Arsız Kadın

Herkes ektiğini biçer
Bugün kayınvalidene nasıl davranıyorsan emin ol bire bir aynısı hatta daha fazlası ilerde önüne gelecek
hayatta en nefret ettiğim şey saygısızlıktır hele bu büyüğüne karşı ise

Sabah 9'da evden çıkar akşam yemek saati kapıyı çalar,her akşam onu görmek zorundamıyım bu insanin evi yok mu,düzeni yok mu burası aş evini,ayda yılda gelir bu hareketi yaparsın ayıptır,ama her aksam,

Şaka gibi gerçekmisiniz hiç hoş uslup değil tencere kapak misali

Zaten sofraya buyur etmiyormuşsunuz ki her akşam kapınıza dayansa ne olacak kadıncağız buyur edip önüne bir tabak yemek koyan mı var.

boyle geline oyle kayınvalide diyesim geldi kusura bakmayın ama sizin bu yazım seklinizde hos degil kovdum kasarlanmıs falan

çocuk 3 yaşında verde ısınsın dememiş ya deseydi...

belki kovucagınızdan korktu.belki laf ediceginizden korktu ayrıca bu kadar laf ettiğiniz kişiye çocuğu nasıl vereceksiniz.

ya laf etmiyeceksin hemde bu kadar agır kaşar diyecek kadar agır laflar yada hiçbir beklentin olmuyacak hem ağzına s.ç hemde çocuğu almadı de

bune perhiz bune lahane turşusu

o da laf olurdu ki
çocuğu düşündü beni düşünmedi diye

Hem kadını evinizden kovuyorsunuz hem her fırsatta yılan gibi ısırıyorsunuz sonra zor zamanınızda yardımını, insanlığını mı bekliyorsunuz? Şu hikayedeki herkes çok tuhaf göründü gözüme eşiniz de dahil

Onlar arsız da siz nesiniz Allah aşkına,?şu davranışlarınıza, laflarınıza bakın önce.
Arkasından hakaretler edip, sofranıza bile davet etmediğiniz insanlardan daha ne diye beklenti içindesiniz? Evinize sokmadığınız insanlar niye sizi sobalı evine alsın, siz soruyor musunuz hallerini hiç?
Valla onlar sizin kadar kötü huylu mu bilmem ama, öyleyseler tam denginizi bulmuşsunuz. Dinsizin hakkından imansız gelir misali.

iki de tokat çarpsaydın konu sahibi hatta bence al koy salonunun bir köşesine gelip gittikçe vur kadına. bu nasıl bir anlayış. biri benim anneme kaşar diyecek, annemi bırak bana diyecek var ya üzerinde tepinirim. sen bir sakin olsana. hem ne demek çocuk çocuğa vurdu diye görümceyi evden kovmak, kuzen ayol bunlar, biz kuzenimle birbirimize ayakkabı fırlatırdık annem kimseyi evden kovmadı, nihayetinde fırlatılacak ayakkabı kalmayınca barışır oynardık.
hiç mi orta yolu bulan erkek yok be, ya anamköylüler ya hanımköylüler. pes. sen de ne kindar insanmışsın.
o kadar efeysen çık miras evden gururunla ev kiranı öde, peynir ekmek ye. ama yok her şey size hak değil mi? oh negzel İstanbul. sen hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorsun ama yok öyle bir dünya, şahsen ben kızımı evden kovan gelini bir dakika barındırmazdım aile apartmanında
iş buson paragraf evin kayınpederden kaldığı varsayımı ile yazıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…