• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık anlatmazsam konuşmazsam çatlayacam

Suntiger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
218
17
98
Slm kk hatunları benim derdimde eşimin ailesi

En baştan aslında kötü insanlar değiller ama bazen çileden çıkarıyorlar diye giriş yapmak istiyorum ama bazen gerçekten tahammül edemiyorum:50:

Şöyle ki kv sürekli beni eşime karşı kışkırtmak durumunda ya da sadece ben öyle hissediyorum ilk başlarda olanlar eşim kendi şirketini işletiyor kv sürekli söyle dikkat etsinlerrrrr eeeee bu ay ne durumdalar ortakları kandırmasın o kadar para yatırdık ( eşim şirketi kurarken 8 bin tl para vermişler) heba olmasın tamam haklı heba olmasının tabi ama kendin söylesene ben ne zaman bu konuşmalardan sonra eşime işle ilgili soru sorsam tartışıyoruz sonradan o ne derse desin anne ben karışmıyorum isterse anlatır kendi ben sormuyorum diyorum ki zor zamanlardan geçti eşim işle ilgili bunalıyo neyse ben artık karışmıyorum gerçekten eşim anlatmak isterse anlatır

Daha sonra bi laf çıktı bi kaç kişiden duydum bizim çocuğumuz olmuyomuş tedavi görüyormuşuz ama yok öyle bi durum şimdilik :43: kv öyle demiş ilkinde söylemedim eşime ikincide dayanmadım ağlaya ağlaya anlattım böyle böyle demiş yanlış anlamışsındır diyo dedim çok farklı alakasız kişiler bu kadar uydurmaz bunu oda çok üzüldü tabi konuşayım ben dedi yok dedim eğer bir defa daha olursa ben konuşacam imalar duydum ama direkt olarak duymadım ondan sonra :36:

Bir diğer konu ben kilolu bi insanım hep böyleydi bu ama eşim çok fazla kilolu :31: evlendiğimiz ilk zamanlarda bana diyodu kv kilo aldıracak şeyler yapma onu yapma bunu yapma kilo alıyo sonra iş zıvanadan çıktı akıl veriyo bana bırakırım seni affedersiniz yatağa almam seni :53: de diyo bana bende anne tamam git ben evlenirkende böyleydim bilerek evlendin derse ne olacak dedim diyemez diyo ilk başlarda anlatmadım eşime ama bu yatağa alma diye saçmalayınca eşime anlattım olurmu öyle şey saçmalamış diyo öyle birşey yapsan daha yüzüne bakmam diyo :19: şimdi eşimin kilosuna ilgili birşey söylese bende anne ya da baba 28 yaşına kadar siz büyütünüz sizde kilo aldı bu adam ben birtek akşam yemeği yiyebiliyorum onunla yapacak bişeyim yok diyorum ama hala akıl vermekten usanmadılar

Ve şu aralar canımı en çok sıkan konuda şu biz kv evinde oturuyoruz onların bütün kardeşlerine annelerinden ev kaldı kimi kirayı verdi kimide bizim gibi çocuğunu oturttu Allah razı olsun olmasa kira verecektik ama öyle bi durum oluyo ki ya milletin yanında yada biz beraberken işte kardeşlerim kira alıyo biz alamıyoruz işte x ler oturuyorya diyo bu aralar tutturdular laf arasında söylüyorlar evleri müstakil Bahçeli 2 katlı görümcem evlendi kirada sıkıntı çekiyor biraz ama hiç bişeyden eksik kalmıyor neyse neymiş efendim kv onlara diyormuş üst kata gelin diye kp de olmaz oraya x ler gelecek diyormuş ama sürekli oluyo bu konuşma emrivaki gibi yada duyurmak gibi ama bizim böyle bi düşüncemiz yok eşime soracak bunu böyle bi durummu var diye ay sonu geçsin diye bekliyorum ( çok ödemesi var bide ben bunaltmayayım malum yıl sonuda ):20:

Bunlar en çok canımı yakan ve sıkan konular benmi büyütüyorum yoksa bir art niyet aramalımıyım bu konuda eşim aramızda kalmasın diye sürekli susuyorum ama aynı evde yapamayız onu biliyorum en basiti olacak iş değil :43::50:

oğlunun kilosundandan sikayetciyse kendi söylesin neden sana söyle diyor ? kocan beni begenmiyormusun diye üzülür ya da kızarsa ? ne diye aranıza giriyor ki. çocuk meselesine gelince bir annede evladı için çocukları olmuyor derse elalem neler der. belki şuan istemiyorsunuz. nerden cıkarmıs çocuğunuzun olmadığını.. ayy sinir oldum.. neden bu kaynanalar herseye burnunu sokarlar heryerden çıkarlar yırtık dondan çıkar gibi :47:

Son düzenleme:
Bence bosver sen fazla takma herseyi, ima ettigini düsündügün seyleride istersen uygun bir vakit esine anlat böyle böyle diye oda gitsin ailesiyle halletsin.
Kayinvalidede güya sana akil veriyor oglunun sagligi icin, sende artik birseyler yap ve kocani zayiflat, madem aksam yemeklerini beraber yiyorsunuz bundan sonra aksamlari sadece corba, yohurt ve salata olacak, ayrica birde esinle yürümeye cikacaksiniz bir yarim saat ve ekmegi keseceksiniz, siz bir verin ~15 kilo ondan sonra kimse size bir laf söyleyemez bence, firsat vermeyin böyle seylere.

Kilo konusunda çok şey denedi eşim akupunktur diyetisyen yeri geldi ameliyat olmayı düşündü ama her hafta yemeğe çağırıyorlar ve sürekli kebaptı etti bilmem neydi hep yağlı şeyler bende çağırmayın o zaman diyorum o zamanda kp onlarda birşey yok yağı gidiyormuş öyle diyolar bana neyse artık kahvaltı yapmaya başladık beraber onda fazlasıyla yerleşmiş kilolar var bende yeme bir öğün yiyorum hatam o aynı zamanda Pko var oda sorun sanırım artık düzene sokmaya çalışıyoruz ama eşimi bu hale getiripte ahkam kesmeleri üzüyor beni sağlığına zararı olmasa umurumda olmaz ben onu öyle sevdim şu anda sorunu yok ama yaş ilerledikçe korkuyorum:31:

oğlunun kilosundandan sikayetciyse kendi söylesin neden sana söyle diyor ? kocan beni begenmiyormusun diye üzülür ya da kızarsa ? ne diye aranıza giriyor ki. çocuk meselesine gelince bir annede evladı için çocukları olmuyor derse elalem neler der. belki şuan istemiyorsunuz. nerden cıkarmıs çocuğunuzun olmadığını.. ayy sinir oldum.. neden bu kaynanalar herseye burnunu sokarlar heryerden çıkarlar yırtık dondan çıkar gibi :47:

İlk duyduğumda şokoldum eşim ilk evlendiğimizden beri çok istedi ama ben yaşım küçük dedim düğünden borçlarımız var dedim hiç istemedim şu an 3,5 yıllık evliyiz Pko var bende ama daha yeni denemelere başladık ve hala öyle tedavi durumumuz yok bizimle hiç konuşmadı bu durumu 1,5yıllık evliyken böyle bi laf attı ortaya işte :26:

İlk duyduğumda şokoldum eşim ilk evlendiğimizden beri çok istedi ama ben yaşım küçük dedim düğünden borçlarımız var dedim hiç istemedim şu an 3,5 yıllık evliyiz Pko var bende ama daha yeni denemelere başladık ve hala öyle tedavi durumumuz yok bizimle hiç konuşmadı bu durumu 1,5yıllık evliyken böyle bi laf attı ortaya işte :26:

Ben evli değilim nişanlıyım pko ne bilmiyorum ama yinede bir anneye yakışmayan bir hareket insanlar sorduklarında "daha düşünmüyorlar şimdiki gençler yaşantılarına bakıyor" diye geçiştirilebilirdi canım..

kaynanan ne derse he de gec bence, etraftan duyduğun laflarada kulağını tıka.. takma hiçbirşeyi değmez..

Pko bir hormonalbozukluk diyebilirim yumurtalık kişileri dersem daha kolay anlarsın aslında bebek için problem yaratabilecek bir durum ama öyle bi düşünceye girmedim şu zamana kadar ama olurda gerçek olursa bu durum bize en çok destek vermesi gereken kişiler onlar bundan sonra bu konu hakkında destek bile görmek batar bana birşey ararım her laflarında :36:

Ne kadar takmıyorum desemde çok üzülüyorum aslında ama eşimde üzülmesin arada kalmasın diye onunlada çok bunalmadıkça konuşmuyorum keşke benim eşimi düşündüğüm kadar onlarda düşünse :43:

Kayınvalidenle yalnız kalmamaya ve özel konulara girmemeye çalışsan daha iyi olur.
Israrla özel konulara girerse,konuyu değiştir veya yorum yapmadan dinleyip geç mesela.
Böylece konu uzamaz,fazla detaya giremez.

Yalnız kilo konusu,sizin kendi sağlığınız için gerçekten önemli.
Eşine,kilo ver diye değil,biraz forma girelim (biz) diye empoze edebilirsin.
Yani mesela 20 kilo vermen lazım demek yerine,3-5 kilo versek fena olmaz denebilir.
Yürüyüşlere çıkabilirsiniz,işyerine diyet sandviç sarıp gönderebilirsin vs...
İmkanınız varsa,birlikte spor salonuna yazılabilirsiniz.

Kayınvalidenle yalnız kalmamaya ve özel konulara girmemeye çalışsan daha iyi olur.
Israrla özel konulara girerse,konuyu değiştir veya yorum yapmadan dinleyip geç mesela.
Böylece konu uzamaz,fazla detaya giremez.

Yalnız kilo konusu,sizin kendi sağlığınız için gerçekten önemli.
Eşine,kilo ver diye değil,biraz forma girelim (biz) diye empoze edebilirsin.
Yani mesela 20 kilo vermen lazım demek yerine,3-5 kilo versek fena olmaz denebilir.
Yürüyüşlere çıkabilirsiniz,işyerine diyet sandviç sarıp gönderebilirsin vs...
İmkanınız varsa,birlikte spor salonuna yazılabilirsiniz.

Zaten mümkün oldukça tek kalmıyorum onlarla ama farketmiyor onlar için milletin yanında bile söylüyorlar ki millette onları çok düşünceli anne baba zanneder onlara güvenerek evlenmedim ama hiç birşeyde yardım etmedikleri gibi millete borç ödüyoruz dediler şimdi görümcem aynı durumda kvsi onlarada birşey yapmadı bi görseniz sanki kendileri herşeyi yaptılar çok şükür bitti 3 yılda borcum ama bi ben bi eşim bilir ne çektik şimdi acıyo kızına bende eşimde anne bizde ödedik ben deertigerın altınlarını bi hafta olmadan bozdum ödedim onlarda dikkat etsinler bozdursunlar ödesinler dedi ki aslında çok düşkündür ailesine çok bunalmazsa böyle cümleler kurmaz ama ne yapsa yaranamıyor eşim herşeylerine koşuyor herşeylerine maddi manevi yardım ediyor yinede kv damatlarının yanında erkek evlat hayırsız oluyo diye laf söyleyebiliyor eşimde üzülüyo ama napsın :31:

Kilo konusunda eşimle konuşabiliyorum rahat oda farkında artık ama bi dikiş tutturamadı bu konuda iradesi çok zayıf diyetisyenleçok güzel kilo veriyordu malum 6 öğün ara öğünler çok zorluyordu onu iş olarak sürekli insanlarla iletişim durumunda ara öğünde süt meyve yoğurt olunca zor oluyordu beslenme çantası gibi oluyordu araya Ramazan ayı girdi onuda bıraktı devam etmedi yani onun ihmali üşengeçliği elimden geleni yapmaya çalışıyorum sürekli uyarı halindeyim az ye yavaş ye abur cubur yeme :50:

slm cnm vallahi kv cok cirkef biriymis.kime ne ya senin kilondan esinin kilosundan..basanatavsiyem araya mesafe koy cok gidip gelme esini eve alistir.. politik ol sende laf sok. alttan alma sakin tepene cikarm. saygili ol ama soguk dur. ayrica cocuk tedavisi gormenin neresi anormal. ben 3 yildir ugrasiyorum millet yillarca ugrasiyor. gercekten cok cahil insanmis kv den. allah sana sabir versin benim tedavimu herkes biliyor hicde ezilmiyorum dogtusu. bence sen herkesi kaale alma. insanlar konusuyorlarsa hakkinda kiskaniyorlar demektir. kulaklarini tika herkese bosver it urur kervan yurur. esinle mutluysan gerisi gerksiz gurultu. kapa kapini hayatin tadini cikar. kv dede catlasin patlasin

Çok şükür eşim evine çok bağlı biri haftada bir arkadaşlarıyla dışarı çıkar ondada nereye gider kimlerdir bilirim tanırım arkadaşlarını eşimden yana öyle bi sıkıntım yok şükür

Zaten hep bi mesefe vardır aramızda evlendiğimizden beri böyle bu durum ne çok samimi ne çok uzak 3,5yıldır hiç tartışma olmadı çünkü hiçbirşeyine saygısız ya da ters bi cevap vermedim eşim düşkündür ailesine o üzülmesi diye arada kalmasın diye sabredebildiğim kadar ederim hakkını yiyemem her zaman dermiş gelinimden ailesinden Allah razı olsun hiç zor durumda bırakmadılar bizi hiç ters laf etmez saygısızlık yapmaz diye benim kazancımda bu işte

Allah var hakkını yiyemem özünde kötü insan değiller belki ama bazen ne dediklerini bilmiyorlar işte oda üst üste gelince üzüyor beni
Allahım sizede bizede inşallah bebek nasip eder ama ben tedaviye başlasam kesinlikle söylemem onlara kendi ağzımla ben nasıl bunları başkalarından duyuyorsam onlarda öyle duysun:31:

fazla ve gereksiz konuşan bi kadınmış...
uzatma bence bu tür konuları lafı değiştir...

Slm kk hatunları benim derdimde eşimin ailesi

En baştan aslında kötü insanlar değiller ama bazen çileden çıkarıyorlar diye giriş yapmak istiyorum ama bazen gerçekten tahammül edemiyorum:50:

Şöyle ki kv sürekli beni eşime karşı kışkırtmak durumunda ya da sadece ben öyle hissediyorum ilk başlarda olanlar eşim kendi şirketini işletiyor kv sürekli söyle dikkat etsinlerrrrr eeeee bu ay ne durumdalar ortakları kandırmasın o kadar para yatırdık ( eşim şirketi kurarken 8 bin tl para vermişler) heba olmasın tamam haklı heba olmasının tabi ama kendin söylesene ben ne zaman bu konuşmalardan sonra eşime işle ilgili soru sorsam tartışıyoruz sonradan o ne derse desin anne ben karışmıyorum isterse anlatır kendi ben sormuyorum diyorum ki zor zamanlardan geçti eşim işle ilgili bunalıyo neyse ben artık karışmıyorum gerçekten eşim anlatmak isterse anlatır

Daha sonra bi laf çıktı bi kaç kişiden duydum bizim çocuğumuz olmuyomuş tedavi görüyormuşuz ama yok öyle bi durum şimdilik :43: kv öyle demiş ilkinde söylemedim eşime ikincide dayanmadım ağlaya ağlaya anlattım böyle böyle demiş yanlış anlamışsındır diyo dedim çok farklı alakasız kişiler bu kadar uydurmaz bunu oda çok üzüldü tabi konuşayım ben dedi yok dedim eğer bir defa daha olursa ben konuşacam imalar duydum ama direkt olarak duymadım ondan sonra :36:

Bir diğer konu ben kilolu bi insanım hep böyleydi bu ama eşim çok fazla kilolu :31: evlendiğimiz ilk zamanlarda bana diyodu kv kilo aldıracak şeyler yapma onu yapma bunu yapma kilo alıyo sonra iş zıvanadan çıktı akıl veriyo bana bırakırım seni affedersiniz yatağa almam seni :53: de diyo bana bende anne tamam git ben evlenirkende böyleydim bilerek evlendin derse ne olacak dedim diyemez diyo ilk başlarda anlatmadım eşime ama bu yatağa alma diye saçmalayınca eşime anlattım olurmu öyle şey saçmalamış diyo öyle birşey yapsan daha yüzüne bakmam diyo :19: şimdi eşimin kilosuna ilgili birşey söylese bende anne ya da baba 28 yaşına kadar siz büyütünüz sizde kilo aldı bu adam ben birtek akşam yemeği yiyebiliyorum onunla yapacak bişeyim yok diyorum ama hala akıl vermekten usanmadılar

Ve şu aralar canımı en çok sıkan konuda şu biz kv evinde oturuyoruz onların bütün kardeşlerine annelerinden ev kaldı kimi kirayı verdi kimide bizim gibi çocuğunu oturttu Allah razı olsun olmasa kira verecektik ama öyle bi durum oluyo ki ya milletin yanında yada biz beraberken işte kardeşlerim kira alıyo biz alamıyoruz işte x ler oturuyorya diyo bu aralar tutturdular laf arasında söylüyorlar evleri müstakil Bahçeli 2 katlı görümcem evlendi kirada sıkıntı çekiyor biraz ama hiç bişeyden eksik kalmıyor neyse neymiş efendim kv onlara diyormuş üst kata gelin diye kp de olmaz oraya x ler gelecek diyormuş ama sürekli oluyo bu konuşma emrivaki gibi yada duyurmak gibi ama bizim böyle bi düşüncemiz yok eşime soracak bunu böyle bi durummu var diye ay sonu geçsin diye bekliyorum ( çok ödemesi var bide ben bunaltmayayım malum yıl sonuda ):20:

Bunlar en çok canımı yakan ve sıkan konular benmi büyütüyorum yoksa bir art niyet aramalımıyım bu konuda eşim aramızda kalmasın diye sürekli susuyorum ama aynı evde yapamayız onu biliyorum en basiti olacak iş değil :43::50:

çok yüz göz olmuşsun.aslında burda diğer kaynana olaylarına bakarsan seninkisi biraz hafif kalıyor.biraz zevzek bir kadın, mesafesiz bunun dışında takmaya değecek bir durumu yok.çok kötü niyetli değil.hoş gör.mesafeli dur.

herkese gunaydın.şunu belırtıyım oncelıkle benım kv aram ıyı degılcokaz gorusuruz.zaten evlendım 2 yıl gorusmedık benı ıstemeye bıle gelmedıler neyse dün eşimin dogum gunuydu kv aksam suprız yapmıs gelmıs.neyse oturduk çay pasta falan.sona ben kofte kızartıcaktım eşime fırından yag tenceresını ver dedım oda bu bol yagda olmaz dedı annesıne seslendı sordu bende oyle yapınca sınır oldum ama bısı demedım kv aa olmaz olmaz ole dedı bende bızboyle kızartıyoruz dedım eşimde döndü bana böyle konusmuycaksın dedı sert bı sesle..bende butun aksam hıc konusmadım sofrayı hazırladım yemedım ama sonra kaynanam boyle surat asıosun yok ben herzaman mı gelıyrum falan filan kıskırttı.dedı neyse sonra gıttıler.nıe benı rencıde edıosun yanlarında dedım basladı yok ben sana yapcagımı bılıyorum cart curt.ben okdr sınırlendım kı anlatamam.gıttı ıcerı yatmaya bende kumanda telefon flan basladım savurmaya.geldı ve benı cok kotu bı sekılde dovdu 2bucuk senedır evlıyım ılk defa boyle bısey oluo sızce neyapmalıyım ?

Mutlaka onunda benden yana şikayetleri vardır en basiti mesela temizlik yapacak kesinlikle çağırmaz gelde yardım edersin diye benimde canıma minnet çağırsa giderim işim yoksa elimden geleni yaparımda ama öyle değil ki kendi yapar yapar ondan sonra başlar ayyyy bugün çok yoruldum onu yaptım bunu yaptım bizimde yaşımız genç değil napayım falan diye ağlanır ben ne bilim sen ne zaman temizlik yapcan

Görümcem evlendi bu yaz işte çeyizdi temizlikti yoruldu beni çağırmıyor kendi yapıyo bende düşünüyorum son hafta giderim temizlik yapılır diye sonra başladı düğün üstü laf sokmaya yardım edenimiz yok falan diye hiç umursamadım düğün geçti beni anneme şikayet etmiş gelipte yardım etmedi diye annemde onlar cahil sen söyle yardım et diye etmezse bende kızarım o bilemez senin ne zaman temizlik yapacağını diye annemde bana diyodu yardım et diye dedim ne zaman yapcak bilmiyorum diye oda öyle demiş işte

Görümcem yemek yapmaz bilmezde zaten evler yakın hep kv yer yemeği yeri gelir çamaşırını yıkatır evlenmeden önce ev bile süpürmezdi kv sinir sıkışmasından ameliyat oldu bir hafta sonrada benim annem rahim ameliyatı oldu annem ameliyat olana kadar gittim her işini yaptım helal olsun zaten içim rahat etmezdi bende olsa oda yapar eminim şüphem yok ama o görümcem her akşam hazır yemeğe gelen insan bir hafta uğramadı anasına iş varya eli suya değecek yazık değilmi o anneye senin herşeyini yapıyo diğer görümcem diş hekimi kadın dediki bayramda gelin hepiniz camları falan silin yeri süpürün diye ben hemen tamam dedim büyük görümcem anne dur bakalım bi kadınla konuşayım onu çağırırız diye ellerine yapışacak sanki o kadın onun 2 çocuğunu büyüttü küçük olan zaten umursamadı sonra kv demezmi ben dayanamadım yaptım temizliği diye eeee kadın haklı kimse umursamadıki

Sinirlendim eşime anlattım durumu iş yaptırmaya gelince hiç utanmıyorlar ama annelerine faydaları yok bir hafta hastayken gelmediler bile dedim bayramda annem dediği halde böyle yaptılar dedim ben elimden geleni yaptım kendi annem ameliyat olmasa daha fazla bakardım dedim senin benden yana bi şikayetin varmı bu konuda dedim oda ben herşeyin farkındayım ama bunun için onlarla kavga etmem kendi vicdanları sana kimsenin birşey demeye hakkı yok Allah senden razı olsun yapabildiğin kadar yapıyorsun kimseye laf söyletmem o konuda sen hakkını helal et dedi helal olsun dedim sen bil sen gör bana kim ne derse desin dedim bende:16:

herkese gunaydın.şunu belırtıyım oncelıkle benım kv aram ıyı degılcokaz gorusuruz.zaten evlendım 2 yıl gorusmedık benı ıstemeye bıle gelmedıler neyse dün eşimin dogum gunuydu kv aksam suprız yapmıs gelmıs.neyse oturduk çay pasta falan.sona ben kofte kızartıcaktım eşime fırından yag tenceresını ver dedım oda bu bol yagda olmaz dedı annesıne seslendı sordu bende oyle yapınca sınır oldum ama bısı demedım kv aa olmaz olmaz ole dedı bende bızboyle kızartıyoruz dedım eşimde döndü bana böyle konusmuycaksın dedı sert bı sesle..bende butun aksam hıc konusmadım sofrayı hazırladım yemedım ama sonra kaynanam boyle surat asıosun yok ben herzaman mı gelıyrum falan filan kıskırttı.dedı neyse sonra gıttıler.nıe benı rencıde edıosun yanlarında dedım basladı yok ben sana yapcagımı bılıyorum cart curt.ben okdr sınırlendım kı anlatamam.gıttı ıcerı yatmaya bende kumanda telefon flan basladım savurmaya.geldı ve benı cok kotu bı sekılde dovdu 2bucuk senedır evlıyım ılk defa boyle bısey oluo sızce neyapmalıyım ?

çok kötü olmuş çokkk.çok uzuldum

çok yüz göz olmuşsun.aslında burda diğer kaynana olaylarına bakarsan seninkisi biraz hafif kalıyor.biraz zevzek bir kadın, mesafesiz bunun dışında takmaya değecek bir durumu yok.çok kötü niyetli değil.hoş gör.mesafeli dur.

Yok kesinlikle hiç yüz göz olmadım belki o olmaya çalışıyor onu bilemem ama kendi adıma söyleyeyim yüz göz olsaydım şu an yüz yüze bakamazdık zaten diğer arkadaşların olayları okudukça şükrediyorum o çok ayrı Allah kolaylık versin onlara ama bazı durumlar canımı yakınca hoş göremiyorum işte:19:

İşte bunları okuyup gördükçe şükretmemek elde değil Allah kolaylık versin sana :25:

Canım bence kafana takma bunları benim kayınvalideminde seninkinden fazlası var eksiği yoktur. Eşim ticari taksi kiraladı başladı kayınvalidem hangi yeğeni işsiz kalsa hemen taksiye çıksın şoförü göndersin filan demeye bende kesin bir dille ben o konuda bir şey diyemem kusura bakma benim kendi akrabam kardeşimde olsa eşime takside çalıştır ya da çalıştırma diyemem hiç tecrübesi yok çünkü o konuda benimde hiç tecrübem yok ve kimi isterse onunla çalışsın sonra iyi olur kötü olur senin yüzünden dedirtmem kendime dedim şimdi artık söylemiyor böyle bir şey. Benim eşimde evlendiğimiz zamanda kiloluydu ama daha sonra taksiye başlayınca sürekli oturduğu ve düzensiz yemek yediği için daha da fazla kilo aldı. Kayınvalidem bunu bu kadar yedirme ne hale gelmiş hamur işi yapma, pilav yapma, makarna yapma konuşup duruyor baktım olacak gibi değil kusura bakma ama sen zamanında biraz az yedireydin sen yapmasaydın bu söylediklerini ben evlendiğimde de kiloluydu sanki bana filinta gibi oğlan verdin de ben bu hale getirdim, ayrıca ben onu her haliyle seviyorum sadece sağlığı açısından düşünüyorum ama hiç öyle kilo ver bak ben böyle seni beğenmiyorum filan dememi bekleme her haliyle beğeniyorum sağlığı açısından söylüyorum zaten dedim ki eşimde kilosunun farkındaydı zaten. Hiç müdahale etmedim az ye ya da onu yeme bunu yeme diye çünkü o durumda eşim çok hassas biliyorum onu beğenmediğimi filan düşünüp üzülmesini de istemedim sadece canım bak ikimizde kilo versek iyi olur benimde en az senin kadar kilo vermeye ihtiyacım var birbirimize destek olalım bu konuda ikimizde diyete başlarsak daha iyi olur aksi halde biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar demişler dedim tamam bu sefer yapalım dedi o günden sonra şekeri, ekmeği, hamur işini, tatlıyı, pilavı ve makarnayı kesti 3 ay içinde 18 kilo verdi ve hala devam ediyor bende sabahları poğça filan yemesin diye dikkat ediyorum ve sabahları diyet kahvaltı hazırlıyorum bazen evde yapıyor bazen alıp gidiyor durakta yapıyor. O benden daha istikrarlı çıktı ben 7-8 kilo verdim o 18 kilo :)))

Canım bence kafana takma bunları benim kayınvalideminde seninkinden fazlası var eksiği yoktur. Eşim ticari taksi kiraladı başladı kayınvalidem hangi yeğeni işsiz kalsa hemen taksiye çıksın şoförü göndersin filan demeye bende kesin bir dille ben o konuda bir şey diyemem kusura bakma benim kendi akrabam kardeşimde olsa eşime takside çalıştır ya da çalıştırma diyemem hiç tecrübesi yok çünkü o konuda benimde hiç tecrübem yok ve kimi isterse onunla çalışsın sonra iyi olur kötü olur senin yüzünden dedirtmem kendime dedim şimdi artık söylemiyor böyle bir şey. Benim eşimde evlendiğimiz zamanda kiloluydu ama daha sonra taksiye başlayınca sürekli oturduğu ve düzensiz yemek yediği için daha da fazla kilo aldı. Kayınvalidem bunu bu kadar yedirme ne hale gelmiş hamur işi yapma, pilav yapma, makarna yapma konuşup duruyor baktım olacak gibi değil kusura bakma ama sen zamanında biraz az yedireydin sen yapmasaydın bu söylediklerini ben evlendiğimde de kiloluydu sanki bana filinta gibi oğlan verdin de ben bu hale getirdim, ayrıca ben onu her haliyle seviyorum sadece sağlığı açısından düşünüyorum ama hiç öyle kilo ver bak ben böyle seni beğenmiyorum filan dememi bekleme her haliyle beğeniyorum sağlığı açısından söylüyorum zaten dedim ki eşimde kilosunun farkındaydı zaten. Hiç müdahale etmedim az ye ya da onu yeme bunu yeme diye çünkü o durumda eşim çok hassas biliyorum onu beğenmediğimi filan düşünüp üzülmesini de istemedim sadece canım bak ikimizde kilo versek iyi olur benimde en az senin kadar kilo vermeye ihtiyacım var birbirimize destek olalım bu konuda ikimizde diyete başlarsak daha iyi olur aksi halde biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar demişler dedim tamam bu sefer yapalım dedi o günden sonra şekeri, ekmeği, hamur işini, tatlıyı, pilavı ve makarnayı kesti 3 ay içinde 18 kilo verdi ve hala devam ediyor bende sabahları poğça filan yemesin diye dikkat ediyorum ve sabahları diyet kahvaltı hazırlıyorum bazen evde yapıyor bazen alıp gidiyor durakta yapıyor. O benden daha istikrarlı çıktı ben 7-8 kilo verdim o 18 kilo :)))

Keşke benim eşimde o kadar istikrarlı olsa bu konuda fazla kilo derken gercekten fazla yakında sağlığına zarar verecek bizde konuşurken tamam diyo ama sonrası gelmiyor zaten üşengeçliği tembel üşenmekten tuvalete gitmeyecek kolayını bulsa o derece şimdi kilosunu söylemeyeyim ama çok fazla 1.88 boyu var bildiğiniz iri yarı bir insan benim için görüntü olarak problem yok eşimde bilir konuşmamda kızmaz ama bende onu incitmemeye çalışırım zaten çok pilav hamuru işi yapmam misafir gelirse ancak o zaman şekeri şeyleri kendi sevmez ama beden işi yapmadığı için aldığı kilo kalıyo spora gitse 2 hafta bırakıyor öyle işte bi yolunu bulacam ama nasıl bakalım hayırlısı:31:

Back