Çizgi baya belli. Hemen mi çıktıMerhaba hanımlar,
Öncelikle Rabbim bekleyen herkese hayırlısını nasib etsin, tez zamanda en müjdeli haberleri almak dileği ile. Ben bu sabah adetime 2 gün kala Med Artı marka erken gebelik testi yaptım fotoda gördüğünüz gibi silik çizgi çıktı. 2 yıllık evliyim, yaşım 35. 2 yıldır deniyoruz. Birkaç ay ara verdiğimiz dönem oldu. Ve ilk defa gebelik testi yaptım. Nedense bir farklı his ediyorum bu ay… Bilmiyorum sizlerle de paylaşmak istedim acaba hamile miyim? Bu marka ya yalancı pozitif çıkarıyor diyen çok olmuş ondan emin olamadım.
Ay çizgi baya belli istersen fazla beklemeden kan ver kesin sonuç için yoksa farklı marka test dene hayırlı olsunMerhaba hanımlar,
Öncelikle Rabbim bekleyen herkese hayırlısını nasib etsin, tez zamanda en müjdeli haberleri almak dileği ile. Ben bu sabah adetime 2 gün kala Med Artı marka erken gebelik testi yaptım fotoda gördüğünüz gibi silik çizgi çıktı. 2 yıllık evliyim, yaşım 35. 2 yıldır deniyoruz. Birkaç ay ara verdiğimiz dönem oldu. Ve ilk defa gebelik testi yaptım. Nedense bir farklı his ediyorum bu ay… Bilmiyorum sizlerle de paylaşmak istedim acaba hamile miyim? Bu marka ya yalancı pozitif çıkarıyor diyen çok olmuş ondan emin olamadım.
İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsunAy çizgi baya belli istersen fazla beklemeden kan ver kesin sonuç için yoksa farklı marka test dene hayırlı olsun
Kız ben duramadım Akşam yaptım düşünElim titriyodu sabah test yaparken, ilk test deneyimiydi çok heyecan yaptım :))) Zaman geçmiyor
Siz de erken gebelik testi ile mi öğrendiniz? Hangi markaydı bir de:)Kız ben duramadım Akşam yaptım düşünsonra sabah arka arkaya 3 tane daha yaptım yanilmamak için
Doğru duymussunuz çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor ama sizinkinde hafif pembelik var bence birde kaset test yapın varsa çıkacaktır hemde içiniz rahat eder.Merhaba hanımlar,
Canım çizgi var kan testi verirsen kesinleşirMerhaba hanımlar,
Kaset test şimdi çıkarır mı? Adet gecikmesi gerekmez miDoğru duymussunuz çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor ama sizinkinde hafif pembelik var bence birde kaset test yapın varsa çıkacaktır hemde içiniz rahat eder.
Evet bu test yalancı pozitif çıkartıyor ama genelde daha silik oluyor seninki biraz daha belirgin bence kan ver veyahut da elinde başka test varsa onu dene inşallah Hamilesindir hakkında hayırlısı olsunMerhaba hanımlar,
Kaset testler genelde adet günü veya adet geçtikten sonra daha net çıkartıyor bence predictor erken gebelik testi al artı medten daha iyi olduğu söyleniyorAdetime 1-2 gün var acaba kaset test mi almalıyım erken gebelik
Normalde evet adet günü ve gecikmesi ama bir kaç gün öncesinde de pozitif görenler oluyorKaset test şimdi çıkarır mı? Adet gecikmesi gerekmez mi
Prodictor marka test kuruma çizgisi bile çıkarmıyor onu da deneyebilirsinNormalde evet adet günü ve gecikmesi ama bir kaç gün öncesinde de pozitif görenler oluyor
İnşallah çok teşekkür ederimEvet bu test yalancı pozitif çıkartıyor ama genelde daha silik oluyor seninki biraz daha belirgin bence kan ver veyahut da elinde başka test varsa onu dene inşallah Hamilesindir hakkında hayırlısı olsun
Canm yurt dışında yaşıyorum buranın markasıyla turkiyenin ki bir değil ben erken gebelik testi yapamadım normal test yaptım ogrendimSiz de erken gebelik testi ile mi öğrendiniz? Hangi markaydı bir de:)
İnşallah güzel haberler verirsin canım sabah senden testini bekliyoruzComfort diye bir marka aldım şimdi erken gebelik testi. Yarın sabah deneyeceğim inşllh. Bakalım farklı markada ne çıkacak yarın adetimin ilk günü olması lazım bir kaç gün ileri geri atabiliyor. Acaba ileri attığı zamanlar kimyasal gebelik mi geçiriyodum evlendiğimden beri bir kaç defa yaşadım. Bekarken 28 günde birdi genelde hiç birkaç gün gecikmezdi evlendikten sonra döngüm birkaç gün uzuyo arada bi. En son 10 Ekimde Adet oldum.