- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
İnşallah ya panae, şimdilik elimden geleni yapıyorum.Öğlenleri galiba güzel bir yemek yiyebiliyorsunuz iş yerinde, o da bir avantaj.
Yeni bir haftadan bomba gibi tasarruf bekliyorum sizden !!!! ilk ayı öyle böyle atlatacaksınız inşallah
çok iyi gidiyorsunuz bence , iyi yapmışsınız afiyet olsun26.01.2023 bugün REGAİP kandili için merkeze yürüyünce dürüm ve tatlı yedim dayanamadım toplamda 58 dürüm ve 20 tatlıya verdim ;( 78 TL masrafım (17 Ocak-26 Ocak harcama toplamı: 267 TL )
İnşallah bu istikrarı sürdürürümSlm bence pazardan haftalık Alışveriş yapmak daha ekonomik olacaktır, şuan süper gidiyor harcamanız yok gibi bişey
Pazardan hafta sonu pişirmek için sebze alırsanız harcama sıfır olur
Çok sevindim eşlik etmenize benim öyle bi stoğum yok keşke stoklasaydım ;( çok pahalı şu an , borcumu ev kurduğum İçin yaptım ben, evin masrafı 14 milyara geldi , kredi çektiğim için tutar büyüdü .. daha sonra erkek arkadaşım İçin sürekli yemek yaptım markete harcadım, bir de düğün İçin herkesi giydirdim onun İçin ;( inşallah toparlarımselam
konunuzu görünce hem destek olma amaçlı hemde benzer durumda olmam sebebiyle yazmaya karar verdim..
aylık 600-1000 arası mutfak masrafı yaparak en az 5 ay idare etmeyi planlıyorum sonrasında temmuz zammı, borçların azalması vs derken daha rahat olacağım.. ama benim avantajım yağ, un, bakliyat, hatta buzlukta biber domates vs erzağım var.. Ped ve çamaşır detarjanını da stoklamıştım. gelir gider konusunda excelden bi tablom var ona uymaya çalışıyorum..
özel değilse bu borcun sebebi nedir?
inşallah... en yakın bitecek kredi ne zaman? yani kaç ay/ yıl aylık 9650 lira ödeyeceksiniz?Çok sevindim eşlik etmenize benim öyle bi stoğum yok keşke stoklasaydım ;( çok pahalı şu an , borcumu ev kurduğum İçin yaptım ben, evin masrafı 14 milyara geldi , kredi çektiğim için tutar büyüdü .. daha sonra erkek arkadaşım İçin sürekli yemek yaptım markete harcadım, bir de düğün İçin herkesi giydirdim onun İçin ;( inşallah toparlarım
bu stoklama olaylarına bayılıyorum, bende 15 güne kadar kendi evime cikacagim tüm hijyen ürünlerini stoklayacagim 3/5 aylikselam
konunuzu görünce hem destek olma amaçlı hemde benzer durumda olmam sebebiyle yazmaya karar verdim..
aylık 600-1000 arası mutfak masrafı yaparak en az 5 ay idare etmeyi planlıyorum sonrasında temmuz zammı, borçların azalması vs derken daha rahat olacağım.. ama benim avantajım yağ, un, bakliyat, hatta buzlukta biber domates vs erzağım var.. Ped ve çamaşır detarjanını da stoklamıştım. gelir gider konusunda excelden bi tablom var ona uymaya çalışıyorum..
özel değilse bu borcun sebebi nedir?