- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- Konu Sahibi babybabycat
Adetim bitsin bende düzenli olarak okucam inşallahKızlar bol bol meryem süresini okuyun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim bitsin bende düzenli olarak okucam inşallahKızlar bol bol meryem süresini okuyun
Gerek yoksa çektirme canm bi problemde yoksa bekle sanırım uzun sure olmayanlara istiyorlarmis hsg ağrılı oluyor diye okumuştum
Gerekli olursa katlanılır tabi
Klomen e başlamayı düşünen var mı
Offfikiz diyince akan sular duruyor bende bayilıyorum ikizlere yaArkadaşın biri kız biri erkek .....birinin iki kızı oldu ..birinin 1 erkeği var
Sana çatlatma iğnesi kullanması mi doktorun Ovitralle diye iğneEvet canm ikiz ihtimali yüksek
Benim bir suru yumurtam oluşmuştu Dr çok guzel falan demişti umitlendirmisti beni baya
Sonra yumurtalardan biri cattlamayip kiste dönüştü falan falan .... Bende kullanmam heralde bi daha
Preglny gibi biseydi canım adi .Sana çatlatma iğnesi kullanması mi doktorun Ovitralle diye iğne
HosgeldinBende sizdenim
Hoşgeldin :)Bende sizdenim
Biliyorum ama Ovitralle çok iyi pahalı biraz .sgk olduğu halde 75 mi 80 mi bilmiorum o kadar para verdikPreglny gibi biseydi canım adi .
2 toz 1 sıvı yapilmisti
Bana kalçadan yaptı hemşire Dr belirtmemiş karindan diye dedi .Gobek ten vuracak canım iğne yi çatlatma iğnesi Ovitralle çok iyi bir iğne
Hmmm ne zaman kullanmistin canm yada kullanacak misinBiliyorum ama Ovitralle çok iyi pahalı biraz .sgk olduğu halde 75 mi 80 mi bilmiorum o kadar para verdik