Arsız Kadın

yaşadıklarını unutamamış kadıncağız. Hala tepki vermesi normal

Evden kovduğunuz insan gel demesini bekliyorsunuz.
Sizinki de arsızlık...
Bunu duyacağımı tahmin etmiştim,evden kovdugum insan her seferinde kendi ihtiyaçları için dönüp geliyor ama yukarda uç yaşında çocuk var sana lanet olsun,çocuğu ver üşümesin demesini bekledim,ince bir ayrıntı aklım oğlumdaydı,arsız olsam çocugu alır,kapısına dayanırım,evden kovdugum insana bunu yapmadım ama,bu ayrıntıyıda en biçim bir insan olduğunu anlatmak için ekledim,ondan çok kötülük gördüm,kendimi savunmak zorunda kalmak istemiyorum,her şeyde uzun uzun yazılmıyor çünkü,ilgilenip okuduğunuz için tşk..

Farklı yorumlara ihtiyacım var,durum şu ki,eşimin annesi çok arsız,kaşarlaşmış hiç bir lafın ve hakaretin işlemediği bir insan yıllar önce onun yüzünden (aynı binada oturuyorduk) evimi taşıdım,kira da geçinemez olduk ve 4yıl sonra tekrar bu binaya taşındım(mecburen,maddi şartlar insanın belini büküyor)ben o zaman ki ben değilim ,her fırsatta tırnaklarımı çıkarıyorum,bize gelmesini istemiyorum onu görünce şeytan görmüşe dönüyorum defalarca kovdum,evinde yemek ve temizlik yapmaz,yemeğini komşulardan yer,kocasını umursamaz, çokta pistir,görümcemin kızı oğluma vurduğu için eve kabul etmem defalarca kovdugum halde gorumcem ne zaman ona gelse kızı alıp bize çıkar,soframa buyur etmem,her lafı ağzına tıkar azarlarım,eşim de annesini bildiği için bana karşı gelmez,haklısın der o da defalarca konuştu ama yok,kadın fırsatçının teki..düşünmeyim diyorum ama böyle bir insanın varlığına inanamıyorum,kar yağdıyı gün elektrikler 30 saat gelmedi,onun evinde soba var çocuğu bari gel al,soğukta oturduk,siz ne yapıyorsunuz bile demedi,yavrum battaniyenin altından çıkmasın diye akla karayı seçtim,3 yasında daha sabit duramaz ki,verdim eline telefonu üşümesin diye,oyalandı,ben inmedim, çünkü arsız değilim,arsız bir insanla nasıl bahsedilebilirbu olaydan sonra geldi,vicdansız defolvgit evinden dedim ama biliyorum 2gün sonra yine gelecek,evinden uzak tutamıyorum kadını..

şu yazdıklarınıza bakın kim arsız ya

bakın bence utanın,

Bence çok büyük ve gereksiz tepkiler veriyorsunuz. Ne kadar kötü de olsa eşinizin annesi.. evet kaynana pek sevilmiyor da arkadaşım o kadın senden yaşça büyük ve aynı yastıga başkoydugun adamın annesi..
sevmesen de nefret bile etsen saygı göstereceksın bu dur kural.. bence sende kınadıkların gibi olmaya baslamıssın.. okurken Benm içim acıdı..

henüz değilsin bak level atlarsan böyle olursun:KK14:

Yok yahu ben aslinda kaosa bayilan biri degilim kimseyede tavir aldigim yok anca bana laf atarlarsa veya bana dokunan bisey olursa iki paylar olay cikarir puskurur gecerim eve gelmis milleti kovup bide o kisilerden beklentiye girmek evine geleni sofraya buyur etmemek neymis gerci benim kaynana bana yapti onu ogluna borekler ikram edip vermedi ya kız :KK70: onu napcaz ..

ayrıca bu kadar nefret etmenizin nedeni kadının pis olup, yemek yapmaması mı , başka nedenler de var mı
Çok fazla neden var ama herşeyi yazamıyorum,çok uzun,geçmişin birikimi,tek sebep tabi ki bu degil..

Yok yahu ben aslinda kaosa bayilan biri degilim kimseyede tavir aldigim yok anca bana laf atarlarsa veya bana dokunan bisey olursa iki paylar olay cikarir puskurur gecerim eve gelmis milleti kovup bide o kisilerden beklentiye girmek evine geleni sofraya buyur etmemek neymis gerci benim kaynana bana yapti onu ogluna borekler ikram edip vermedi ya kız :KK70: onu napcaz ..
he bak sen böreğe laf ediyordun elektrikler gitse seni de çağırmaz bak seninki :KK14:

tencere kapak derim :KK14: hakaretin işlemediği insanmış gerçekten de biri bana bu dediklerinizi yapsa ya da dese ne cenazeme ne cenazesine kıvamına gelir şeytan görsün yüzünü derdim :KK14:
Aynen öyle,kapısının önünden geçmem,benim de anlamadığı bu zaten o yüzden tencere kapak olamayız.

X