- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- Konu Sahibi babybabycat
Benimkiler ağlar ama sinirden :))))sinir göz yaşları olur :)))))Ayy benim abosum bek sevinir kiiizz gorumcemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkiler ağlar ama sinirden :))))sinir göz yaşları olur :)))))Ayy benim abosum bek sevinir kiiizz gorumcemm
ben haziranda kullandım canm etkisi varmi bilmiyorum ama bu ay baya gecikti gerçi kürtaj sonrası düzen denen bisey kalmadi daYaaa klomen e başlamayı düşünüyorum ama çoğu kişinin klomen adetin duzensizlestrmis
Benimkiler ağlar ama sinirden :))))sinir göz yaşları olur :)))))
Bilmiorum biraz kıskançlık yapıyorlaraa aa o niye ki .s
Bende kürtaj oldum ya cook zorben haziranda kullandım canm etkisi varmi bilmiyorum ama bu ay baya gecikti gerçi kürtaj sonrası düzen denen bisey kalmadi da
Ay benimki icmiyo öyle şeyler bende sayıyorum fındık fıstık incir falan napimben şimdi kocama kkeçiboynuzu özü iciriym bakalm :)))))
Başka isim koyulmaz miymisMardin de sultan şeyhmus turbesi varmış kızlar o koyde kadınların çocukları olmuyor Muş ve mağarada incir veriliyor onu yiyorsunm.o koyde kız olursa sultan erkek olursa şeyhmus koyuyorlar mis .internetten araştırın sabah gazetesinde dahi çıkmış. Ben sirnakta öğretmenlik yapıyorum bana yakın .allah izin verirse gitmeyi düşünüyorum
Ne zaman oldun canmBende kürtaj oldum ya cook zor
Martta canımNe zaman oldun canm
Ay benimki icmiyo öyle şeyler bende sayıyorum fındık fıstık incir falan napim
Hmm geçmiş olsun .. Allah yaşatmaz inşallah bi dahaMartta canım
Ya ben ilk kürtaj dan sonra 35 .ci günde adet oldum sonra 45 oldu sonra 30 oldu.simdide bekliyorum bakalımHmm geçmiş olsun .. Allah yaşatmaz inşallah bi daha
Adet düzensizliği yasadinmi sonrasında
Kızlar bol bol meryem süresini okuyun
Gerek yoksa çektirme canm bi problemde yoksa bekle sanırım uzun sure olmayanlara istiyorlarmis hsg ağrılı oluyor diye okumuştumKızlar sizce hsg çektirmeli miyim gerek gormemislerdi ama