bana kimi doktor ameliyattan bi hafta once sigarayı bırakıp sonrada iki hafta içmeyeceksin dedi..acaba dogruluk payı nedir ki?neyi etkiliyo yaniş?
Ameliyat yaralarının iyileşmesini etkiliyormuş. Bir haftadan daha önce bıraklılması daha iyi olur aslında. Kandan temizlenmesi için. Ben de günde 1 paket tüketiyorum en az. Zaten bırakmak şart ya.. bir de konu ameliyat sonrası olunca iyice bir farz oldu. Bahane olur en azından bırakmaya
Selam Arska, çoook geçmiş olsun sana arkadaşım..
Ben de 25inde olacağım ameliyatımı. 4 ay öncesinden gün almıştım. 20 gün kaldı ve gitttikçe heyecanım artıyor, her akşam girip burada yazılanları okuyorum, cesaret gelsin diye.. İnsan heyeanlanıyor hakkaten.. İnşalah seninki gibi rahat bir ameliyat süreci geçiririm canım. Sorunsuz geçer ve de çoook çabuk toparlarım. Ameliyat öncesinde önereceğin birşey, şu önemli dikkat et diyebileceğin birşey var mı? Sütyeni falan önceden mi almak gerekiyor, burada birşeyler yazmışsınız okudum ama kaçırdımm mı bilmiyorum..
bende bugun son gunum dıye sartladım kendımı..12gunum kaldı cunku hem bahanesi olur diye dusunuyorum..bide cok zam geldi yahu sıgaram oldu 7.5:) o parayı bırıktırsemde baska baska estetikler sıralasam dıyorum
Çok merak ettım valla ya :))
bana kimi doktor ameliyattan bi hafta once sigarayı bırakıp sonrada iki hafta içmeyeceksin dedi..acaba dogruluk payı nedir ki?neyi etkiliyo yaniş?
Ben bu konuda konu açtım..Biraz sabredin onaylanınca okursunuz zararlarınıVe ameliyat öncesi yapılmaması gerekenler,dikkat edilmesi gerekenler v.s. Hepsini içeriyor
Ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi diyim o kadarYok yok bu smıle olmadı şimdi :120:
ercan beyin soyadı ne.....
zaten ameliyat oluciiz paramız yok bari bahaneyle bırakalım da baska operasyonlara para biriktirelim:))
Valla çoğu kişi baya bir bütçe ayırmış bu iş için. Kendimden utandım açıkçası. Benden en fazla 4000 çıkar. Sonra da sigaralardan arta kalan paraları biriktiririz. Ben ameliyat sonrası için bütçe hazırlıyorum asıl
bütçe hazır olarak bende de yok gittim bankaya dayandım krediye yoksa ben para fln biriktiremem:))en azından kredi taksitlerimi oderken -250 fln olur bırakabilirsem:))
Şaka yapıyorsun. Evli miydin peki canım? Etrafındakiler ne dedi yani bu duruma? BEn kredi çekmeye kalksam aman diyeyim ki ne aman
yok evli diilim hatta odedıgım bı kredım daha var ama borcum baya azaldı daha yazdan berı bu ayları planlamıstım.devlet memuru oldugum ıcın kredıde sıkıntı cıkmıyo dırek alabılıyorum maas bankamdan cok sukur:)etrafımda 3-5kişi hariç pek kimse bilmedigi için durumu henuz bişi diyemiyolar:)
Şaka yapıyorsun. Evli miydin peki canım? Etrafındakiler ne dedi yani bu duruma? BEn kredi çekmeye kalksam aman diyeyim ki ne aman
yok evli diilim hatta odedıgım bı kredım daha var ama borcum baya azaldı daha yazdan berı bu ayları planlamıstım.devlet memuru oldugum ıcın kredıde sıkıntı cıkmıyo dırek alabılıyorum maas bankamdan cok sukur:)etrafımda 3-5kişi hariç pek kimse bilmedigi için durumu henuz bişi diyemiyolar:)
Tefeci tanıdığım var dermişim
ercan karacaoğlu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?