- 17 Aralık 2016
- 1.454
- 4.687
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Akmaz kokmaz denilen ürünleri stoklamayı severimbu stoklama olaylarına bayılıyorum, bende 15 güne kadar kendi evime cikacagim tüm hijyen ürünlerini stoklayacagim 3/5 aylik
Kiram 417 TL oluyor , o konuda rahatım1850 liranız kalıyor kiranız ne kadar ?
bunlar bin mi ?Her ay borç miktarımı yazarak ilerleyeyim ki hedefime varıp vurmadığımı göreyim istiyorum.
Aralık sonu toplam borç; 431,528
Ocak sonu toplam borç; 417,626
Hedef haziran ssonunda 353,718 borcumun kalması :)
Böyle yazınca içim daha çok sıkıldı
Neyse düzelteceğiz:))
Belki birilerine de moral olurum
Maalesef :) 500den düşürdüm ve o süreçte Bi sürü de ekstra gider çıktığı haldebunlar bin mi ?
Max 2 yıla bitirirsin sen, sağlık olsun yeterkiBende yazacağım o şekilde artık bu yazdıklarınız bin de olsa sorun değil inanın ben 140 binden düştüm güncel borç :ve 129.000 bin ama erken kapama tutarı ile 121.000 düşüyor sorun yok hepsini kuruşu kuruşuna dikkat ederek çözeceğiz inşallah
Çok çook iyi , bende dolap uygulamasından bi şey satmıştım şimdi bu harcamalarımı oradan karşılayacağım.Benim günlük harcamam 20 TL. Çarşıya gitmen gerekti yol parası ve sabah simit parası..
E hani sen bu market alışverişini “sevgiline” yaptırmıştın? Iban atsana şu adama yollasın parayı, hala mı bu kadar batakta akıllanmadın adamları beslemeye çalışıyosun? Ah zorunlu ahBugün 60 TL kuaförde kaş aldırdım , 148 lira marketten peçete , yumurta , peynir aldım, bir diğer marketten de un , yağ , şeker , şampuan , yoğurt , turşu 189 lira tuttu ;( günlük harcamam 397 TL
Atacağım ya da elden verecek mecbur çünkü başka türlü olmaz bu işE hani sen bu market alışverişini “sevgiline” yaptırmıştın? Iban atsana şu adama yollasın parayı, hala mı bu kadar batakta akıllanmadın adamları beslemeye çalışıyosun? Ah zorunlu ah
At IBAN’ı. Atacağım deme. Beklemene gerek yok. At ibanını bir de fişi/kart harcaması görüntüsünü at hemen yollasınAtacağım ya da elden verecek mecbur çünkü başka türlü olmaz bu iş
yanlış anlamayın emin olamadıgim için sordum,Maalesef :) 500den düşürdüm ve o süreçte Bi sürü de ekstra gider çıktığı halde
Hiç düşünmemiştim olabilir aslında da sürekli yazar mıyım bilemedim :) güzel Bi hatıra da olabiliryanlış anlamayın emin olamadıgim için sordum,
konu sahibi efsane gidiyor inanılmaz ilham verici , sizde başlık vs açarsanız takip ederiz