Arsız Kadın

her erkek adam olamıyor malesef

Konu sahibinin de bir evladı var..
Oğlu var..
Yarın bir gün evlendiğinde, gelini tarafından haklı veya haksız haldeyken bu tarz konuşmalara , davranışlara maruz kalsa..
Ve oğlu, eşine kalkıp ''o benim annem napıyorsun'' diyemese..

Kendi ne hissederdi acaba.. ?

Tepkiler okuyunca abartili geliyor ama kimin ne yasadigini bilemeyiz bazi insanlar fazla yuzsuz ve gurursuz olunca yuzgoz olunabiliyor sizde cok yuzgoz olmussunuz laftan anlamayan yine anlamaz esinizinde cok bunalip arada kalmamasi acisindan ona yansitmayin ama sunada inaniyorum bunca lafi fazlasiyla hak eden insanlar gercekten var ... allah sabir versin sen aile huzurun kacmasin ona bak sozlerini tartmadiginda esinde kirilip uzulebilir yada ikinizin dirdirini cekmemek adina evden soguyabilir ona cok yansitmamaya bak derim

Geçenlerde biri konu açmıştı kaynanam çok pasaklı demişti.Kadıncağız kaynanasına pasaklı dedi dieye üyeler demediğini bırakmamıştı.

Konuda bir arsız var ama neyse.Ben kocana şaşıyorum asıl.
Evladını çok düşünüyorsan,soğukta sırf kendi kişisel hırsların yüzünden bekletmektense,alıp yavrunu yukarı çıksaydın.Anne bi çağırmadın aşkolsun deseydin.Sen kov et,sonra çağır.Bir insan birilerine bağırıp çağırıp arsızca davranıp kovuup,kızı oğluna vurdu diye....ayyy daha fazla yazamayacağım ailedeki herkes biribirinin aynı bu konuda

Devam edın ne dıyelim tırnak çıkarmaya. Gorumcenızın kızı oğlunuza vurmuş evden kovmussunuz aferın sıze! Onun pisliği, temiZliği kendıne. Sıze ne bundan? Laf gibi yazıyorsunuz bırde.
Canım tabi ki bana ne bu ihtiyaçlarını benin evimde gidermeye kalktığında sorun başlıyor ben hizmetçimiyim,bir iki yaptım baktım sonu yok biraktim

Soframa buyur etmem ne demek ya, ne kadar ayıp bir şey. Kayınvalideye kaşarlanmış demek nasıl bir edep, yazacak yorum bulamadım. Kadının evinden temizlik anlayışından size ne? Sizin ne haddinize. Gidin bir yemek yedirmenin sevabını, faziletlerini okuyun.
"İyi olanınız yemek yedireninizdir" demiş peygamber efendimiz, sizi görünce burada ki bazı kişilere ne kadar tepki vermişim dedim kendi kendime, beterin beteri varmış cidden.

kaşar torunu ne olucak margacım arsızlık sülaleden geliyor.

Aynen öyle,kapısının önünden geçmem,benim de anlamadığı bu zaten o yüzden tencere kapak olamayız.
bence olmuşsunuz siz birine bunları diyorsunuz sofranıza almıyorsunuz sonra da elektrik gitti beni niye çağırmadı ? herşeyden önce karşınızdaki eşinizin annesi ve büyüğünüz ..ne yaşamış olursanız olun siz saygınızı yitirmişsiniz bunları da ziyadesiyle hak etmişsiniz

Aynen.Demekki böyle arsız olunca kocalar pisik gibi oliyiii
aman allah benzetmesin ya bu nedir

zaten öyle de olur eden bulur çünkü bakalım gelin buna kaşarlanmış arsız deyince ne yapacak ay ne ayıp ya

Aynen mum yakar yellene yellenede isiniriz artik napalim :/
sen öp başına koy seninkileri bence

Ne yaşarsanız yaşayın inanın bu lafları haketmıyor. Ben de dahil olmak üzere burada ki ÇOĞU KADIN kayınvalidesinden memnun değil. Keşke eşinize SAYGI duyup az da olsa sussanız, bu konuşma tarzı çok yanlıs çünkü

Neden sürekli yakışıksız cümleler kuruyorsunuz.
Hiç mi sevgi yok içinizde.
Neden kayınvalideniz lanet olsun desin.
Aslında kabahat sizde değil annenizde bence.
Anladığım kadarıyla kötü, sevgisiz bir hayatınız oldu.
Aslında siz bir adım atsanız onlar da size karşı yumuşayacaklar diye düşünüyorum ben.
Lütfen artık içindeki o öfke ve kötü duygulardan kurtulmaya bakın.

Biraz agir yazmissin sanki yapmak istediklerin ama yapamadiklarin gibi olmus ...diye dusunup iyi tatafindan bakmaya calisiyorum..esini seviyorsan bu kadar kati olma gorumceyi gectim cokta muhim degilde kayinvalidene uzuldum acikcasi sonucta emek vermis ogluna ,sana koca olmus ,cocugun dogmus onun oglundan falan diye dusundum..baya bir dolmussun belli ama hakaret etme ayip yazik gunah ...evden kovmak falan saka gibi..diyorum ama evden elinde cocukla kovulup kapi onune koyulan gelinlerde var...oglu gelini dovdu diye gerim gerim gerinen oglu gelini aldatinca oh oh yapilandan degil yapandan olalim diyen kayinvalidelerde var bilemiyorum belkide haklisindir cok cekmissindir..

gelinken böyleyseniz kayınvalide ikenki halinizi düşünmek bile istemiyorum .Korkunç

Hepimizin az cok eşinin ailesi ile sorunları oluyor.Ama bu tarz şeyler düşünüp, böyle şeyler yazmanizi pek hoş bulmadım.
Biraz kusuru kendinizde arayın hicbirsey tek taraflı değildir.
Nede olsa esinizin ailesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…