- 28 Ocak 2021
- 2.552
- 1.568
-
- Konu Sahibi Eslemiracle
Biraz daha bekle canim inşallah bebis seninledir umudunu sakin kaybetmeEvet tup bebek, 5.gun test yapmaya basladim. Tek sorun şu yaptigim igneden dolayi da yalanci pozitif cikiyor olabilir.. sevincem sevinemiyorum resmen ya..
Sordum simdi ogrendim gonapeptyl den diilmisBiraz daha bekle canim inşallah bebis seninledir umudunu sakin kaybetme
Ayyy kan verde netlessin haber bekliyoruzSordum simdi ogrendim gonapeptyl den diilmis
Pazartesi kan vermemi istediler bakalim katlanarak artarak ilerler umarimAyyy kan verde netlessin haber bekliyoruz
Evet hamilesin canım kan ver bence hayırlı olsunŞimdi yaptım kızlar, böyle çıktı direkAcaba hamilemiyim, hala inanamıyorum çünkü
Tebrikler hamilesin senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin bende bu ay bekliyorum inşallah bende pozitifi görürümŞimdi yaptım kızlar, böyle çıktı direkAcaba hamilemiyim, hala inanamıyorum çünkü
Çok teşekkür ederim, umarım sizin de her şey gönlünüzce olurTebrikler hamilesin senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin bende bu ay bekliyorum inşallah bende pozitifi görürüm
Amin canım inşallah ben regl günümü bekliyom günler geçmiyor sen bebişin gelişimi için bekliyorsun günler geçmiyor çok stresli bi durum yaÇok teşekkür ederim, umarım sizin de her şey gönlünüzce olurhayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağınıza alırız. İşte öğrendikten sonra da zaman geçmiyo bir yandan Rabbim en hayırlısını nasib etsin sağlıkla :)
Merhaba hanımlar,
Öncelikle Rabbim bekleyen herkese hayırlısını nasib etsin, tez zamanda en müjdeli haberleri almak dileği ile. Ben bu sabah adetime 2 gün kala Med Artı marka erken gebelik testi yaptım fotoda gördüğünüz gibi silik çizgi çıktı. 2 yıllık evliyim, yaşım 35. 2 yıldır deniyoruz. Birkaç ay ara verdiğimiz dönem oldu. Ve ilk defa gebelik testi yaptım. Nedense bir farklı his ediyorum bu ay… Bilmiyorum sizlerle de paylaşmak istedim acaba hamile miyim? Bu marka ya yalancı pozitif çıkarıyor diyen çok olmuş ondan emin olamadım.
Amin canım inşallah ben regl günümü bekliyom günler geçmiyor sen bebişin gelişimi için bekliyorsun günler geçmiyor çok stresli bi durum ya
İnan öğrendiğimden beri doğru dürüst uyku uyuyamadım her saniye aklımdaEn güzeli adet gecikmesini beklemek doktorlar da öyle diyor anne adayları gereksiz stres yaratıyorlar diye. Çok doğru
Benimde testlerim bu şekilde çıktı artımed çok yalancı çizgi çıkarıyormuş bugün yaptım hepsını dedim yalancı çıkarırsa diğerinden anlarım derken hepsinden çıktı ama normal kaset testtte çıkmadı varmdıır acaba arkadaşlar bilemedim kan verdim bekliyorum bendeÇok teşekkür ederim
Merhaba sonucunuz ne çıktı? Yeni gördüm msjınızı, ben artımed le öğrendim ilk onla test yaptım pozitif çıktı. Doğru çıktı yaniBenimde testlerim bu şekilde çıktı artımed çok yalancı çizgi çıkarıyormuş bugün yaptım hepsını dedim yalancı çıkarırsa diğerinden anlarım derken hepsinden çıktı ama normal kaset testtte çıkmadı varmdıır acaba arkadaşlar bilemedim kan verdim bekliyorum bende
Merhaba acaba ne gibi belirtileriniz vardı ve yumurtlama döneminde mi ilişkiye girdiniz ben yumurtlamadan iki gün önce ilişkiye girdim pek umudum yokMerhaba sonucunuz ne çıktı? Yeni gördüm msjınızı, ben artımed le öğrendim ilk onla test yaptım pozitif çıktı. Doğru çıktı yani
Ben bir şey soracaktım size Ben de bu marka test aldım Benimki de çıktı ama silik çıktı Adetime şu an 4 gün var Beta hcg'de 2.30 çıktı doktorun 2 gün sonra tekrar test ver yükselir dedi Sizce bu değeri yükselme ihtimali var mıAy çizgi baya belli istersen fazla beklemeden kan ver kesin sonuç için yoksa farklı marka test dene hayırlı olsun