O kadar çok istiyorum ki okulların açılmasını bir öğretmen ve 2 cocuk velisi olarak .
Ama böyle de paldır küldür oldu sanki demekten kendimi alamıyorum.
Eve kapandik ,on line egitim yaptık ,2 gün okulda bi gun on line işledik. Her durumu denedik geriye bu kaldı diyorum .
Sınıfım çok kalabalık değil devlet okulu olmasına rağmen, qma girişi çıkışı tuvaleti ,teneffüs sureleri uzadı ,düşünmeden edemiyor insan .
Yine herseye rağmen seçim bana birakilsa yine bi tam gidelim deneyelim derdim ,daha fazla kayıp vermeyelim ,cocuklar hep kilo aldı, bilgisayar bağımlısı oldu ,arkadaş unuttu.
Bu şekilde bu virusle yaşayacaksak önlemleri alıp devam edeceğiz başka çare yok ,asi maske tamam mesafe pek olmayacak gibi ,bağışıklığı güçlü tutup ,vitamin alıp eğer ki yakalanirsam nasil kolay atlatırım a odaklanacagiz .
Kronik hastalığı olan arkadaşlarım, gecen yılki gibi isteğe bağlı deseler olmazdı, ama sizler için bir kolaylık olacak mutlaka .
Raporunuzla okul idarenize dilekçe yazin ,olmaz dese de verin dilekçeyi ve eğer sağlık sorununuz coddiyse göndermeyin. Ama eğitim işi size kalıyor eba TV yeterli değil bence .Bi şekilde aegitim açığını telafi size düşecek.
Koca sene içinde cocuk okula 1 gün gelse bile teorik olarak sınıfta bırakamıyoruz devamsızlıktan. Açık arayıp o şekilde yönlendirmek istemiyorum ama bunu bilin ,verin dilekçenizi göndermeyin durum ciddiyse .
Kolaylıkla geçsin kapanmadan hastalanmadan kayıpsız insallah