Eski hallerini hatırlamak bile istemıyorumen yakın zamanda eklerım 1-2 foto iç çamaşırlıda olsa
ameliyatöncesi meme dokun nasıldı mesela farklı bi tarif olcak ama bi avuç doldurur muydu
Bugün hiç ağrı kesici almadım :)) iyileşme sürecinde hızlı adımlarla ilerlıyorumama anbıyotiğe devam!2. Kutuyu da almam gerektiğini söyledi doktorum.. Kızımı kucağıma alıp sarılmayı çooooookkkk özledim anne benı kucağına al deyıp durunca hele içim gidiyo offff 1 hafta sonra almama izin var mı acaba? unuttum bugün sormayı
evet bıraz farklı valla... Sol memem evet ama sağ hayır doldurmazdı canım...sütyen giydiğim zaman sağ taraf hep boş kalırdı
sonuçta birinde dokun vardı ve buna rağmen kas altı oldunbende kas altı istiyorum da canım, benimde dokum var sayılır sıfır değilim ama bi avuç dolduruyo işte doku olunca daha çok dual ya da kas zarı tercih ediliyo ama bende inş kas altı mutlu bi sonuca ulaşırım
Hıııııı bir de söylemeyi unuttum 3 gecedir sol tarafıma doğru yatabılıyorumçok mutluyum! Aynı tarafa yatmaktan popo ağrısıyla uyanıyordum sabahları
Artıkın yavaştan fotolar gelse diyorum hani
Sevgili doktorum Hakan Gence parayla uzaktan yakından alakası olmayan son derece içten ve samimi beni çok iyi anlayarak amelıyatımı gerçekleştiren bır melek! Çok isabetli bir karar vermişim350 cc hiç konuşmamıştık küçük olan memem için demekki 325 bıle küçük kalmışki 350 cc'lik protez koydu. Amelıyata kuşkusuz karar vermemi sağlayan,bır an bıle acaba dıye düşündürtmeyen Hakan bey'dir. Asistanı neşe hanım'la iç çamaşırı alışverişine gitmek için karar verdık bıle harıka bır ekip! Haklarını yıyemem müthişler.. Araştırma sürecınde olan arkadaşlara iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum
Arskacım merhaba konunu tekrar okudum. Ameliyatını nerede ve kaça oldun öğrenebilir miyim? Parayla uzaktan yakından alakası yok demişsin. Araştırma turlarım son hız devam ediyor.
Etiler Esteworld'de Hakan gence'ye oldum canım amelıyatımı. Evet o para pul meselesını yazmamın sebebi muayenehanem olsa kesın batarım hiç kıramıyorum ınsanları dediği için ve gerçektende öyle olduğu için söylediğim bir şey. Hakan bey esteworld'de çalışan bir plastik cerrah ayrıca bır muayenehanesı yok yanı tatlım. Altunizade de esteworld'ün plastik cerrahi polikliniği var kontroller ve muayeneler orda oluyo amelıyatlar etılerde ki hastanede. Çok ama çok mütevazı bır doktor ve abartıyı sevmeyen biri. Benım Çarşamba gunü kontrolüm var istersen o zaman görüşebiliriz. Sana sonucu gösterırım
bende hakan beyle de gorustum..o da ıcıme sınen doktorlardandı gorusmenızı tavsıye ederim
bende hakan beyle de gorustum..o da ıcıme sınen doktorlardandı gorusmenızı tavsıye ederim
Hı bir de Ücreti doktor'la konuşmuyorsun muhasebecileri Gülden hanımla yapılıyor pazarlıklarben 6 bin tl'ye oldum!
görüştüğün tüm doktorlara neredeyse için ısınmış seninben adlarını yazmayacağım bazılarına uyuz olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?