim bebeğim olmıcakmı :KK43:
merhaba benim sadece bes kilo fazlam var senin yumurtalik tembellligi dedigin polikistik over bende de var canim. 3 yildir deniyorum ama maalesef olmadi daha nasip degil demekki. bence sen umutsuzluga düsme yasam seklini degistir. her gün bi saat egzersizi kendine görev edin mutlaka sekerden ve karbinhidrattan olabildigince uzak dur. glikofen iyi bi ilac hem yumurtlamayi düzenliyor hem kilo verdiyor. nasip bu isler zorlamayla olmuyor umudunu yitirme

merhaba benim sadece bes kilo fazlam var senin yumurtalik tembellligi dedigin polikistik over bende de var canim. 3 yildir deniyorum ama maalesef olmadi daha nasip degil demekki. bence sen umutsuzluga düsme yasam seklini degistir. her gün bi saat egzersizi kendine görev edin mutlaka sekerden ve karbinhidrattan olabildigince uzak dur. glikofen iyi bi ilac hem yumurtlamayi düzenliyor hem kilo verdiyor. nasip bu isler zorlamayla olmuyor umudunu yitirme[/QUO

Ben burda okuduklarımdan dolayı 2 doktorumada sordum Pko hastasımıyım diye hayır dedi ilaç vermedi Sadece yumurtalıkların birazcık kılodan dolayı tembellesmiş dedi. :KK43: Ne kadar dogru bılmıyorum[/QUOTE]

Ben burda okuduklarımdan dolayı 2 doktorumada sordum Pko hastasımıyım diye hayır dedi ilaç vermedi Sadece yumurtalıkların birazcık kılodan dolayı tembellesmiş dedi. :KK43: Ne kadar dogru bılmıyorum
[/QUOTE]
tembellikse de fark etmez canim emin ol yasamin degistirince faydasini göreceksin. mesela cayi sekerli iciyorsan sekersiz ic gazli iceceklerden uzak dur. beyaz ekmek yeme pirinc pilavindan uzak dur bulgur ye falan liste uzayabilir. bendede tembellik var pcoyum ayni zamanda uc ay adet olamadim ve spora basladiktan bi hafta sonra kendiliginden oldum faydasini sen düsün artik o kadar yani ve ilacini da düzenli kullan Allah tan umut kesilmez

tembellikse de fark etmez canim emin ol yasamin degistirince faydasini göreceksin. mesela cayi sekerli iciyorsan sekersiz ic gazli iceceklerden uzak dur. beyaz ekmek yeme pirinc pilavindan uzak dur bulgur ye falan liste uzayabilir. bendede tembellik var pcoyum ayni zamanda uc ay adet olamadim ve spora basladiktan bi hafta sonra kendiliginden oldum faydasini sen düsün artik o kadar yani ve ilacini da düzenli kullan Allah tan umut kesilmez[/QUOTE]

Sanırım her ay başlayıp adet oldugumu gorunce bu soyledıklerını yapmaktan vazgectıgım ıcın bu durumdayım her ay umudum bıtıyor ınancımı ayakta tutamıyorum 2 Yıl oldu mutlaka bılırsın toplum baskısı esımın cok cocuk ıstemesı benı cok etkıledı :(

Sanırım her ay başlayıp adet oldugumu gorunce bu soyledıklerını yapmaktan vazgectıgım ıcın bu durumdayım her ay umudum bıtıyor ınancımı ayakta tutamıyorum 2 Yıl oldu mutlaka bılırsın toplum baskısı esımın cok cocuk ıstemesı benı cok etkıledı :KK43:
iste esas sebep nasil olsa olmyor deyip saliveriyoruz halbu ki biraz caba göstersek hem sadece cocuk icin degil canim kendimiz icin gelecegimiz sagligimiz icin isin özü kendimiz icin yapmaliyiz bazi seyleri. etrafimda bana da söyleyen cok oluyor ben veriyorum laflarini siparisle olmaz bu isler siz istediniz diye cocuk yapamam nasip ne zamansa o zaman diyorum artik bu lafi da cok duymuyorum. esime gelince oda ben cocuk icin evlenmedim diyor( biliyorum oda cok istiyor ki cocuklarla cok iyi anlasir ) . yani önce kendim icin de ve ise basla ve en önemlisi Allah"a sigin ve güven bu konuda kendini birakma

iste esas sebep nasil olsa olmyor deyip saliveriyoruz halbu ki biraz caba göstersek hem sadece cocuk icin degil canim kendimiz icin gelecegimiz sagligimiz icin isin özü kendimiz icin yapmaliyiz bazi seyleri. etrafimda bana da söyleyen cok oluyor ben veriyorum laflarini siparisle olmaz bu isler siz istediniz diye cocuk yapamam nasip ne zamansa o zaman diyorum artik bu lafi da cok duymuyorum. esime gelince oda ben cocuk icin evlenmedim diyor( biliyorum oda cok istiyor ki cocuklarla cok iyi anlasir ) . yani önce kendim icin de ve ise basla ve en önemlisi Allah"a sigin ve güven bu konuda kendini birakma

Çok teşekkür ederimmm destegın ıcın Allah razı olsun

Selam kızlar yeni katildim 6 aylık evliyim altı aydır deniyoruz ilk aylarda kasintim oldu iki ay öncede enfeksiyon çıktı kanimda esimle çocuk istiyoruz olmuyor ama basımda bi eltim var oda dalga geçiyor sinirlerim bozuk

Back