• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık anlatmazsam konuşmazsam çatlayacam

oğlunun kilosundandan sikayetciyse kendi söylesin neden sana söyle diyor ? kocan beni begenmiyormusun diye üzülür ya da kızarsa ? ne diye aranıza giriyor ki. çocuk meselesine gelince bir annede evladı için çocukları olmuyor derse elalem neler der. belki şuan istemiyorsunuz. nerden cıkarmıs çocuğunuzun olmadığını.. ayy sinir oldum.. neden bu kaynanalar herseye burnunu sokarlar heryerden çıkarlar yırtık dondan çıkar gibi :47:

aynen ya neden herseye karısırlar acaba???????bıde trıp atarlar ogullarına gelmıyorsunuzi, gıtmıyorsunuz:)

sen kaynananla çok fazla muhabbete girme konuyu değiştir şimdi yaptığın gibi bana söyleme oğlunla sen konuş de yorum yapma bazı şeyleri duymazlıktan gel eşine onları kötüleme aslında şu anki tavrın doğru bence :31:ama en önemlisi yanına taşınma konusu bunu ciddiye al eşinle güzelce konuş oraya taşınma:31:

sen kaynananla çok fazla muhabbete girme konuyu değiştir şimdi yaptığın gibi bana söyleme oğlunla sen konuş de yorum yapma bazı şeyleri duymazlıktan gel eşine onları kötüleme aslında şu anki tavrın doğru bence :31:ama en önemlisi yanına taşınma konusu bunu ciddiye al eşinle güzelce konuş oraya taşınma:31:

Zaten en başından bu yana mesafe koydum aramıza onlarda azda olsa farkına varıyorlar bunun ama bazen duramıyorlar işte çok bunalıp üzülmediğim sürece eşimi zaten aramıza almam artık oda farkediyo bazı şeyleri hak veriyo bana o yetiyo zaten eşim beni anladıktan hak verdikten sonra çok takmıyorum üzmemeye çalışıyorum onu

Ama dediğiniz gibi en büyük sıkıntım bu kendi kendilerine düşünüp emrivaki yapmaya çalıştıkları ev muhabbeti :26: yani ben kendi evimde alıştım istediğimi istediğim zaman yapmaya kimsenin karışmamasına orada olsam herşey sorun olacak bu muhabbetler daha çok olacak :41:

Kp ayrı bi sorun millet kv ile rekabet halinde olur ben kple neden derseniz kp yemek kebap falan bu tür şeyleri yapmayı çok sever baklava bile açar düşünün yani yaptığıda güzel olur Allah için :46: ama anlatırda anlatır pohpohlanmak ister başkası yapamazmış gibi davranır :45: benimde huyum misafir geldiğinde değişik şeyler yapmak çok çeşit yaparım kp her seferinde bir kulp takar ama bakarım ya tekrar ister ya gider mutfakta kimse yokken ağzına bi tane daha atar :27: birisi beni ona övdüğü zaman suratını asıyo gurur duyması gerekmez mi yemeğe davet ederim damatları çok sever yemeklerimi soframı onun yanında birşey derlerse ters ters bakıyor onlara :15: kendi de açık açık söylüyor zaten x dediki deertigerın salatası şöyle güzel böyle güzel bende çağırdım bi akşam salata yaptım onu bana anlatma benimki gibi olmaz dedim diyo bende birisi birşey deyince bizim alanlarımız farklı babamla o kebap işine ben pasta börek işine bakıyorum diyorum ama yok kendinden başkasını beğenmiyor ki ben yeri gelir içli köftemide yaparım mantıda açarım severim uğraşmayı kalabalık misafirler ağırlamayı ama ne yapsam beğendiremiyorum aynı evde olsak bu konuda da anlaşamayız yapsan dert yapmasan dert:31:

Back