Arsız Kadın

yaşadıklarını unutamamış kadıncağız. Hala tepki vermesi normal

Evden kovduğunuz insan gel demesini bekliyorsunuz.
Sizinki de arsızlık...
Bunu duyacağımı tahmin etmiştim,evden kovdugum insan her seferinde kendi ihtiyaçları için dönüp geliyor ama yukarda uç yaşında çocuk var sana lanet olsun,çocuğu ver üşümesin demesini bekledim,ince bir ayrıntı aklım oğlumdaydı,arsız olsam çocugu alır,kapısına dayanırım,evden kovdugum insana bunu yapmadım ama,bu ayrıntıyıda en biçim bir insan olduğunu anlatmak için ekledim,ondan çok kötülük gördüm,kendimi savunmak zorunda kalmak istemiyorum,her şeyde uzun uzun yazılmıyor çünkü,ilgilenip okuduğunuz için tşk..

şu yazdıklarınıza bakın kim arsız ya

bakın bence utanın,

Bence çok büyük ve gereksiz tepkiler veriyorsunuz. Ne kadar kötü de olsa eşinizin annesi.. evet kaynana pek sevilmiyor da arkadaşım o kadın senden yaşça büyük ve aynı yastıga başkoydugun adamın annesi..
sevmesen de nefret bile etsen saygı göstereceksın bu dur kural.. bence sende kınadıkların gibi olmaya baslamıssın.. okurken Benm içim acıdı..

henüz değilsin bak level atlarsan böyle olursun

Yok yahu ben aslinda kaosa bayilan biri degilim kimseyede tavir aldigim yok anca bana laf atarlarsa veya bana dokunan bisey olursa iki paylar olay cikarir puskurur gecerim eve gelmis milleti kovup bide o kisilerden beklentiye girmek evine geleni sofraya buyur etmemek neymis gerci benim kaynana bana yapti onu ogluna borekler ikram edip vermedi ya kız onu napcaz ..

ayrıca bu kadar nefret etmenizin nedeni kadının pis olup, yemek yapmaması mı , başka nedenler de var mı
Çok fazla neden var ama herşeyi yazamıyorum,çok uzun,geçmişin birikimi,tek sebep tabi ki bu degil..

he bak sen böreğe laf ediyordun elektrikler gitse seni de çağırmaz bak seninki

tencere kapak derim hakaretin işlemediği insanmış gerçekten de biri bana bu dediklerinizi yapsa ya da dese ne cenazeme ne cenazesine kıvamına gelir şeytan görsün yüzünü derdim
Aynen öyle,kapısının önünden geçmem,benim de anlamadığı bu zaten o yüzden tencere kapak olamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…