Artı Med Erken gebelik testi

Opia 00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
36
6
35
Merhaba hanımlar,
Öncelikle Rabbim bekleyen herkese hayırlısını nasib etsin, tez zamanda en müjdeli haberleri almak dileği ile. Ben bu sabah adetime 2 gün kala Med Artı marka erken gebelik testi yaptım fotoda gördüğünüz gibi silik çizgi çıktı. 2 yıllık evliyim, yaşım 35. 2 yıldır deniyoruz. Birkaç ay ara verdiğimiz dönem oldu. Ve ilk defa gebelik testi yaptım. Nedense bir farklı his ediyorum bu ay… Bilmiyorum sizlerle de paylaşmak istedim acaba hamile miyim? Bu marka ya yalancı pozitif çıkarıyor diyen çok olmuş ondan emin olamadım.

Eklentiler

• 43C63F9C-AC96-4DB0-8C01-53EA59463F9C.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 29
Çizgi baya belli. Hemen mi çıktı

Ay çizgi baya belli istersen fazla beklemeden kan ver kesin sonuç için yoksa farklı marka test dene hayırlı olsun

Doğru duymussunuz çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor ama sizinkinde hafif pembelik var bence birde kaset test yapın varsa çıkacaktır hemde içiniz rahat eder.

Canım çizgi var kan testi verirsen kesinleşir

Evet bu test yalancı pozitif çıkartıyor ama genelde daha silik oluyor seninki biraz daha belirgin bence kan ver veyahut da elinde başka test varsa onu dene inşallah Hamilesindir hakkında hayırlısı olsun

Comfort diye bir marka aldım şimdi erken gebelik testi. Yarın sabah deneyeceğim inşllh. Bakalım farklı markada ne çıkacak yarın adetimin ilk günü olması lazım bir kaç gün ileri geri atabiliyor. Acaba ileri attığı zamanlar kimyasal gebelik mi geçiriyodum evlendiğimden beri bir kaç defa yaşadım. Bekarken 28 günde birdi genelde hiç birkaç gün gecikmezdi evlendikten sonra döngüm birkaç gün uzuyo arada bi. En son 10 Ekimde Adet oldum.

İnşallah güzel haberler verirsin canım sabah senden testini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…