selam canımne güzel keyfin yerinde
Yaz yaz yaz dedikodu yapalımfleur jelesec doğru mu dıyor hepisinimi sevdin sen canım
Eveeeettt jelesec çok ama çok şükür oldukça iyiyim keyfim yerındearada bir tuvalete kaçıp Çin çinn yapıp vücudumun en kıymetlilerine bakıyorum ve dahada keyıflenıyorum sonuç ve süreç süper gerçekten arkadaşım
Sen artık tamamen iyileşmişsindir umarım.. Sıkıntılı günler gerıde kaldı
Arska her zaman fırsatım olmuyor yeni okudum gelişmeleri. Çok geçmiş olsun. Güle güle kullan canım mutluluğun daim olsun ins..
dedikodu değil canım vallahi doğrugeçmiş yazılarına baktım da beğendiği içinin ısındığı çok
ah ben 2.tanesini feci gıcık olmuştum ego tavandı adamlarda
Çok teşekkür ederim canım,darısı tüm memelenmek isteyenlere :)) mutluluktan alakasız kişilere bıle söylüyorum bazıları o kadar uzakmış gibi yaklaşıyo ki olaya sonunda aslında benımde küçük keşke olsam dıye yakınıyorlar bende sonunda kesınlıkle herkes olmalı dıye konuşup duruyorum işte
bunlar sana aman nazara kem göze gelme
ben sıkıntılı dönemi atlattım çok şükürzor süreç idi ama geçti gitti
önümde ki estetiklere bakıyorum artık dermişim
Ben kendı kendime nazar değdiriyorum zaten :) nazar boncukları için teşekkür ederim bugün akşam üstü sağ mememin dikişlerine iğrenç bir acı girdi. Geçti hemen ama tüylerim diken diken olduçok iyiyim diyip duruyorum normal böyle olması
Benım bır kaç yıl sonra olacağım estetiğin adını koyduk bıle doktorumlakalça liposuction!!! Ben karnım için sordum ona gerek yok o sporla süper olur yağ çok fazla yok ama kalçalarım için şimdi değil ama sonra liposuction yapılabılır dıye tavsıye de bulundu bile bir gün çalışırsam kendı parayla yaptırırım artık onu da...
görüştüğün tüm doktorlara neredeyse için ısınmış seninben adlarını yazmayacağım bazılarına uyuz olmuştum
dedikodu değil canım vallahi doğrugeçmiş yazılarına baktım da beğendiği içinin ısındığı çok
ah ben 2.tanesini feci gıcık olmuştum ego tavandı adamlarda
Hahahhhaaaa doğrudur ya güldüm baya
Kasıntı doktor tripleri geldi bile gözümün önüneegolarıyla yaşayan insan müsvetteleri işte...
uzun zamandir bu kadar rahat opr. gecireni duymadim burada. Cok büyük gecmis olsun.
Bende 23 Ocak Hasan findik ve Levent Tasci ile görüsmem var. Kombi olmayi düsünüyorum yani hem meme hem göbek lipo.
Kalca lipo icin fiyat söylemismiydi Dr .?
ha bunun yanında daha once amelıyat olan ıkı arkadasımda alparslan beyı tavsıye etmıstı sımdı ne yalan soylıım o da ii bi adamdı:)))bakın ona da dayanamamısım...sonra oturdum ve lıste yaptım hangısının ne avantajı var diye..maddi manevi kategorıze ettim hepsini ve hislerim dogrultusunda ercan beyi sectimm:))) ha gıcık olduklarım yok diil ama bende isim veremicem bu konuda:))
hahaha ama 9 doktordan 3ü 4 üne ısınması normal diilmi yahuuuu:))) kiminden fiyatı kiminden yapacagı hastane kiminden asistanının fiyat pazarlıgı yuzunden vazgectim:))ama forewer ercan ve hakan hocalar:)))
Çok merak ettım valla ya :))
özelmesaj hakkım dolmasına cok az kaldı yazarım ordan sana bebegım:)
bu arada sormayı unutmuşum, senin de ufak çocugun var sanırım ,kaç yaşında? benim de 1,5 yaşında oğlum var ve kucak delisi, e onu bırak zaten kucağa almasan bile yatırıken kaldırırken, mama sandalyesine bindiriken falan sürekli kucağına almak zrundasın, eşim bana destek olacak gün içerisinde tabi ki ama yine de çok zor oluyor mu çocukla ilgilenmek falan? Beni düşündüren şey biraz bu kısmıi yoksa sadece ağrıya katlanırım önemli değilde, oğlumla yeterince ilgilenememk beni üzecek sanırm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?