kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.179 34 6 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #1 Geçenlerde yaptığım keçe kalp lavanta keselerimi hatırlayanlarınız vardır. http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/403634-kece-kalpli-lavanta-keselerim.html Oradan kesip artırdığım kalpler duruyordu. Kalınca bir parça keçe üzerine monte edildiler. Hediye olarak gidecek..
Geçenlerde yaptığım keçe kalp lavanta keselerimi hatırlayanlarınız vardır. http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/403634-kece-kalpli-lavanta-keselerim.html Oradan kesip artırdığım kalpler duruyordu. Kalınca bir parça keçe üzerine monte edildiler. Hediye olarak gidecek..
D dimple2 3aslanannesiyimben Kayıtlı Üye 1 Eylül 2008 4.635 18 41 6 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #2 hamarat hatunsun vesselam
A AhuDudu_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2010 132 1 40 6 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #3 ben kıyafet üzerinde düşünemedim ama eminim cıvıl cıvıl, hoş görünecektir..... ellerinize sağlık...:))
ben kıyafet üzerinde düşünemedim ama eminim cıvıl cıvıl, hoş görünecektir..... ellerinize sağlık...:))
EseN77 @..Mea Culpa..@ Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2010 8.167 17 6 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #4 harikaaa!! hırkalara çok yakıışır ya ..
isteben mavili.. Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2010 261 1 6 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #5 çok tatli olmus
kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.179 34 6 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #6 dimple2 .!.: hamarat hatunsun vesselam Genişletmek için tıkla... tesekkür ederim AhuDudu_ .!.: ben kıyafet üzerinde düşünemedim ama eminim cıvıl cıvıl, hoş görünecektir..... ellerinize sağlık...:)) Genişletmek için tıkla... evet tarz meselsi biraz,ben de takamam kıyafet üzerine mesela çanta üzerine falan da olabilir. ama hediye edeceğim kimse takıyor böyle broşlar EseN77 .!.: harikaaa!! hırkalara çok yakıışır ya .. Genişletmek için tıkla... teşekkürleer isteben .!.: çok tatli olmus Genişletmek için tıkla... tesekkür ederimm
dimple2 .!.: hamarat hatunsun vesselam Genişletmek için tıkla... tesekkür ederim AhuDudu_ .!.: ben kıyafet üzerinde düşünemedim ama eminim cıvıl cıvıl, hoş görünecektir..... ellerinize sağlık...:)) Genişletmek için tıkla... evet tarz meselsi biraz,ben de takamam kıyafet üzerine mesela çanta üzerine falan da olabilir. ama hediye edeceğim kimse takıyor böyle broşlar EseN77 .!.: harikaaa!! hırkalara çok yakıışır ya .. Genişletmek için tıkla... teşekkürleer isteben .!.: çok tatli olmus Genişletmek için tıkla... tesekkür ederimm
tijeen www.tijeence.blogspot.com Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2008 2.881 889 20 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #7 çok şık olmuş,bence kıyafet üzerine de olur bir toka yada taça da tuturula bilinir ellerine sağlık şekercim :)
çok şık olmuş,bence kıyafet üzerine de olur bir toka yada taça da tuturula bilinir ellerine sağlık şekercim :)
kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.179 34 20 Aralık 2010 Konu Sahibi kurmis #8 tijeen .!.: çok şık olmuş,bence kıyafet üzerine de olur bir toka yada taça da tuturula bilinir ellerine sağlık şekercim :) Genişletmek için tıkla... beğenmene sevindim,tesekkür ederim
tijeen .!.: çok şık olmuş,bence kıyafet üzerine de olur bir toka yada taça da tuturula bilinir ellerine sağlık şekercim :) Genişletmek için tıkla... beğenmene sevindim,tesekkür ederim